Connectant amb idil.li i1 server...

dimarts, 27 de novembre del 2007

Enquesta Obres de Teatre.

Hola a tots. Com podeu observar l'enquesta de si fiquem o no un fòrum s'acabat, així que vos mostrem els resultats:

Fiquem un Fòrum?

- 10 vots (21%)
No - 37 vots (79%)

Total: 47 vots.

Per tant no es ficarà un fòrum a la Web de la Falla Casa d'Alonso.

Una vegada aclarit aquest tema, he pensat crear una nova enquesta per a saber quina obra de Teatre vos agradat més, a vore si els resultats coincideixen amb la decisió del Jurat del dia 14 de desembre, quan s'entregaràn els premis, així que pregue la màxima participació possible.

Voteu l'obra de teatre que més vos haja agradat i no simplement la de la vostra Falla, recordeu que no hi ha res en joc. Voteu en base a les obres que heu vist, així els resultats seràn més fiables. Podeu canviar el vostre vot quan vullgau. El sistema sols admet un vot per ordinador.

L'enquesta ja està apunt (en la columna de la dreta, baix de l'agenda fallera) i finalitzarà automàticament el dia 13 de desembre a les 23.59h.

A votar!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

El problema d'enquestes d'aquest estil és que cadascú votarà lo seu... així de clar. És com si ara es fa la veu entre els festers del Crist i donen la victòria a la seua obra de teatre. No tindria ni cap ni peus. Però és bona iniciativa, eh!

DPeiro ha dit...

Jo pense que no te per què. Per exemple jo sóc Faller de la Falla Casa d'Alonso i el meu vot no ha anat per al teatre de la meua Falla, per què no vaig poder anar a vore'l i per tant sols puc votar els que he vist, cadascú sabrà com i a qui deu de votar.

Per supost que hi haurà gent que votarà el seu per què és el seu, i gent que votarà per votar, sense haver vist cap, però açò sols és una simple enquesta, i per tant hi haurà error. Si fins les enquestes més grans i sèries (les d'eleccions generals) fallen...

De totes formes gràcies pel teu comentari. També pense que és una bona iniciativa.

Anònim ha dit...

Pense que es bona inciciativa, pero a mi me va agradar molt el de pego," el senyor josep falta...." i eixe com collons el bote,
així que quan feu recuento este bot al grup de pego el done jo, que q no puc votarlo en lenquesta.
pero en general els teatres van estar molt be

Anònim ha dit...

Alguns vots em pareixen tan fora de lloc que done per sentat que l'enquesta serà representativa de la gent de cada comissió que entre a la web i vote pels seus. Sempre hi haurà excepcions, de gent que atén a criteris i no a escuts ni colors, però... Per cert, no apareix el grup Butaca Teatre, de Pego... que potser donen una sorpreseta a alguns espavilats... Institut i Sant Francesc picant-se, com sempre... jajaja! La idea és bona... molt bé David!

DPeiro ha dit...

Disculpeu per l'errada del Grup de Teatre de Pego, ja està solucionat. A veure quina és la millor obra per a tots els nostres visitants!.