Connectant amb idil.li i1 server...

dijous, 8 de novembre del 2007

Proclamació FALLERES MAJORS Falla Casa d'Alonso

Recordar a tots els fallers que la proclamació de les nostres falleres majors tindrà lloc el pròxim dissabte dia 10 de novembre a les 21,30h en el Restaurant La Pampa d'Oliva.

Fallera Major:
- Verònica Molina i Garcia

President:
- Javier Ferrandis i Aparisi

Fallera Major Infantil:
- Maria Blay i Llorca

President Infantil:
- Javier Tur i Peiró


Tots ells quatre esperen la màxima assistència de fallers, ja que es un acte molt emotiu en el qual son proclamat a viva veu davant de tota la falla com a representants de la Falla Casa d'Alonso per al 2008, moment el qual començarà tot un any ple d'il·lusions dins dels vostres respectius càrrecs, ells quatre van a ser el centre d'atenció de la gent de la falla, l'enveja del barri, el punt de mira de tot el poble durant tot l'exercici faller '07-'08, a partir d'aquest dia sereu la representació de la nostra falla allà on aneu, disfruteu cada moment d'aquest any, ja que aquest serà molt especial per a vosaltres, recordeu cada segon del vostre regnat que serà inoblidable per a tots quatre, tots els fallers de la Falla Casa d'Alonso estarem al vostre costat.

Enhorabona a tots quatre pels vostres càrrecs.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Vero, Maria, un peto i una abraçada, i el meu desig de que aquest any, siga inoblidable per vosaltres.

Xaviers, estigueu a l’altura, que teniu enguany dos Falleres Majors de "lo mejorcito del mundo mundial".

DPeiro ha dit...

Sent molt no poder anar, de segur que serà tot un èxit. Un abraç molt fort a Vero (estic molt nerviosa) i a Maria. També, clar, als dos Xaviers. Ho faràn de meravella.

Salut.-

mar fm 2007 ha dit...

Hola companys fallers, soc la fallera major eixint de la falla verge de Sales de Sueca, he vist al blog de la meua falla un comentari escrit d´una fallera vostra, només felicitar-vos i donar-vos l´ehorabona per la pagina web.
Moltes felicitats a les falleres 2008 i dir-vos que disfruteu molt aquest any que es vostre.Un fort bes d´una fallera amiga i veina.

Bruneta ha dit...

Hola:

Jo no sóc fallera, però no em puc resistir de felicitar-vos les falles 2008, i dessitjar en especial moltes felicitats, al meu nebot Javier Tur que és el president infantil, i que junt a la seva família Mila, Melcior i Arantxa, i tots els seus amiguets i amiguetes gaudeixca amb molta intensitat de cada moment d'aquest regnat.
Molts besets per a tots, Anna

DPeiro ha dit...

Gràcies per la teua visita i el teu comentari, Bruneta. Segur que Javier i tota la seua família s'ho passen d'allò més bé enguany.

Unknown ha dit...

Volia donar les gracies a ma tia Ana per averse enrecordat de felicitarme este any faller.Que espere pasarmeu molt be amb els meus fallers i amics.

Unknown ha dit...

volia donar les gracies a ma tia Ana per averse enrecordat de felicitarme este any faller.Que espere passarmeu molt be amb els meus fallers i amics.
De Javi