Connectant amb idil.li i1 server...

divendres, 30 de novembre del 2007

Data Agermanats 2007.



El proper 16 de desembre, diumenge, tindrà lloc la 1ª Festa de Germanor Fallera a Oliva: AGERMANATS2007. Event que es desenvoluparà al Passeig de L’Estació de la nostra localitat i que es prolongarà durant tota la jornada.

El passat 22 de setembre de 2007, les condicions climatològiques no van permetre la celebració d’aquest acte, tal i com s'havia previst i programat.

Amb un preu de 25 euros, tots aquells que desitgen sumar-se a aquesta iniciativa (fallers, falleres i ciutadans en general), podràn adquirir les invitacions als punts de venda que s’han establert a Oliva: Carns Joan Costa, Oxigen Moda i Bar de Copes Marejol. Els assistents podran gaudir d’una extraordinària festa, acompanyada de Paella Gegant, aperitius, barra lliure i la millor música. A més, cada convidat rebrà una samarreta dissenyada específicament per a l’AGERMANATS2007.

Per a més informació, podeu posar-se en contacte amb el President de la Junta Local Fallera d’Oliva, Ramon Virgili, amb Cristina Alcaraz o Enric Escrivà, membres de l’organització de l’AGERMANATS2007; o a través d’aquesta direcció de correu electrònic (agermanats2007@yahoo.es) i les tres webs de comissions falleres d’Oliva:

http://www.fallacasadalonso.com
http://www.fallainstitut.com
http://www.fallabarrisantfrancesc.org

Pots vore l'Spot Promocional de l'event fent clic ací...

Gràcies a Enric Escrivà per l'avís.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies a tu, David! Això és rapidesa... També poden informar-vos perfectament Elena Pastor o Joan Costa... jejeje! Esperem que la participació de totes i tots, que farà possible l'èxit de l'AGERMANATS, siga el punt a destacar a tota la premsa els dies posteriors a l'event. Recordar-vos que els menuts no hauran d'adquirir tiquet i que, a més, hi hauran activitats per a ells durant el matí. ANEU PREPARANT-SEEE!! FÉU LA VEU, PARTICIPEU I ADQUIRIU JA ELS VOSTRES TIQUETS SI NO ELS TENIU. Un abraç a totes i tots!

DPeiro ha dit...

Ja ho ha dit tot Enric, animeu-se!

Lidia ha dit...

Per fí ja s'ha aclarit el dilema del dia de l'Agermanament!!!
A vore si s'anima la major part de gent fallera i fem una festa grandíssima.
Salutacions Enric.

DPeiro ha dit...

Això, salutacions Enric..., i jo què?, també hi ha un comentari meu!

Amic fep ha dit...

Be, espere que la festa surta com la nostra aci a Sueca, ja vos dic, un exit, participacio de 1.400 fallers, i a la fi, la vessant solidaria deixa casi 3.000 euros per al Asil d'Ancians, aixi que, no podem demanar mes.

Vos deixe el enllaç a la pagina d'agermanats, on molt prompte hi hauran tambe fotos del event, fotos que podreu trobar a qualsevol dels albums de les distintes comissions falleres de Sueca, perque l'implicacio i el que es buscava, el agermanament, va ser exit rotunt!!!!!

www.agermanats.blogspot.com

DPeiro ha dit...

Ben fet, tot un èxit, enhorabona a tots els Agermanats de Sueca.

Anònim ha dit...

La festa començarà al voltant de les 12 del migidia. I no caldrà dur la brusa, però ho deixem a l'elecció de cadascú! Amb la samarreta... pensada per al mes de setembre (màniga curta)... anem a gelar-nos com a polls! jajaja!! Així que... hi haurà samarreta, però cadascú que faça d'ella l'ús que crega convenient. Ja sabeu, si no teniu els vostres tiquets, adquiriu-los ja als punts de venda! I correu la veu, molts fallers i falleres no van arribar a pronunciar-se al mes de setembre! Ara és mà!

Anònim ha dit...

I per descomptat, enhorabona als agermanats de Sueca! Tot un èxit!! Ja sabeu, amics suecans... que comptem amb vosaltres també! Ens ompliria de satisfacció comptar amb la vostra presència! Ens vegem!

dinarama ha dit...

Doncs si, a Sueca un èxit, així com amb certessa a Oliva també.
Amb el problema de les samarretes,tranquils si bé de categoria que siga de manega curta,perquè amb això de la moda ara tots duen una samarreta de maniga llarga baix i una curta damunt i amb el ball, la caloreta està assegurada.
teu assegure que el dia que celebrarem el de sueca entre l'aigua i el fret eixirem de casa super abrigats i agafi una acalorada que pa que contar, ja no sabiem on deixar roba.
Vos dessitge molta sort i molta diversió

Anònim ha dit...

Hola bon dia,

M'agradaria que es posareu en contacte amb mi, ja que jo no domine masa tot el referent als blogs, llibres de visites, chats... etc.

La meua intenció era escriure un comentari per algú de l'ejecutiva d'aquesta falla, pero crec que de la forma en la que estic realitzant-ho no hi es, pero al mateix temps, supose que els que domineu aquests meravellosos camps fareu el posible per a que aço arribe on te que arribar, (d'antemà moltisimes gràcies) perquè tinc la necesitat de fer-ho.

Sense mes, jo soc:

Luis Vidal Bataller
Delegat de Festes de la Falla Màrtirs
fallamartirs.festes@gmail.com
Mvl. 669.353.818


Sense res més que anyadir, rebeu de benestreta la meua consideració més distingida.

Anònim ha dit...

Eres prou burret!

Lidia ha dit...

Si que ho hem vist... pero mira que has anat lluny a fer un comentari a la web???
Quan el webmaster ho veja, de segur que te contestarà.
Besets.

DPeiro ha dit...

No et comportes així anònim, per favor. Lluis, ja he contactat amb tu. Salutacions.-