Connectant amb idil.li i1 server...

dissabte, 24 de novembre del 2007

Butlletí 24.11.07.

Hui 24 de novembre és l'aniversari del nostre amic i Faller Paco Cardona. Tots nosaltres, especialment la seua dona Sisi i els seus fills Carla i David volen dessitjar-li un feliç dia i moltes felicitats.


Paco el diumenge passat jugant al bingo al casal, en una foto "esporàdica".

Espere que Paco no em mate per la foto que he ficat, però pensa que hauria pogut ser pitjor, pensa en la Festa Halloween i eixa perruca que portaves...

En altre ordre de coses dir que demà diumenge 25 de novembre hi haurà la "Festa Coques a la Calfó, Bingo i Cartes" al nostre Casal, esperem l'assistència de tots.

També vull donar la enhorabona a la Falla Barri Sant Francesc, especialment al seu grup de teatre Fallers, Falleres i Punt per l'obra L'humor nostre de cada dia que varen representar anit. Va estar d'allò més bé.

6 comentaris:

Vicent ha dit...

Feliç aniversari, amic.

Lidia ha dit...

Felicitats pels teus 46 anyets Paco!!!
I gracietes pel rollo banyat, a vore quant tornes a cumplir anys.
Besets.

Seppe ha dit...

Eres un pilota, amic Vicent

Lidia ha dit...

Benvingut Seppe a la web, ja era hora de vore noms nous per ací de la nostra falla, ara esperar que el rulo no pare,no deixes de visitar la web i de fer comentaris, a vore si fem que cada vegada hi haja més i més comentaris i la participació de la gent vaja augmentant, a vore si la nostra web passa a formar part de la vida de tots els nostres fallers.

Vicent ha dit...

Que te la pique un pollo, amic seppe.

DPeiro ha dit...

Això si que és amor!...