Connectant amb idil.li i1 server...

dimarts, 4 de desembre del 2007

Impressions d'un Suecà.

El següent article és originari del bloc de la Falla Plaça Cervantes de Sueca, i ha sigut publicat en la nostra Web amb el permís del seu autor, Spielberg, un dels Webmaster de dita comissió i representant de la Junta Local de Sueca el dissabte en la Presentació de la Fallera Major d'Oliva i la seua Cort d'Honor per al 2008. Aquest article conta les seues impressions de l'acte, com a Faller de fora d'Oliva i espere que no cree cap tipus de polèmica al respecte. Pense que és un article molt interessant, abans de comentar-lo llegiu-lo tot. Per a més informació visiteu: http://www.fpcervantes.blogspot.com

------------

Desembre, mes en el que comencen les presentacions, mes de l'inici de la recta final. Ara ja no hi ha volta enrere.

D'ara fins el 19 de Març ja comencen els nervis i l'activitat frenètica (més encara si cap) a tots els caus i a totes les comissions. Uns assajant de manera extrema els sainets i els play-backs (ja no queda res), i d'altres preparant les presentacions, i alguns ho fan tot.

I parlant de presentacions, aquest cap de setmana hi han hagut dos que ens afecten d'alguna forma als fallers suecans. La presentació de la Xuquer i la de la Fallera Major d'Oliva, aquesta última per que la Junta Local d'Oliva ens va convidar a anar.

Quan hi ha una presentació (o varies) d'una falla local, la fallera Major de Sueca, la seua cort d'honor i la Junta, van a eixe acte en decrement de les d'altres pobles, cosa prou lògica. Motiu pel qual la Fallera Major i la cort no pogueren acudir a Oliva, però si que va acudir un membre de la Junta, en representació de les falles de Sueca, vaig ser jo.

I ho vaig fer pel simple motiu que li ho vaig prometre a una amiga meua, Lídia Soria, membre de la Cort d'Honor d'Oliva i novia d'un gran amic i company de facultat, i webmaster de la falla casa d'Alonso, David Peiró. I ja de pas, representar les falles de Sueca, que sempre queda be anar a fer una visita fora, i més si ells han tingut el detall de vindre en la teua presentació.

Per tal motiu, i abans d'explicar-vos la presentació d'Oliva, vull demanar disculpes a tots els amics de la falla Xuquer, especialment als que formen part d'Agermanats i a Faustí i a Eli per no haver anat a l'acte ni després al ball al cau, tenia una despedida que m'ho va impedir.

Era la primera vegada que anava a vore la presentació de la Fallera Major d'Oliva i no sabia com anava a ser. L'única que havia vist fins eixe moment, exceptuant la de Sueca, era la de València (que res te a vore amb el que es fa als pobles) i la de Carcaixent, un mon a part.

Si que m'havien comentat que aquest any, la Junta Local d'Oliva estava passant per certs problemes, ja que son tots nous i no tenen cap document anterior al que poder agafar-se, mirant-ho així, ja es d'alabar el que feren.

L'acte és celebrà en el Teatre Olympia (local que serà com una tercera part del centre Bernat i Baldoví) i a les vuit de la vesprada, per així poder anar a sopar després tots junts i fer ball.

Segons em varen explicar, des de les cinc de la vesprada estan de volta (passacarrer) ja que van a per les sis xiques que formen la cort d'honor i a per la Fallera Major, mala festa. I com en aquest cas, la Fallera Major viu a la platja, anaren tots en autobús. La comitiva la formaven, les xiques de la cort d'honor, els seus acompanyats, la Fallera Major, els membres de la Junta Local i la xaranga, que en cap moment de la vesprada deixa de fer festa.

En Oliva, la tradició és que cada xica de la cort elegeix al seu acompanyant, aquest l'acompanyarà des que ix de casa (quan van a arreplegar-la) fins que ella puja dalt de l'escenari, amb ell darrere, i després l'acompanya al seient. Cosa curiosa aquesta, però que està molt be. Això si, l'acompanyant ha d'anar vestit de faller (ho siga o no). D'aquesta forma les xiques tenen l'oportunitat de ser acompanyades pels nóvios, germans, amics... que elles trien, ja que d'altra forma no podria ser així i han d'elegir entre els membres de la Junta Local per que les pugen.

Mentre esperàvem a les portes del teatre l'arribada de la comitiva, una colla de tabal i dolçaina amenitzava l'espera. Quan estaven arribant, es va llançar un xicotet castell de focs artificials (en diferents parts) i després aparegueren pel cantó, l'abanderao (que era un membre de la Junta) amb l'estandard de la Junta Local d'Oliva, les sis xiques acompanyades pels seus respectius, la fallera Major i la xaranga.

I un cop dins del hall feren una cosa que també he vist a Carcaixent, és fiquen totes juntes, en un espai reservat, per que la gent puga passar a saludar-les. I el hall d'eixe teatre era minúscul, i cabien tots.

I començà l'acte. L'escenari era relativament fluix en quan a decoració i adequació, però tenint en conter per tot el que han passat estos xics, estava be. El presentador no se qui era, supose que un membre de la Junta, començà cridant al president de la Junta i després als estandards de cada comissió i així fomar part del decorat, en cada un d'ells anomenava al faller que el portava, l'últim fou el de la Junta Local.

A continuació fou el torn de les xiques de la cort. Elles pujaven amb l'acompanyant al darrere, que una vegada al costat de l'escenari l'ajudava a pujar i després se situava darrere d'ella. Quan ja estaven les sis dalt de l'escenari (dretes), passà a cridar a la Fallera Major del 2008, senyoreta Rosa Galianio i Mejias, que pujà acompanyada pel senyor alcalde d'Oliva.

I en eixe fou un dels punts que més em va sorprendre de l'acte (i no per tirar una traca al mateix moment i deixar una porta oberta amb la finalitat que els de dins l'escoltarem, no) el motiu, la música. Incrédul de mi tenia la falsa creença que ficarien El Faller, que des del meu punt de vista seria el més lògic, o si no, alguna música espectacular per a realçar el moment, doncs no. Aparegueren els xics de la dolçaina i el tabal que estaven a l'entrada del teatre, i van tocar La Muixeranga, si, La Muixeranga. I no m'ho he inventat. No se que pintava allí eixa cançó, sincerament. Pense que és el lloc menys adequat per ficar/tocar eixa peça musical. Cadascú en sa casa pot fer el que vullga, però hi hauria d'haver-hi un mínim de protocol consensuat per a tots, no?

Una vegada dalt la fallera major, l'alcalde li ficà la banda com a tal, i deprés ella va fer el mateix amb les xiques de la cort. Moment en el qual foren acompanyades cadascuna d'elles als seues seients i ja baixaren els xics de l'escenari. No hi hagué cap discurs per part de ningú dels que allí estaven.

Puja la mantenidora i va fer el seu discurs, en el qual va anomenar a totes les xiques de la cort, i una a una els dedicava unes paraules. La llàstima fou que va llegir el parlament de cara al públic i li donava, constantment, l'esquena a la fallera major i a la cort. Hagueren pogut girar un poc el faristol o donar-li un micro sense fil.

Després pujaren les falles del poble, les Juntes Locals visitants, i, cosa que jo no m'esperava, asociacions locals que volien oferir-li el seu respecte al càrrec de fallera major. Donants de sang, ames de casa, col·lectius de veins, Creu Rotja, Policia Local, i el millor, la Guàrdia Civil. Putjaren una parella (com no), vestits de gala, amb un cistella considerable, i feren el protocol corresponent allí dalt, quadrar-se, saludar, etc... curiós, relativament curiós.

I per a finalitzar eixa part de la presentació, l'última persona que pujà delat de l'escenari fou la Fallera Major del 2007 (d'Oliva), que també volgué sumar-se a l'acte.

Finalment un cantant d'Oliva va interpretar l'Himne Regional. El xic tenia prou de veu però li hagueren pogut explicar que l'Himne és una cosa seria i no una cançó de cau faller, no pots dir, venga todos juntos, cantat conmigo.....

I ja està, això si, quan baixaren totes de dalt, tornaren al hall (aquest cop acompanyades pels respectius) per que poguérem saludar-les i despedir-nos d'elles.

En resum, diferent, es poden aprendre coses d'altres llocs i intentar ficar-les a la teua presentació. Tot és parlar-ho. Ara ja va de Bo.

39 comentaris:

Anònim ha dit...

Acabe de llegir la impressió d'akest company de Sueca.

No està malament, la teua impressió. Prou objectiva, amb el teu punt de vista, com no.

Tan sols una coseta, el tema de "La Muixaranga" el vaig triar jo, no sé pq no es pot posar eixa cançó i sí una cançó d'una banda sonora d'una peli americana per realçar l'acte. I per exempre, el tema que una fallera major de València, o de més localitats, porten en la seua banda la bandera espanyola, no crea curiositat a ningú, no creus que és menys adequat que posar una cançó valenciana, amb instruments valencians? I no em diràs que eixa cançó no posa els pels de punta? No realça l'acte, el moment? Si fora pq no es sentia, ho comprenc, però que no ho veges adequat?

Però com ja has dit, cadascú que faça el que vullga en sa casa, amb el protocol i amb les impressions, clar està...

Per la resta, perfecte, jejeje i quan vingues altra vegada que David o Lidia ens presenten i ens fem unes birres.

Salut

SPIELBERG ha dit...

Això està fet amic. Ben be dius que és el meu punt de vista, d'un foraster que no te res a vore.

La muixeranga es una cançò que cada cop que l'escolte m'emociona, i va de veres. Jo vaig asistir al sopar de gala d'uns premis Octubre i la ficaren com a cloenda (tocada en directe) i allò va ser brutal.

El que pasa es que aquesta peça musical pot asociar-se a indoles polítiques que poc tene que vore amb el mon faller. Que si es fa com a peça valenciana amb instruments valencians, be. Però per això esté El Fallero que també serveix.

En Sueca, la música no la sol triar una persona, sols haver un areunió de protocol per a decidir que es fa en cada cop.

Nosaltres hem estat fent dos anys seguits la presentació amb música en directe de tabal i dolçaina, tocant una peça diferent per a cada persona que pujava, i no tocaren la muxirenga, i quan puja la fallera major es fica El Fallero.

Però això son costums i tradicions de cada poble, i el que hem de fer es aprendre el que es bo dels altres i poguem fer servir alguna vegada.

Vist els vostres comentaris del sopar, em quedí amb les ganes d'anar. A vore si l'any que ve..

DPeiro ha dit...

El que jo demanara a Spielberg que publicara dit article en la nostra Web és per què crec que és bo vore punts de vista externs a Oliva, res més. No vull que se'n vaja a cap vertent distinta que no siga la Fallera, màxim les formes en que varien el protocol. M'agradaria saber si vos ha agradat o no l'article. Espere els vostres comentaris. Ah Merut!, un dia deuriem anar a Sueca de festa amb Spielberg no creus?, a vore si allí ho podem traure o com...

Salut.-

SPIELBERG ha dit...

Vingau quan vullgau.

DPeiro ha dit...

Se que en Sueca també l'armeu ben gran en Falles. Sou ben festers...

Lidia ha dit...

La teua impreció esta molt bé, però molt molt llarga, cada persona té el seu punt de vista diferent de totes les coses, així es com s'ha fet la majoría d'anys, llevat de lo dels acompanyants, cosa que ha segut baix el meu punt de vista tot un èxit.
Cada poble tindrà la seua manera de fer les coses,no son millor ni pijor, simplement diferents.
Faltaria saber com feu vosaltres les presentacions de Junta Local per comparar i poder trau-re idees.

Si hi ha que anar a Sueca de festa es va, perque anar per a res es tonteria.

Anònim ha dit...

Per mí podem anar a Sueca de festa quan vullgau!! Jo he estat alguna vegada per ahí de festa, he estat al pub Riff tocant i està molt be, sobretot a la festa eixa que es fa a la muntanya, perdona Spielberg, no recorde com es diu la muntanya, però sé que es fa algo de paeles, no?

Pel tema de les índoles polítiques d'una cançó, és una llàstima q per eixes coses, no es puga utilitzar una cançó tan bona quan un vullga, està clar que hi han mooooooltes pesses, ho sé pq forme part de la colla que va tocar el dissabte, però ja et dic, q per a gustos color i mai q siguen polítics, tan sols gustos musicals.

Daiv, jo crec q enguany, anem on anem, ho traurem, millor o pijor però ho traurem, jejejejeje

Anònim ha dit...

QUE VOLEU QUE VOS DIGA?
PER A MI UNA PRESENTACIÓ PERFECTA!
LA CANÇÓ ES VA TOCAR BAIX EL MEU CONSENTIMENT, VOLIA QUE ES FERA ALGO DIFERENT, QUE LO DE SEMPRE ABURRIX! I NO TROBE QUE ES TINGA QUE FER CAP ASSAMBLEA PER PREGUNTAR-HO EN JUNTA, NI BOTAR, NI RES D'AIXÒ. LES PROTAGONISTES SOM NOSALTRES I S'HAN DE FER LES COSES A GUST NOSTRE I NO A GUST DELS DEMÉS. AIXÓ ES EL Q JO PENSE!
ADEMES, AL IXIR HEM VAN PREGUNTAR DE QUI HAVIA SIGUT LA IDEA DE LA CANSONETA, QUE ELS HAVIA ABORRONAT A TOTS!
ES CLAR, QUE PER A GUSTOS COLORS!

Anònim ha dit...

I PER EL QUE S'HA DIT DEL CANTANT.
PUES EN PART UN POC DE RAÓ SI QUE TENS, ALGÚ LI HAGUERA TINGUT QUE DIR QUE ERA UN ACTE SERIO.
PERO EL QUE NO SAP LA GENT ES QUE, ELL S'HO VA DEIXAR TOT APUNT PER A QUANT PUTJARA QUE TOT SONARA COM CAL, I QUANT VA ANAR ALGÚ LI HO HAVIA TOCAT!`NO PASSA RES, PERO HE DE DIR QUE VA ANIMAR A LA GENT I JO DESDE ALLI DALT VAIG VORE QUE LA GENT FINS ES VA EMOCIONAR. JO HEM VAIG ABORRONAR!
EL CANTANT NO TENIA VEU, TE UNA VEUASSA!I NO ES CANTANT, ES UN AMIC MEU QUE VA VOLER ACOMPANYAR-ME EN EL ACTE. MES NO ES POT DEMANAR!
ES VEU QUE EN SUECA VAN TOTS ELS ANYS A CANTAR EN DIRECTE!
ARA HEM PICA LA CURIOSITAT DE SABER COM HO FAN ALLI! HEM D'ANAR ALGUN ANY A VOREU LYDIA!
UNA BESAETA I UN MILIÓ DE GRÀCIES A TOTS ELS QUE VAN ORGANITZAR L'ACTE!

DPeiro ha dit...

Com bé he dit al principi de l'article es tracta d'una opinió forastera, que des del meu punt de vista és interessant. Evidentment no compartixc certes coses, però pense que està bé coneixer-les i saber com és fa a altres pobles un mateix acte, per això s'ha publicat.

Un beset molt fort, Rosa, i un abraç a Jose, que sempre se m'oblida saludar-lo des d'ací!

Anònim ha dit...

Evidentment, és el punt de vista d'algú que mai no havia assistit a una Presentació "made in Oliva". Està molt bé. La música la vaig trobar encertada, entre altres. No vaig assistir a la Presentació sencera, però d'allò que el meu temps em va permetre veure, he de dir que els colors de l'escenari no eren gens encertats, i molt menys els flashos de llum. Tot i això, donar l'enhorabona a la Junta Local. Una de les novetats més significatives, i també més encertades, que ha introduit la nova directiva, ha estat els acompanyants de les components de la Cort d'Honor. Una figura que fa temps existix a Gandia i que ve a realçar el paper de les membres de la Cort.

Spielberg, comptem amb vosaltres per a l'Agermanats? M'han dit que sí... eh?

Fins prompte!

Anònim ha dit...

Ieeeeep, com mola açò!!!! El millor de tot és q no pare de llegir cosetes, i estic ansión en q s'escriga alguna cosa més, si alguna cosa té bo açò és, açò mateix, les impressions de cadascú, però no ens enfadem ningú, anem-nos-en de sopaaaaaaaar, jejejejejejeje

DPeiro ha dit...

Açò si que és el que jo volia que pasara, que fora tot una germanor. Podriem fer un sopar de visitants asidus a les 3 webs falleres d'Oliva, o alguna cosa per l'estil.

Merut, tindràs raó i al final si que ho traurem?

SPIELBERG ha dit...

Rosa, si en alguna cosa te ofés et demane disculpes. No era la meua intenció.

No sabia que la cançó l'havies triat tu, evidentment que eixe dia eres la gran protagonista i tot s'ha de fer per al teu lluiment, i si alguna cosa no t'agrada no s'ha de fer. Això és evident.

El motiu pel qual he dit el de la cançò ja ho he explicat abans, i crec que no val la pena tornar al tema.

En tot moment he dit que le cantant tenia una gran veu, el que no sabia era que no és cantant. Vaig ser concient dels problemes técnics que hi hagueren al principi de l'acte, i si això fou el motiu pel qual el xic va intentar animar al públic, tindria una explicació. Encara que tampoc feia falta ja que la veu d'ell es sentia be.

A Sueca, degraciadament, no canten mai, una any ho feren a la meua falla i quedà molt be.

Pots vindre a Sueca quan vulgues, i així poder fer crítica de la presentació, i aprendre nosaltres dels errors o opinions que els altres puguen vore.

Enrique, no se com estarà el tema d'anar a Agermanats a Oliva, es una mala data (jo tinc la meua presentació la nit anterior). Igual ens podem passar a la discomòvil. Ja parle amb la resta de la gent i vos contarem alguna cosa

Anònim ha dit...

Jo vull soparet o dinaret, a vore si ens convoiem per a este dissabte o diumenge!!

Merut ho deixe en les teues mans per a organitzar-ho, i a vore si aconseguim que Spielberg també se'n vinga, i aixi et fas la birra que volies fer-te amb ell.

Anònim ha dit...

Doncs, per a akest cap de setmana està un poc malament el tema, no sé si sabeu q akest divendres, és dia 7, i a partir d'eixe dia kedarà justet un any fins la boda de Vane i jo, així q ens em preparat un cap de setmana a una casa rural, per als dos, però si voleu o podeu, o si puc o si vol vanessa o si pot, podriem fer alguna coseta demà? q el dijous és festa?

DPeiro ha dit...

Demà per la nit impossible per a mi. Que poquet et falta per a casar-te he Merut? Anem fent ja la despedida de solter o com? jejeje.

Anònim ha dit...

es que tot ho tens que contar.....
ai mare publicitat de la boda....
eres un cas alfonset

Amic fep ha dit...

Tots contra el meu amic Spilberg, pero be, arrive per tirar-li un cable... (es conya, vaig a donar una opinio)

Com be li he dit a Spilberg, es una llastima que estinga que mesclar politica i falles, pero, en definitiva, tot es politica.

Si anem mirant les coses que poden enfadar a uns i a altres, tot el que passa a una falla te seguidors i detractors. El millor, consensuar les coses en les maximes persones posibles, aixi, sempre tens qui et respalde.

Conforme esta avui en dia el Pais Valencia, portar la banda amb l'espanyola es provocacio, porta la banda amb la quatribarra, sense el blau es provocacio, cantar l'Himne Regional es provocacio i si es fa us de la Muixeranga... que fem? Cadascu que faça el que vullga, sempre i quan no falte al respecte a ningu. Per eixemple, cada colpe mes gent, a Sueca no s'a´lça i no canta el Himne Regional al acabar una Presentacio, el Himne es fica i el canta qui vol, igual de respectable es una postura que altra.
Gastar la Muixeranga... vos puc dir a la meua Falla, Falla el Portal, s'ha gastat, tocada pels dolçainers d'Algemesi, en directe, a una Presentacio en el moment de pujar una Fallera Major Infantil, i la veritat, queda precios.

Jo, personalment, me muic de ganes de poder escoltar esta peça a una Presentacio, obertura de cortina, pujar d'una Fallera Major, etc... perque considere que es una canço del nostre Pais i una canço tocada en instruments tradicionals i molt bonica. Cadascu te una opinio. El que hi ha que fer es respectar qualsevol opinio i pareix.

Anònim ha dit...

Amic fep, estic amb tú, ademés jo porte anys posant la música de la meua falla i he sigut president de la meua falla, i porte anys posant la muixaranga quan puja la fallera major, ja siga en directe com "enlatat" i en quant al tema de política, així és, cada vegada va tot més per política q pel q representa per a un poble la festa de falles i és la llàstima, pq en falles hi ha de tot i al final el q importa és el bon ratet q passem amb gent de totes les ideologies.

En quant al tema de la boda, doooooooncs, Vane, q no ho sabia ningú ací? O q? jejejeje

DPeiro ha dit...

Jo no ho sabia... :-D
Que fuerte, que fuerte, que fuerte..., farem igual que el tomate a la fi?

Gràcies per mostrar la teua opinió Amic Fep.

Anònim ha dit...

Xexexeee!La boda ja està ahí!
Que amagaet s'ho tenieu, un fin d semana romantiquet! Jejeje!
Per mi el soparet quant vullgau, pero el divendres este men putge a Valencia, que els meus sogres ja hem reclamen, eiiiii....,tinc que complir!
Per mi, o demà, ja que el dijous es festa. O el divendres 14,ja que, desp del premis tindrem que sopar, no? Per a perdre mos estem! Jejeje! Ademes, hem de celebrar-ho perque el dissabte Lydia es va quedar amb ganes d mes!

PER ÚLTIM, EL QUE S'HA COMENTAT DE LES LLUMS. A MI SI QUE M'AGRADAVA, FEIA SUPER MODERN. UN CANVIT LI FEIA FALTA A LA JLF, AIXO ES EL QUE OLIVA VOLIA!

BUENO, CONCRETEM FECHA PER A SOPAR, NECESITE COMBOI!!!!!!!!!!!

DPeiro ha dit...

Eixa Rosa que guapa. Per mi el dia 14 està bé, l'única cosa que passa és que aniré sense Lidia (té sopar d'empresa) i em fa molta por Merut... :-D L'última vegada em va besar als morros, i aixó que ella estava!!! Imagina't no estant ella...
(Broma)

Fiqueu data i hora, menys demà quan vullgau...

Anònim ha dit...

ROUSSS... SI EIXE ERA EL CANVI KE NECESITAVA LA JUNTA LOCAL (LLUMENETES DE COLORINS QUE CEGAVEN A TOT CRISTO) APAGA Y VAMONOSSS!! PERO BÉ, ES LA MEUA OPINIO, COM LA DE ALTRES...COM LA TEUA ETC ETC...NO DIUEN AIXO DE QUE...PA GUSTOS COLORS??! PUES ALE...ES KE CLAR...SI A UNA LI POSEN BOTIF...I ACTE SEGUIT LI MONTEN UNA DISCOMOVIL EN LLUMETES(SOLS FALTAVA EL CHUMBA-CHUMBA BAKALAERO)...PUES HIJA, DIFERENSIA VA, EVIDENT! YO TAMBE ESTARIA DESVANIDA! ALE, SUS DEJO CON VUESTROS COTILLEOS DE MESSENGER.XAO

Anònim ha dit...

Enhorabona Rosa pel seu regnat com a Fallera Major d'Oliva. Estaves guapíssima.

Anònim ha dit...

Pascuala.. a mi les llums tampoc em feen gens de gracia pero bueno,ten has pasat! enhorabona a la cort, acompanyants ia tota la junta.i enorabona x la web tambe!pero axo si,la encuesta...............de moment sols encerta una posicio.crec..ya parlaremmm jejejeeje NO S'ENFADEU! heu dic en cariño. bye bye

DPeiro ha dit...

Gràcies a tots per la vostra visita. Pense que aquestos "cotilleos" de messenger venen motivats per tema de discussió, que és dita Presentació, així que no crec que siguen "de messenger", cotilleos, pos sí, tens raó, però acabes fent tants bons amics als distints actes que...

Salut de nou.-

Anònim ha dit...

pascuala, pascuala, pascuala....!
Que bonic es opinar desde casa! Els components de la junta ho van fer massa be i tot, i com tu dius, m'agueren donat botifarres pues botifarres, estava desvanida!
El canvi de la JLF hem referia a tot en general, no sols perquè varen posar llumetes de colors!
I com diuen, a quin no li agrade que s'apanye, ah Merut?
Una besaeta a tots.

DPeiro ha dit...

Ja està solucionat. Si no passa res demà per la nit ficaré les fotos festeres de l'acte. Informaré de tot en la pàgina principal de la Web.

Un abraç Jose, esperem els teus comentaris!!!

Besets Rousss.

Lidia ha dit...

A mi en general me va agradar molt com es va fer, hi han coses que hauria cambiat, però no feiem mal tampoc.

Aixó de les fotos festeres del sopar com que esta solucionat??? serà si jo te les passe....

JO VULL SOPARETS!!!! QUE COM DIU ROUSSS, EL DISSABTE ME VAIG QUEDAR EN GANES DE MÉS!!! PERO DEMÀ NO PUC I DIA 14 TAMPOC, QUE ENVEJA!!!!! NO ES POT UN ALTRE DIA??? DE TOTA MANERA EL 14 SI FEU SOPAR, QUAN ACAVE JO DEL SOPAR D'EMPRESA ANIRÉ A BUSCAR-VOS AL MAREJOL, QUE DE SEGUR ESTEU ALLÍ.

DPeiro ha dit...

Siii, serà si tu me les pases... ai senyor...

Anònim ha dit...

En general molt be, prou faena ha fet la Junta Local Fallera aquest any que comença desde cero per a que quede així de bé, s'ha d'alabar la faena que han fet i que estan fent per a que les falles d'aquest any siguen inolvidables per a totes les protagonistes del 2008, fallera major d'oliva, cort d'honor i falleres majors de les distintes comissions, si han agut fallos, o coses que no han agradat, per a gustos colors, així es com s'ha fet i punto.
I lo del bús, de segur que el anterior president de Junta Local no ho hauria fet.

Lidia ha dit...

Rousss tens una foto a la web de la teua falla com adelanto de les fotos del soparet de presentació, espere que t'agrade, pensava que eixa foto era més adecuada posar-la en la teua web i no en esta.

Paula, ara no trobe el teu comentari per contestar-te, però tranquila, prompte voràs la foto que ens ferem juntes al sopar. Jo la veritat quan me deien qui era la fallera major de l'Estació no caia en qui eres, però al vore't si que et coneixia de vista. Els fallers ens coneixem quasi tots siga de vista, de oides o de paralua. Aquest any anem a passar-ho d'alló més bé tots junts.

Bueno no se lo que el president de l'any passat hauria fet, (crec lo mateix que el anonim), pero lo que si que se es que aquest any hem anat en autobús i ho hem passat molt bé anant a la platja i tornant.

Anònim ha dit...

Yo tb estic en anonim, jo pense que no hauria alquilat un autobús per anar a la platja a per la fallera major, i sense olvidarnos, molt menos, hauria possat acompanyants a la cort, en la fobia que li tenia als novios, quan jo vaig ser de la cort el meu novio va tenir un enganxonet en ell, i quin novio no??? En lo be que queden els acompanyants...

Anònim ha dit...

Amic Fep!!!!, que tal tot per Sueca??
Vaig estar allí en la vostra festa de Germanor, uuufff, impresionant.
Vinga, a vore si podeu vindre algu, val??
Un besset, als veins de Sueca, a Pau, Juan, a tu...i a tota la gent, que ens vaeu acollir tan be. Ahh, continue esperant la samarreta, eh? bessets

Anònim ha dit...

Ja he vist la foto Lydia, gracies! Kina ilusió vore'm!M'agafa llàstima pensar que ja ha passat, tan de temps esperant la presentació.....!
Ja tinc ganes de que vinga tot, presentacions, cercaviles, actes i mes actes! Si es que mira que mos agrà!
Kina cort mes guay, recordes el any que forem en Majo? Ho vam passar super be, pues este any millor, tinc el presentiment! I mira que eixe any va ser de machera a tope! Pero este any ja som mes majoretes i damunt som mes tropa en novios i tot!
I ademes d'això, no diras que aquest any les falleres majors de totes les comissions no son bones, ah? De lo bueno lo mejor!
La veritat es que no puc queixar-me, i mai en cansaré de donar-te les gràcies per acompanyar-me, ho saps! Una besaeta wapa!
I pa tu també Davidddd, en tinc pa tots! Jejeje!

Anònim ha dit...

Hola a tots, es la primera vegada que escric al vostre foro, ja havia entrat abans, però mai havia tingut ocasió de deixar els meus comentaris.
Bueno, Rosa, tinc q dirte que no vaig poder anar a vore't, ja et vaig explicar el tema, ok? He vist les fotos, i estabes molt guapa... el traje no s'aprecia, però de segur que era preciós, el de l'any pasat ja ho era.. imaginat ara... jejeje. Respecte els canvis de la presentació no puc opinar, perquè no estaba present, però he de dir, que tot lo fet, està bé... siguen novetats, o siga un repetir d'altres anys... M'haguera agradat sentir a Alex, ja m'han dit que té una veuarra de por!! I respecte a lo del sopar eixe que voleu fer de la cort... perquè no aprofiteu, i es junteu el dia 16 en L'AGERMANATS?? Jejej... Conte en tu i en Jose, no Rous?? Un beset a tots, i animeu-se fallers, això no sería posible sense vosaltres, tots formeu part!!! I si ix bé... pues a l'any que ve, millor encara no? Que penseu?

Lidia ha dit...

La veritat es que aquell any 2002 ho passarem de lo més bé, MªJosé, Elia, Marta, Noelia, Teresa, Tu, Irene, Maite i Jo, erem totes més jovenetes i estavem molt loques, mira que feiem maxera allà on anavem juntes... Ara este any ens tornem a trobar juntes Noelia, tu i jo, hauria estat bé que haurien repetit més, però no ha pogut ser, a Elia també la tindrem per totes parts ja que ella este any es reina de la seua falla, i este any li sumem la maxera dels novios i la junta...

La veritat es que si no haguera segut per l'amistat i l'apreci que m'uneix a tu des d'aquell any, i per lo bé que ens ho passarem, aquest any no estaria jo clavada en tot el jaleo, però bé, aixó sumant-li a que m'agrada molt les falles i la festa.

Ja voràs com aquest any tornem a passar-ho d'allò més bé, que nosaltres sabem montar-la molt bé.

Merut com ho veus,este any ho traurem???

Anònim ha dit...

Traure-ho? Doncs, segur i ademés, amb bona nota, jejejejeje