Connectant amb idil.li i1 server...

dimarts, 6 de novembre del 2007

Ara ja ho puc dir...BENVINGUTS!!!

Article original d'SPIELBERG:

Benvinguts sigau a aquest mon tant curiós, interessant i enorme que és la xarxa, benvinguts sigau.

Fa temps que tenia ganes de poder dir-ho, fa temps ja que David em preguntà si la meua falla tenia un blog, i al dir-li jo que si, i que jo era un dels dos que el portava, começà a interessar-se per a fer-ne un ell i per a que la vostra falla tinguera el primer bloc d'Oliva.

Començà amb una conversa casual per telèfon i ara ja és una realitat.

Poc a poc començà a donar-li cos i forma a eixa "cosa" que ben be no sabia el que era, no sabia realment com anava a ser ni com anava a funcionar. Dia rere dia li afegia alguna cosa o li modificava alguna altra, tot era nou, diferent i amb moltíssimies possibilitats, i degut allò és marcà un punt límit. El 5 de Novembre a les 12 del mig dia, moment de l'estrena del bloc.

Pareixia molt lluny eixe dia quan m'ho va dir però ja ha arribat, sols ell (i tal vegada Lídia) sap les hores que li ha dedicat (i les que li queden) per que comence a funcionar açò, sols ell sap el que li ha costat, i sols ell sap per que ho ha fet, pel que sent per la vostra falla. I això que no és d'Oliva, però quan està en la falla ningú ho diria, veritat?

Ara sols quedà que poc a poc comence a caminar, que tots vosaltres perdau la por d'entrar, de comentar, de publicar, de fer el que vullgueu ja que açò no és de David, és vostre, i com jo sempre dic al meu bloc, sense vosaltres açò no existiria. Ell l'ha ficat en moviment però vosaltres sou els que l'heu de portar endavant, i segur que ho fareu.

I ho se per que a nosaltres ens passà el mateix, els primers dies hi havien poques visites, hi havien pocs comentaris però poc a poc la gent (fallers i no fallers) han anat involucrant-se i hui en dia ja es una necessitat, no hi haurà dia que no busques un momentet per a entrar per vore quin article hi ha nou o quins comentaris s'han fet, açò enganxa. Ja ho voreu.

Sols em queda donar-vos l'enhorabona per aquesta aventura que aneu a emprendre i que vos vaja d'allò més be.

Spielberg
1 dels Web-Masters de FpCervantes.blogspot.com

24 comentaris:

DPeiro ha dit...

Quan em digueres que volies escriu-re un article en la Web de la nostra Falla, no pensava que fora tant emotiu com aquest, uf!, quasi em fas plorar...

Gràcies pel teu suport amic, espere que els nostres Fallers t'escolten, visiten, comenten i s'involucren en un projecte tant bonic, com pense que és aquest.

De nou, gràcies.-

SPIELBERG ha dit...

De res. I ja voràs com si, com poc a poc anireu fent-ho gran.

Anònim ha dit...

Hola fallerets!!!!!!!!!
Soc Elia, de la falla barri sant francesc, i entrava per donar-vos l'enhorabona ( en especial a lidia i a david) per la vostra arribada a la xarxa, i donar-vos força per continuar, ja q el tenir un lloc propi de la falla a internet es una altra forma de fer falla, que es del q es tracta. Per molts anys de web, i com no de falla, molts besets i ens vegem el divendres al teatre. Adeu

cento ha dit...

Xè tu, l'espilberg sempre per el mon virtual, res que si voleu ací teniu l'adreça d'altra falla, en aquest cas com no de Sueca. Fallavergedesales.blogspot.com esperem tambe les vostres visites.

Ana ha dit...

enhorabona per la web, realment ha quedat molt bé. Espere que esta idea que ha estat fruit de la il.lusió d'uns quants acabe sent una il.lusió per a tots els fallers ajudant-la a crèixer i fer-se gran.

Anònim ha dit...

ENHORABONA!! Ja veureu com les visites, articles i comentaris van incrementant-se cada dia més ara que ja estem de cara a la setmana fallera. Recorde quan Miquel i jo vam posar en marxa la web de la falla (l'actual)... sempre que hi podíem estàvem entrant, des de casa, des del treball, des de classe... DONAVA GOIG COMPROVAR COM EL COMPTADOR DE VISITES AUGMENTAVA A UN RITME QUASI VERTIGINÓS! I sobretot, quan posàrem en funcionament el foro: A LA NOSTRA FALLA, JA NO ES PODIA VIURE SENSE WEB!! jajaja... Fins i tot la gent més major i aquells adults (no tan vells) que viuen les falles de debó i que per aquell aleshores no sabien moure's per Internet, ara s'han convertit en autèntics navegants. És meravellós observar com el teu treball és admirat per tothom, no pot descriure's amb paraules! I aquella pàgina en proves que tantes errades contenia, ara ja s'ha convertit en la pàgina web més fallera. Així mateix, vos assegure que aquest blog serà indispinsable per tothom en poques setmanes. FELICITATS!! I... aquest divendres.. ENS VEGEM AL TEATRE!!

Anònim ha dit...

Molt emotiu el article de Spielberg, dona ganes d'entrar a comentar, je je.
Enorabona per la web, ha quedat molt be, la veritat es com diu Elia, es una manera diferent de fer falla, d'estar units per la xarxa.
Supose que es lo que diu Spielberg, al principi costarà una mica que la gent s'enganxe a fer comentaris, a penjar articles, a visitar la web, però una vegada vegeu que la cosa va endavant entre tots, voreu com entra mes gent, fallers i no fallers.
Enorabona a la falla.

DPeiro ha dit...

Això espere, que es comente, amb la soltura i l'agermanament que ha despertat aquest article.

Enrique, ens vegem divendres al teatre!!

Lidia ha dit...

Spielberg, molt bonic l'article,moltes gràcies, a vore si es veritat lo que a dit Ivan, que de llegir-lo li han agarrat ganes de comentar, i tots els que ho miren comenten.
Estaria bé que la participació de la gent de fora i dins la falla anara aumentant, aixó significaría que tota la feina que s'ha fet per la web serveix per a alguna cosa.
Moltes gràcies per totes les visites que s'han anat fent a la pàgina i a tots aquells que han fet comentaris.
Com be a dit Spielberg, la web no es de David, la web es de tots, i sense tots no es pot anar endavant, al principi costarà, però a poc a poc entrar en la web serà una necessitat, jo no hi ha dia que passe sense entrar a vore si hi ha algo nou, espere que a tots vos passe el mateix que a mi.
Visquen les falles!!! Visca la Falla Casa D'Alonso!!!!
Ens vegem el divendres al Teatre.

Anònim ha dit...

Enhorabona a tots el fallers de la Falla Casa D'Alonso D'Oliva per esta nova web. Nosaltres començarem un dia així com vosaltres i ara la web es una ferramenta per juntar mes la falla i ens a servit per fer una germanor entre les falles de sueca que ha tingut com a colofó final una festa de germanor increible el dia 12 d'octubre.

Enhorabona i poc a poc aneu fent gran esta web entre tots els fallers que val la pena. Un abraç.

Amic fep ha dit...

Xe Spilberg, que no tens prou feina per Sueca que ja arrives fins la Safor???!!!

Bon dia a tots els seguidors d'aquesta pagina. Soc un faller de Sueca, en concret de la Falla el Portal, que tambe tenim pagina web, i col.labore en altres blogs de falles d'aci de la localitat.

Enhorabona per la pagina, enhorabona per fer arrivar a tota la gent d'Oliva les vostres inquietuts i penseu que aço uneix, penseu que esteu fent Falla, ja vegeu a Sueca, una reunio de gent que porta els blogs en que es va convertir, en la festa d'Agermanats, que de segur habreu sentit parlar, aixi que, com diu un gran amic meu... AVANT!!!! I QUE EL RULO NO PARE!!!!! (tipica frase del amic San Vala, un gran faller i un gran amic)

DPeiro ha dit...

Gràcies a tots els amics de Sueca pels seus comentaris. Espere que com bé heu dit aquesta siga una ferramenta que poc a poc vaja unint-nos més.

Salut.-

dinarama ha dit...

Hola a tots els fallers de la falla Casa d'Alonso,enhorabòna per la vostra web.
La meua falla comença l'any passat amb l'inauguració de la web i del blog i com no, tinc que dir-vos que com a una component de l'organització i funcionament del blog, a segut un èxit que dia a dia anem superant.
Res més que dessitjar-vos de tot cor i de part de la falla Verge de Sales de Sueca, que tingueu un gran èxit i molta sort.
Endavant.

Gemmeta ha dit...

Spilberg, per ací també,
"Qui no te feina..."jejeje

Buenas, jo soc Gemmeta de Sueca, amiga de Spilberg, i de la falla Xuquer.

Ara voreu que pronte comenceu a unirse molt mes del que esteu, parle per la meua experiencia, com ja comenta també el nostre amic Fep, començarem per els blogs i em acabat unint a tots els fallers de Sueca, si, si...

Enhorabona!!

Anònim ha dit...

Hola a tots els fallers!
Soc una xica de la falla Ronda Pais Valencia de Sueca.

Be,doncs,donarvos la enhorabona per seguir el que ja hem aconseguit,fer un,a traves de internet,tot el mon faller.
Ja voreu com poc a poc molta gent va integranse amb vosaltres.

De nou,felicitats...

Unknown ha dit...

ei! enhorabona a tots per involucrarse en aquesta tasca però sobre tot a david i lidia per emprendrela, espere que continue aixi. el blog sta quedant molt be anim que aço ja sta. besets

DPeiro ha dit...

Gracietes Sandrita. Recorda que ja pots escriu-re els articles que vullgues. S'ha ficat el teu nom en "Fallers publicadors".

Un beset.-

Xuso ha dit...

Yeeee!!! ací que passa?' soc Xuso (l'altre web master de blog de la falla cervantes de sueca). M'haveu furtat al Spielberg!!!!!! i a més a més molts amics de falles de Sueca (amic fep, gemmeta, morell, cenyto, rakel...), estan comentant per ací!!!
jajajaj

M'alegre molt amics fallers d'oliva. Aquesta iniciativa bloggera, en Sueca, està servint per a unir cada cop més als fallers de cada falla i a la germanor entre les diferents falles.

Aquest "contacte diari" entre fallers, fa que la relació fallera i en conseqüència, el treball per la falla, siga molt més fructífer.

Enhorabona a la falla casa d'alonso i en concret a D. Peiró per la iniciativa.,.. ah!! i te dixe al Spielberg tot el temps que vullgues, va!!!!

Un abraç!

Anònim ha dit...

Enhorabona per la web,espere de veres que vos vaja molt be i que siga com be diuen, nexe d'unió entre tot el món faller.

Lidia ha dit...

Moltes gràcies Laura pel teu comentari.

Els de Sueca si que esteu enganxats a la xarxa, si...., no pareu ni un instant de fer comentaris.

A vore si els d'Oliva,mes concretament, els de la meua falla, s'animen i s'enganxen igual o més que vosaltres a la xarxa fallera.

I al l'Spielberg no l'hem furtat, ha vingut ell soletes, es un gran amic nostre i company de David, li ha tirat un gran cable a David per a que aquest blog siga una realitat i poder disfrutar tots d'ell.

A vore si es de veres que aixó fa que unim més a tot el món faller.

Moltes gràcies a tots per el vostre recolsament.

Visquen les falles!!!

Anònim ha dit...

Hola, vos donem la enhorabona
pero te un fallo este blog i es que no te foro. volem foro ja, volem foro ja......

DPeiro ha dit...

I que millor foro que els propis comentaris dels articles. Pense que no hi ha millor forma de clasificar un tema que comentar el propi article, no creus?

Salut.-

Anònim ha dit...

no perque es mes dinamic de l'altra forma.....
en les altres webs esta mes guai

DPeiro ha dit...

He creat una enquesta per a que ens done una idea de si debem fer un fòrum o no. Vota i a final de mes vorem quin és el resultat.

Per cert, qui eres? (el teu nick)
No m'agrada dirigirme a anònims.