Connectant amb idil.li i1 server...

divendres, 9 de novembre del 2007

Fotos FACA Teatre.

Hola a tots.
Ja m'han enviat les fotos de l'obra de teatre "15 de maig" que va representar el nostre grup FACA Teatre. M'alegrat molt vore-les, ja que mentres ells "suaven" a l'escenari jo en moria de fred al campament moter de Xest. Com sempre les teniu en "Fotos 2007-2008".
Obric este article per a que pugau comentar sobre el tema.

Felicitats FACA Teatre!

Gràcies a Mª Carmen per enviar-les.

ÚLTIMA HORA:


Aprofite aquest article per a comentar-vos que hui divendres 09.11.2007 hi haurà reunió al Casal, falta concretar hora, però imagine que serà després del teatre de la Falla Barri Sant Francesc, per a que puga'm assistir als dos actes.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola amics he agafat algunes de les vostres fotos del teatre per publicar-les també a la web de la meua falla. Moltes Gracies i enhorabona!!

DPeiro ha dit...

Ok, gràcies per comentar-ho.

DPeiro ha dit...

Enhorabona a la Falla Barri Sant Francesc pel teatre que han fet aquesta nit, ha estat d'allò més bé, especialment als dos actors: Enrique i MªJosé, simplement genials.

Anònim ha dit...

GRÀCIES, David!! Al foro de la web de la meua falla... ho dic TOT! No tinc paraules. L'Olímpia avarrotat amb més de 400 espectadors... no té preu. Fins prompte!

DPeiro ha dit...

Com bé he dit ací a la nostra Web, i et vaig dir en persona, vau estar esplèndits. Eixa sonda, la mariquita, l'aparell reproductori..., moments que recordaré durant temps i que tant em van fer riure.

Un abraç.-

Lidia ha dit...

Molt bo l'actuació del grup de Teatre Ramon Sanz de la falla Institut que ha realitzat aquesta vesprada.
Enhorabona a tots els actors i actrius que han participat en aquesta obra, ens han fet passar una vesprada agradable a tot el públic.
Enhorabona de nou!!!

DPeiro ha dit...

A mi també m'ha encantat l'obra de teatre de la Falla Institut, ha estat per a morirse de risa!

Moltes felicitats a tota la companyia per una excel·lent representació.