Connectant amb idil.li i1 server...

dilluns, 12 de novembre del 2007

Butlletí 12.11.07 (Actualitzat)

Hui és l'aniversari de la persona més especial per a mi, la que sempre està al meu costat i la que més em vol quan menys m'ho mereixc, perquè sap que és quan més ho necessite. Eixa persona és Lidia Soria, redactora d'articles de la Web i Fallera (com la que més) de la nostra Comissió:



Feliç 24 aniversari.


Escrit per mari carmen:

Bon día Lidia!!
Moltes felicitats de part de la family Moratal-Angel (María,Juanjo i Mari Carmen). Gaudix d'un bon día en companyia dels teus i que menjeu un bon pasteló!!!! I de segur que David no s'oblidará del regalet!!
Un abraç!!!

(Unificat per a no crear dos articles amb el mateix tema)

---

En altre ordre de coses dir-vos que:

- He actualitzat tots el anuaris de la Falla, corregint errades als noms i a les descripcions de les imatges. Ademés, he anyadit tots els premis que han rebut els nostres monuments, tant majors com infantils desde 1991 a 2007. Si trobeu alguna errada o podeu anyadir alguna informació que considereu d'utilitat comuniqueu-m'ho.

-Hui fem 7 dies que estem en línia. Fent un xicotet balanç de la nostra primera setmana operatius, dir-vos que em superat les 1000 visites, eixint una mitja de més de 160 visites al dia, xifra que és prou significativa. Continue demanant, per favor, la col·laboració de la gent de la nostra comissió escrivint articles (de qualsevol cosa relacionats amb la Falla o els nostres Fallers) o al menys escrivint comentaris, que hi han molt pocs. A vore si comenceu a acostumar-se a aquesta meravellosa ferramenta de comunicació que tant pot unir al món faller.

Escrit per Ester:

-Confirmada la Presentació de la Fallera Major d'Oliva i la seua Comissió el proper dia 1 de desembre a les 20:00 hores. L'acte es celebrarà a l'Olimpia i després anirem a sopar al Molí Canyar. Ho passarem d'alló més bé. Tot el faller de la falla Casa d'Alonso que vullga asistir, que es pose en contacte amb el President.

16 comentaris:

SPIELBERG ha dit...

Les meues més efusives felicitacions Lidia, ens veiem el dia 1.

DPeiro ha dit...

Al final vens el dia 1 a vore'ns?
Preparat Oliva, arriba Spielberg...

SPIELBERG ha dit...

Si que aniré però no em podré quedar a sopar. Eixe dia tinc una despedida d'una amiga del grup i ja em perdré paert de la festa, no puc perdrem també el sopar. Em mataria.

Anònim ha dit...

FELICITATS LIDIA DE PART DE LA OPTICA

Anònim ha dit...

Felicitats Lidia, que cumplixques molts mes.

Anònim ha dit...

Moltes felicitats guapa!!!! Que passes un dia molt feliç.

Anònim ha dit...

Lidia wapisima!!!!!!!! moltiiiiiiiiiiiisimes felicitats i q disfrutes molt d'aquest dia. Molts besets i fins el teatre. A10

Anònim ha dit...

Moltisimes felicitats Lidia i disfruta moltisim d'aquest dia que ha de ser molt especial per a tu.Moltisim besets y a complir molts més guapa!!

Lidia ha dit...

Gracietes a tots per felicitar-me!!!!
Ens veiem el divendres al teatre,ja tenim tot el comboi ahi.
Spielberg a vore si es veritat que et veig el dia 1 que fa un montó de temps que no ens veiem.
Besets a tots.

Anònim ha dit...

Felicidades wapa!!!Ya tienes un añito más.

Vicent ha dit...

24 anyets, aiiiinnnsssss, qui els pillara,...

Un beset.

Anònim ha dit...

Gràcies Vicent, podries firmar com a Tente aixina la gent et reconeixeria de seguida. Vicent hi han molts...

Anònim ha dit...

Vull felicitar a Lidia en el seu aniversari, que pases un bon dia, i conserva el novio que et vol molt. Besadetes

També felicitar-vos per el treball que heu fet, està de categoria.

Lidia ha dit...

Gràcies Sisi per la felicitació.
Ja se que me vol moltíssim, fa per mi tot lo que faja falta i més, al final m'acompanyarà en tots els actes de cort d'honor vestit de faller, cosa que no volia fer, es un solet de xiquet.
Per molt gran treball que estigam fent, si la gent no participa col·laborant, pareix que fages la feina sense ningún trellat.

Anònim ha dit...

Felicitats Lidi!!!

Perdona per la tardanza, i aixo que a on estic hi han 4 hores i mitja de mes. Per a que enganyar-nos, se m'ha borrat l'agenda del movil, igual a quedar mal amb els amics, ja no se cap aniversari de ningu, incluit el teu. Pero segur que l'any que ve no se m'he oblida :-)

Ho lamente!!! I moltes felicitats!!!

Besets Guapetona!!!!

DPeiro ha dit...

Nota del Webmaster: aquesta Lidia és una amiga nostra d'Oliva que actualment viu a la India, per a evitar possibles confusions...

Salut i besets Lidia (India)