Connectant amb idil.li i1 server...

dijous, 15 de novembre del 2007

Butlletí 15.11.07.

Hola a tots.
-JA estàn penjades les fotos de la Proclamació de les nostres Falleres que és va cel·lebrar el dissabte 10 de Novembre. Degut a la falta de llum del local les fotos tenen poca qualitat, si alguna persona en va fer i es veuen millor, que m'ho diga i les ficaré de seguida. Com sempre les teniu en la secció Fotos 2007-2008.

-Estic fent unes millores a la Web, programant una agenda completa d'events, un slideshow d'últimes fotos i unes xicotetes optimitzacions al codi per a que vos carregue més ràpid. Tot açò per a que quasi ningú de la Falla comente o escriga articles... :-( De vegades pense que ens visiten esperits, que entren miren i se'n van sense deixar rastre, no és l'ús que es deuria de fer a aquesta ferramenta. Vosaltres sabreu.

Salut.-

11 comentaris:

Amic fep ha dit...

Paciencia amic, paciencia. Aço del blog va prou lent, pero quan s'agafa... ja ho voras.

Nosaltres a la Falla el Portal hen ficat en marxa el blog aquesta setmana, tenim pagina web, pero format blog no.

Estem intentant motivar tambe a nostres companys, pero, ja te dic, lent, pero que molt lent.

Per experiencia a altres blogs de les nostres falles companyes, et dire que no et desesperes, he estat un any col.laborant amb l'Avinguda d'Espanya al hora de fer articles, i sempre hem escrit els mateixos. Tambe ho pots comentar amb Spilberg i et dira el mateix que estic dient jo.

Pensa, si fas a gust la feina, et recomforta. Esteu fent-ho molt be.

DPeiro ha dit...

Gràcies per la palmadeta a l'esquena Amic fep.

Un abraç.-

Lidia ha dit...

Ja que tu no ho sofreixes, t'ho dic jo, per a la gent que no tenim ADSL al possar lo de les fotos que van passant, la pàgina tarda molt en descarregar-se, i tu saps molt be que moltíssima gent de la falla no te ADSL.
Esta molt xulo, es una manera de vore les fotos últimes ràpidament, pero es molt, molt lento.
M'hauré de contratar ADSL al final? Estic super enganxada a la nostra web.
I tens tota la raó, molta gent de la falla o d'altres falles d'Oliva diuen que han entrat i que han vist la web, pero ningú es capaç de fer un petit comentari, la web no mossega, no hi ha que tenir-li bergonya, ni por, si s'escriu un comentari o un article no passa res, la web no s'enfada, a vore si s'animeu i participeu tots els que ens visiteu, que la web pareix que siga més de Sueca que d'Oliva, últimament escriuen molts comentaris els de Sueca.
Una besada a tots els que ens visiten.

DPeiro ha dit...

He eliminat el slideshow. La veritat és que tenia problemes amb ell i amb Picasa, i degut a la gran demora actual de la pàgina, he decidit llevar-lo de moment.

Amic fep ha dit...

Lidia, que et sap mal que comentem i que vos visitem la gent de Sueca? jejejejejejejejejeje...

Es broma, Lidia, se que no, entenc perfectament el que has volgut dir al teu comentari, tranquila, no desesperes, al menys ja haveu conseguit algo que molts blogs, al menys aci a Sueca, no tenen, que sigau 7 publicadors, aixo vol dir algo, no?

Aci a Sueca vos seguim perque de normal, avans de començar la jornada laboral te pegues un pasejet per els blogs i webs que coneixes, aixi que, sempre tens alguna coseta que dir quan veus algo nou per la xarxa.

Lidia ha dit...

Res, res, al contrari Amic fep, per lo menys veig que la feina que estem fent serveix per a que algú ho veja, que si no fora pels de Sueca que participen, crec que no participaria quasi ningú, je je je, esteu molt enganxats!!!Com s'ha conseguit enganxar-vos tant? Jo estic enganxada perque he ajudat a David a la creació de la web en tot allò que ha necessitat, i no hi ha dia que passe sense vore que hi ha, i sempre esta igual, pero i la resta de gent??? Com enganxar-la???
Podeu entrar i comentar tantes vegades que vullgau, podeu aportar idees noves al bolg i a la falla, podeu consultar tot el que posem, que per alguna cosa esta el bolg, i així vegeu lo be que ens ho passem ací en Oliva.
I aixó de 7 publicadors.... jo encara veig els mateixos publicant articles, David i jo, encara no s'anima ningú més, encara he d'anar investigant jo lo que fa la falla, cridant a qui faja falta per publicar, les reunions, bingos, paelles,...., ja que ningú publica res de res.
Per cert Amic fep, eres de la Falla El Portal,no? Ho dic per si vols que t'incloem en els link, ja que tenim a moltes falles de Sueca ja.
I no me sap mal que ens comenteu i que ens visiteu!!!! Tot el contrari!!! De fet crear este blog va ser fruit d'una conversa que David mantingué amb el seu amic Spielberg, i ell com sabeu, es de Sueca.

Amic fep ha dit...

Si Lidia, soc de la Falla el Portal, nosaltres tenim una web desde el 2004 i ara hem creat el blog.

www.fallaelportal.blogspot.com

pots agragar-nos, tambe visitarnos, clar esta, esperem els vostres comentaris.

A la pregunta com engantxar... es dificil la resposta, pero puc intentar explicar-te el meu punt de vista.

Jo comenci en aço dels blogs col.laborant, escribint articles als blog de la Falla Avinguda d'Espanya, que va ser la pionera en el tema del blog, nosaltres, els primers en tindre web. Els bloggers de l'avinguda publiquen un article per dia, es dir, sempre tenen algo que contar i algo que escriure, i aixo motiva a la gent a entrar, participar? mes complicant, pero ells no paren d'anar darrere de la gent per a que col.labore, nosaltres estem seguint la mateixa linea, i la resta de blogs a Sueca, igual.

La Festa de Germanor, Agermanats 2007 ha ajudat molt als blogs, vosaltres tambe teniu aquesta festa pendent, utilitzeu-la.

Pots comprovar que hem parlat molt d'aquesta festa als blogs, i tambe s'ha creat un blog aproposit per a ella.

Si el blog es dinamic i no para d'estar actualitzat en continguts, poc a poc, anireu captant mes seguidors, d'Oliva i de fora d'Oliva, ja ho voreu.

Lidia ha dit...

Aixó si que es rapidesa.
Li ho diré a David que vos incloga, de tota manera quan veja els comentaris automaticament vos inclourà.
Jo la vostra web l'havia visitada, pero vaig voler fer un comentari i no podia, pero no sabia que tenieu blog, vaig llegir el comentari "Que llastima de web" i per lo que he vist també vos passa el mateix que a nosaltres.
A poc a poc, lo que passa que nosaltres som una falla menuda, tampoc no podem demanar tindre molta participació.
Un bes.

mar fm 2007 ha dit...

hola amics fallerets,un blog costa molt de portar, tranquils i paciencia, sempre tindreu gent al vostre voltant animant i com no criticant pero que tenim que fer , es llei de vida.
Enhorabona per la web,a mi personalment m´agrada, i estigau tranquils i poc apoc es fará tot, un bes.

Lidia ha dit...

Hola Mar, supose que seràs la Mar de la falla verge de Sales, sols dir-te un comentari, quan escrigues ací possat "mar vege de sales" o fes referència que eres eixa persona, es que a la nostra falla tenim una Mar, coneguda per tots, fou la fallera major el 2006, i pot causar confussió, val? encara no ha escrit res, pero esperem que escriga algún dia.
I si eres la nostra Mar, doncs, benvinguda a la web de la teua falla.
Malegre que t'agrade la nostra web, aixó de que hi haurà gent que animarà i d'altra que criticarà aixó ho sabem tots, sempre passa el mateix, mai tens a tot el mon d'acord amb el que es fa.
Gracietes per escriu-re.

DPeiro ha dit...

Ja he inclós a La Falla El Portal de Sueca als nostres enllaços. Hui he tingut reunió en València des de bon matí, per això he tardat tant en actualitzar-ho.

Salut a tots i gràcies.-