Connectant amb idil.li i1 server...

dijous, 29 de novembre del 2007

Concurs de Cartell de Falles.

En primer lloc vull donar-vos l'enhorabona a tots per la excel·lent acollida que ha tingut l'enquesta per a elegir la millor Obra de Teatre del Concurs Salvador Soler i Soler de 2007. Encara que després no coincidisquen els resultats oficials amb l'elecció feta a ací, al menys sabrem quina és la millor obra per a tots nosaltres.
Durant aquestos 3 dies que portem d'enquesta, hem rebut prop de 900 visites i hem sigut molts els visitants a l'hora, fent que es saturara el nostre servidor en certs moments, quedant la pàgina innaccesible. Tot açò ja està sol·lucionat, així que espere que no torne a passar (gràcies a Intea Ingenieros pel seu suport)

Vos faig un xicotet escritini dels resultats, a les 18.00h del 29 de novembre de 2007, quan falten 14 dies per a que finalitze l'enquesta:

1º Falla Barri Sant Francesc (Estrabik Teatre) - 42 vots (36%)
2º Falla Institut - 39 vots (33%)
3º Ravalera - 9 vots (7%)
4º Sant Francesc (Fallers, Falleres i Punt) - 8 vots (6%)
5º L'Estació - 6 vots (5%)
6º Casa d'Alonso - 5 vots (4%)
7º Grup de Pego - 3 vots (2%)
8º Conservatori - 2 vots (1%)
9º Marabú - 1 vot (0%)
10º Cristo - 0 vots (0%)

Vots totals: 115.

D'aquesta forma sabrem com van alterant-se els resultats a mesura que aneu votant.

En altre ordre de coses comentar-vos que ja estàn exposats els Cartells que participen als Concurs per a elegir el Cartell anunciador de les Falles d'Oliva 2008. Enguany participen 24 obres que ja estàn exposades en la Casa de la Cultura del Poble.

I per acabar enviar-li una abraçada a Rosa la nostra Fallera Major, que se que ja està tremolant com un flam davant de la seua presentació, el dissabte 1 de desembre a les 20.00h en l'Olímpia.

No s'ho perdau!

14 comentaris:

Amic fep ha dit...

Bon dia amics d'Oliva.

Vejeu, tard o prompte sempre toqueu un tema que te molta acollida entre la gent que vos visita...

M'alegre molt que la cosa vaja be, supose que estareu mes tranquils, no dPeiro i Lidia???

Encara que no comentem, la gent de Sueca vos seguim igual, teniu que comprendre que nosaltres no hem vist les obres, per lo tant no podem opinar.

Prompte a Sueca estara el Concurs de Sainets, si voleu pasar-se, ha sabeu, esteu convidat.

Be, a seguir igual, que el vaixell ja va vent en popa, i a tota vela!!!!!!!!!

DPeiro ha dit...

La veritat és que açò comença a anar bé, però la gran majoria de gent que entra a visitar-nos no son de la nostra Falla. El que m'agradaria és que la gent Fallera de la Casa d'Alonso entrara més i comentara asovint. Pot ser demane massa per al temps que la Web està operativa (25 dies)

Salut a la gent Suecana, gràcies per estar ahí.

Amic fep ha dit...

No et preocupes, eixe mal el patim tots els blogs i les webs a Sueca, pareix ser que a la gent de la propia comissio, que sabem que entren i llegeixen els articles, els dona al de "reparo o vergonya" el escriure i comentar, no se, tal volta, pel que diran... pense jo.

Espere que tant a Oliva com a Sueca, prompte acabe aço, i que la gent de la mateixa comissio es done compter de que la ferramenta es d'ells i per a ells, fins que no pensen aixi, el problema estara ahi.

Tanquil dPeiro, ens farem en ells, poc a poc...

DPeiro ha dit...

Doneu-vos compte de com en unes hores han canviat els resultats de l'enquesta. És increïble com està de renyit l'assunt, ara Institut i Estrabik estàn empatats a 45 vots (33%) cadascú.

Lidia ha dit...

Gràcies Amic Fep, però te raó lo que ha dit David, tot son comentaris d'anonims, de ningú de la nostra falla, o igual si pero en anonimat.
S'ha de conseguir que la gent de la nostra falla entra a la web, però per lo menys ja hem conseguit que entre prou gent.
Salutacions Amic Fep.

Anònim ha dit...

david el compte en rere per a falles no funciona sols diu nan dies nan hores i nan de tot....
es que falta de veres nan per a falles o estic tornant-me loca...
serà la resaqueta....

DPeiro ha dit...

És un problema que hi ha amb el nostre servidor, estic intentant solucionar-ho.

Anònim ha dit...

jajajajaja

Anònim ha dit...

Vull donar les gracies a David i Lidia per tota la feina que estan fent. Ja que pense que suposa molta feina tot lo de la pagina web.

DPeiro ha dit...

Gràcies Mila pel teu suport.

Lidia ha dit...

Vane faltaven nana hores, ara ja no falta res, es veu que ho ha suprimit, en lo graciós que estava el compte arrere i saber exactament el que quedava per a falles...
A vore si en breu ho torna a posar.

Gràcies Mila, ja voràs com enganxa.

DPeiro ha dit...

No ho he llevat per gust, ho he suprimit per què ara el nostre servidor té problemes amb el meu codi Javascript, així que he de tornar-lo a programar i vore com fer-lo funcionar. Això requereix una cosa que ara mateix no tinc: temps.

Salut.-

Anònim ha dit...

nan hores nan minuts...

Lidia ha dit...

Vane, nan hores, nan minuts, nan segons per a la cremà, així que la cremà no arrivarà mai, TINDREM FALLES SEGUIT SENSE PARAR!!! je je je