Connectant amb idil.li i1 server...

dimarts, 27 de novembre del 2007

Arreglada l'enquesta d'Obres de Teatre.

Degut a que l'Obra de Teatre que va interpretar el Grup de Pego no estava dintre de la llista (per un error meu), em veig obligat a modificar l'enquesta, ja que crec que no és just. El problema és que es perdràn tots els vots que hi han fins ara (25), així que pregue que torneu a votar, a la ara sí, llista definitiva.

Perdoneu per l'errada.

Ara sí... A votar!.

38 comentaris:

Anònim ha dit...

No es per res...però l'obra de Ravalera Teatre de Gandia va estar mooolt bé...encara que no la voteu...tingueu-la en cónter per a l'entrega de premis...i qui avisa no es traidor/a...!!!

Anònim ha dit...

Jo tampoc vull dir res..., pero l'obra de Butaca Teatre de Pego... tampoc va estar gens malament!!!
I si no es botada es perque la gent que esta votant deu ser del poble i com a conseqüència vota als seus.

Anònim ha dit...

Ja te dic amic...

Anònim ha dit...

Pero bé, l'obra de Teatre de la Falla Institut va estar molt be i la gent se va riure moltíssim, varen estar genial damunt l'escenari, i segur que serà guardonada,ja se vorà en l'entrega de premis. Per a mi, els millors!!! Visca la falla Institut.

Anònim ha dit...

Jo pense que l'obra de la Falla l'Estació va estar molt be, lo únic que pasa es que tenia un nivell molt alt d'entenimient, no era adecuada per al public dels teatres de falles, la major part de gent no la va entendre,i damunt no se sentia gens be, haurien d'haver xillat una mica mes.
La gent va estar molt maleducada, en níngúna obra se varen sentir tants mobils com en esta obra, i la gent xarrant, la gent anantsen, que falta d'educació i respete que tenim.

Anònim ha dit...

Jo també pense que Ravalera Teatre va estar molt be, la gent esta molt segura de guañar, pero no pensem en les obres forasteres que varen tindre un alt nivell, també pot ser perquè estes les tenim més recents.
Igual més d'un s'enduen una desilució!!!

Anònim ha dit...

Ravalera i Butaca Teatre són grups per a tindrels en conter...pero evidentment, ací entra la gent del poble..o bé gent que sols ha vist una part d les obres (Marabú tenia cert nivell). La falta d'eduació de molta gent al teatre de l'estació em pareix un punt a destacar. es molt greu que alguns actors d'altres falles (conservatori) abandonen la sala a mitjan obra, perque igual la seua obra tampoc era per a pegar bots d'alegria. en quant a l'obra en si de l'estació...preferisc no comentar res........La Falla Institut va estar molt bé, i també sobretot Estrabik de la Sant Francesc. No per ser comèdies, sino pel gran treball actoral de la majoria d'actors i actrius. Encara que cal destacar que estrabik presentava una obra d'autor, el mateix director,i que van trencar motles d'assistència. voteu el que vos parega, pero tingueu en compte que ravalera, pego, estrabik i institut...tindran una bona collita.

DPeiro ha dit...

Sense cap dubte el nivell de les obres d'aquest any 2008 ha estat molt alt. Hi tant que hi que tindre en compte les obres forasteres, van hi haure de molt bones.

Salut a tots i gràcies pels vostres comentaris.

Anònim ha dit...

Per cert...ningú li vota al Cristo? Com va estar esta obra?? M'agradaria añadir q alguns, es veritat comforme diu algu aci dalt, s'emportaran una desilusió perque donen per sentat el premi, sols per ser ells. sense haver vist les obres forasteres... jo dic, q enguany sen quedaran pocs de premis en oliva. i si sen queden (supose q si) aniran a... vo faré ahorrar més d'un berrinche...........fins pronte!

Anònim ha dit...

quan dic lo de desilusió...sense voler dir que l¡obra no ha segut d les millors ni que no tinguen premi (qe segur que si)...em referixc al anonim-portaveu de l'institut, qe parex tindreu molt clar. CLAR I ASPÉS...JA JA JA

DPeiro ha dit...

També crec que la gent va estar molt maleducada a l'Obra de l'Estació, amb els mòbils, xarrant de tonteries, badallant, pitjor que el públic infantil, sabràn que hi ha una cosa que es diu respecte?, que és molt difícil estar alli dalt? (i molts de vosaltres, com actors d'enguany, sabeu de què parle)
Espere que no torne a passar...

Aprofite de nou, per a donar l'enhorabona a Vane i Alfonso, actors de la Falla l'Estació, per l'excel·lent interpretació que varen fer.

Anònim ha dit...

PERQUE NO FEU TAMBÉ UNA ENCUESTA DELS ACTORS I ACTRIUS?? JAJAJA... SINO TOTS,D LES OBRES MÉS VOTADES.PERO COM RAVALERA NO LA VOTEN...PER A MI LES DOS ACTRIUS SEN VAEN IXIR.ELS DONE UN SEGON PREMI.

DPeiro ha dit...

Perfectament podriem fer-ho, algú podria facilitar-me el nom dels principals actors/actrius de les obres?

Lidia ha dit...

Jo si que tinc la llista d'actors, esta en el panfleto que tinc en casa, t'ho passe esta nit si ho vols.
Una es descuida una nit, i ací entra més gent que en tot el temps que la web esta operativa.
Jo no puc opinar res de l'obra del Cristo, ni de Ravalera ni de la meua falla (Alonso) ja que no les vaig poder vore. No sabria dir quina m'agrada més, ja que hi han varies com puga ser Pego, Institut, Estrabik,...
Bo, que guanye el que millor li ha paregut al jurat d'aquest any.

Anònim ha dit...

moltes grasies, es de veres que la gent no va estar en el seu millor comportament, ja que per ejemple a mi em va costar molt de centrarme en el paper. ja se que varem tindre el fallo de la veu, pero com que era un obra un poc dramàtica no se que em va passar i vaig anar baixant-la cada vegada mes.
Ara si que vos dic que alfons i jo ja sabiem que pasaria ja que era un obra complicada de seguir i que la gent aniria ananant-se.
respecte les altres obres, varen estar molt be les que vaig vore....

Anònim ha dit...

Bones gent, ara entre jo tb...

Jo encara que siga l'actor de l'obra de l'estació, i enguany la nostra obra no ha anat pel camí de l'humor, vullc dir, que pq una obra faça riure més o riure menys, no vol dir que siga millor, tan sols vol dir que és d'humor, ara està clar que una obra en la que et rius i ho passes be, sempre es quedarà la gent amb elles, obres com la nostra segur que la meitat de la gent, va desconectar i no sabrà ni sobre que anaba. És una pena que siga així, pq això vol dir que no tenim molta cultura teatral en eixe sentit, i parle en primer lloc per mí, que tb sóc així.

De totes formes, gràcies a la gent que va respectar l'obra, ja fora esta o la que fora i sobretot donar-li les gràcies a DPeiró, que pocs s'han enrecordat de nosaltres, jejejeje Gràcies

Anònim ha dit...

Vane, Alfonso, a mi sí que em va agradar l'obra, el que les ueles em van deixar escolat.

Vane, ja aniré a veure els cartells per vore quin és el millor.

Anònim ha dit...

Cultura teatral hi ha molta a Oliva. Obres guanyadores del Concurs i guardonades, han estat en la seua majoria dramàtiques (Sara i Eleonora, A la nit una navalla, Una cistella plena de pluja, Com un gos fidel, Navellos 18, etc...). Obres que van enganxar al públic des del primer segon tot i ser dramàtiques i serioses... amb boníssimes interpretacions i un nivell altíssim per tractar-se de fallers i falleres aficionats.

Anònim ha dit...

Jo pense que ningú a dit q en oliva no hi haja cultura teatral, simplement q el públic dels teatres fallers no tenen precisament molta cultura teatral, ja q la majoria son fallers o ueles que van a vore aquell net o neta q ix a actuar, el fet de q guanyen obres dramàtiques no significa q aja cultura, sinó q alomillor potser que el jurat d'aquells anys si q tingueren molta cultura teatral.

Anònim ha dit...

Esta clar que les encuestes sols son informatives, ja que tots no votaran el que més li va agradar, hi haurà que votarà als amics o coneguts, o aquella que li va fer mes riure encara que acturen malament,o simplement per ser la seua falla, supose que els que entrem ací no hi haurà ningún crític de teatres professionals, així que tot aixó serà molt subjectiu.
Ací estem apoiant molt als del nostre poble, que per aixó es un concurs de teatre d'Oliva, pero com be he llegit anteriorment, hem de tenir en conter que no estem sols, que també han actuat molt bons grups forasters i que tenim bons rivals per als premis.
Esperem que el Jurat qualifique be les actuacions i que ho faja de la millor manera possible.

Lidia ha dit...

Quina llista més llarga d'anonims... abans ens visitaven fantasmes que ens visitaven sense deixar rastre, ara son fantasmes anonims, je je je, a vore si poseu més els nom i ens deixem d'anonims. Esperem que aixó faja que la gent s'enganxe a la nostra web i que cada vegada hi haja més comentaris i més participació.

I que passa en la gent de Sueca? Ja s'ha cansat de visitar-nos? Ja fa temps que no se sap res dells, en lo enganxats que estan ells a les webs falleres.

Sobre el tema, el dia 14 sabrem realment qui s'endurà el premi a la millor obra, pero de tota manera hi han molts més premis que donar a part de la millor obra. I per lo que es veu, la majoría de gent que ha visitat esta web estan entre l'obra de l'Institut i la de Strabik, esperem que estes dos obres estiguen premiades, perquè sinó més d'un s'endurà una desil·lució.

BO, ENS VEGEM EL DISSABTE A L'OLYMPIA EN LA PRESENTACIÓ DE LA FALLERA MAJOR D'OLIVA!!!!

Anònim ha dit...

La gent, estimat anònim de les 15:27, sap anar al teatre (sempre hi ha d'excepcions), sap apreciar lo bo i valorar si ha estat bona obra o no. Reconeix un bon actor, una bona actriu, etc. L'enquesta és informativa com digueu, més que res de la gent del poble que entra, en la seua majoria de Sant Francesc i Institut, perquè son les dos falles amb les webs més actives. Que s'obliden dels grups forasters? SI. I CAL TENIR-LOS EN COMPTE. ALS TRES! Però no hi ha dubte que, pel que fa les obres de grups d'Oliva, els vots van ben direccionats. Una enquesta d'actors i actrius, em sembla un tant exagerada.. Res més.

Anònim ha dit...

Eyyy, que passa? Esteu dormint!
Ja voreu com no n'assertem ni una en l'enquesta!
Jo sí que puc dir que l'hes he vist totes i Marabú i Ravalera van estar molt be com a obra!
Però fillsssss, si despres mai estan conformes en els premis, guanye qui guanye!
Una besaeta al meu David que eres el millor i a Lydia! Ja tinc ganes de que arribe el dissabte!

DPeiro ha dit...

Eixa Roussss!, ja saps com publicar comentaris, m'alegre de vore't per ací. Que poquet falta per al gran dia, eh!, estàs apunt?

Ja has votat en l'enquesta?

Espere que ens visites molt asovint.

Besadetes i fins el dissabte...

Lidia ha dit...

Rousss, després de tant de temps dient-nos que escriuries, per fi ho has fet, ara no deixes de fer-ho, no deixes de visitar-nos i comentar.

Rousssss ja ho tenim ahi, ahir quan vaig arrivar a casa i me vaig veure allí la bandera i la traca... quin nervit me va agarrar!!! Ara si que si, ja queda molt poc per al dissabte, quin comboi pujar al autobús per anar a la platja!!!! La veritat que l'autobús es una cosa extranya i me fa molta il·lusió. Esperem que no faja mal temps, que ja ho varem tenir bé en la proclamació.

Que bé ens ho anem a passar aquest any!!!!

Que el rulo no pare!!!!

Anònim ha dit...

No fastidieu que la cort va a per Rosa a la platja en bús??? Que fort esta junta d'enguany!!!
La veritat es que a mi me pareix super absurda una encuesta de actors, la de teatres no ha estat mal, pero com be an dit, la veritat es que es normal que institut i san fransesc siguen les mes botades, també seran de les que mes gent entra a la web esta a vore la encuesta, de fet jo soc de l'Institut, així que ja sabeu a qui va el meu vot.
Que ganye la millor!!!
Ah, segons posa per dalt tmbé, ja estan els cartells anunciadors de falles, ja els hau vist??? com esta el nivell aquest any?? quin vos pareixerà que guanyarà?? a vore si tinc un ratet i masome a vorels, espere que el jurat trie el millor cartell per al 2008.

Anònim ha dit...

AMUNT RAVALERA TEATRE!!! JA JA JA...

DPeiro ha dit...

Hola Anònim (tant costa ficar en nom?)

Sí, enguany la cort va a la Platja a per Rosa en autobús, una flipada (t'ho dic com a acompanyant de la Cort que sóc)

Els cartells del concurs de Falles ja estàn a punt i poden ser visitats, estàn a la Casa de la Cultura. Enguany s'han presentat 26 Cartells, que guanye el millor!

Anònim ha dit...

Ja tic ací de nou, ara amb el meu pseudònim natural.

Jo també tinc ganes de que arrive el dissabte i per informació, qui vullga vindre a ajudar-nos a muntar la passarel·la, a les 8 del matí estarem a l'Olimpia.

I de vespradeta, a passar-ho beeeeeee... I els teatres, doncs, mel, però com no vullc que ningú s'enfade amb mí, no diré quin m'ha agradat més, a part del meu, clar està, jejeje

Anònim ha dit...

Per a mí..estaríen dins les posibles guanyadores: ravalera,el grup de pego,institut i strabik..pensar en un altre sería ja per repartir premis,que no sería lo correcte!!!.Al igual que els premis als actors i actrius..esta en eixes obres!
Les demes representacions,tenen el seu merit,per el fet d'haver participat,però,están a un nivell prou més baixet de les demés obres,exeptuan marabú..enfí,que siga lo que siga no hi haura ningú mai content en el resultat,perque tots es pensen que ho han fet de cine..i no és així! AMEN..

Anònim ha dit...

Sóc el mateix d'abans,tenint en compte,que la majoría de gent que entra són de la falla institut i san francesc,trobe que la guanyadora,realment sería ravalera..avore vindre!
Un altre comentari voldría fer..Amics Alfonso i Vanesa,no és que la gent no tinga cultura teatral,la gent cuan va al teatre,el que espera vore és..aixó,teatre..! no lleva el que siguen uns maleducats clar! però la cultura la té que tindre primer el actor/a!!!!!!!!!!!!!!

Lidia ha dit...

La veritat es que si, anirem a la platja a per Rousss en autobús, en teoría la cort, els acompanyants, la Junta i la banda, ja vorem si cabem tots!!!
Quin comboi, tots cap a la platja d'Oliva!!!!

Bo, la presentació con tots ja sabeu es el dissabte a les 20h, per si de cas hi ha algú despistat. I després festeta al Molí Canyar!!!

Aixó ja esta ahi, ja no queda res!!!

Lidia ha dit...

I els de Sueca?? Per on pareu?? Encara sou benvinguts a la nostra web, que vosaltres ens visitaveu i comentaveu quan no entrava quasi ningú.
Spielberg, ja no dones senyals de vida?? David i jo esperem voret el dissabte en la presentació, t'haja convidat la Junta o no, siga de faller o de particular, pero tu has de vindre.
Bo, ens vegem el dissabte a l'Olympia tot aquell que vaja.

Anònim ha dit...

Tota la rao tens!! la cultura han de tenir-la primer els actors! I crec q ja sobren tots els comentaris que podriem afegir... Tot està entre quatre grups... que siga el q el jurat vulga!! I SORT!!!

Anònim ha dit...

quin comentari heu suprimit???????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Una cosa podrieu, els anònims posar-se un pseudònim, més q res pq sou molts anònims, i quan volem parlar sobre un d'ells, hi ha q fer peripècies.

Per contestar el tema de q els actors són els primers q deuen tindre cultura, no sé si ho dius per mí o per quí ho dius, ja et puc dir q per mí, no sóc cap professional del tema, però algo entenc, i puc valorar tant una obra q siga humorística com un altra, encara q reconec q les obres d'humor sempre deixen més en la gent, pq la gent s'ho passa be, està clar q el públic parlar de drames o de coses habituals, els fa desconectar més, pq la gent vol anar al teatre a riures un ratet i passar un poc. Però ja dic q en ningun moment per la meua obra pq sé q no és una obra guanyadora ni nosaltres som actors per guanyar ningun premi.

De totes formes, tot açò mola i més amb la gent q després ens vorem en falles i podem fer-nos birres junts i passar-ho be, pq per a gustos colors...

DPeiro ha dit...

"De totes formes, tot açò mola i més amb la gent q després ens vorem en falles i podem fer-nos birres junts i passar-ho be, pq per a gustos colors..."

Completament d'acord!!!!

En quant al tema dels anònims, per favor, no costa res ficar-se un àlies, no fa falta registrar-se en la Web ni res per l'estil, així sabrem a qui dirigir-nos en cas de necessitat.

Gràcies.-

Lidia ha dit...

Al última anonim abans d'aquest comentari, el comentari que s'ha suprimit era meu, havia clickat dos vegades seguides i era repetit, així que l'he suprimit jo mateixa, suprimir una persona sols pot fer-ho si esta registrada.
I sobre el que s'ha comentat abans, no estaria mal que posareu un alies, pero per a poder referir-nos a un nom, no a una serie d'anonims.
Salutacions a tots