Connectant amb idil.li i1 server...

diumenge, 2 de desembre del 2007

Presentació Fallera Major d'Oliva 2008.



Ja estàn penjades les fotos de la Presentació de la Fallera Major i la seua Cort d'Honor per al 2008. Les teniu en la secció Fotos 2007-2008. De moment sols estàn les que es varen fer a l'Olímpia, ja que la targeta de memòria de la càmera que vam gastar al sopar s'ha trencat de sobte. Intentarem recuperar les imatges del sopar del Molí Canyar el més prompte possible.
Dir que ens ho passarem d'allò més bé, no sols a l'acte en l'Olímpia i al sopar, també a l'autobús de trajecte Oliva-Platja-Oliva. No vaig a descriure com ens ho vam passar a l'autobús, prefereixc que les persones que anaven en dit vehicle ho descriguen als comentaris d'aquest article, de segur ho faràn...

Enhorabona a tots.-

24 comentaris:

Anònim ha dit...

Davidddd, que hem fa comboi vore'm!
Ho vam passar molt be, veritat? Una nit màgica que tots brillavem d'alegria!
Esta nit torne a entrar a vore lo salaos que estaven tots i totes wapísimes!

DPeiro ha dit...

Hola Rousss, ja estàn les fotos de l'acte en l'Olímpia ficades. A vore si prompte recuperem les del sopar (que hi han d'impressionants...) Només les tinga les puje. Aniré informant de tot. Esperem els comentaris sobre l'autobús. Per a mi les varies ocasions en que la banda de música va començar a tocar dins de l'autobús va ser impactant, per a recordar, sense dubte.

Anònim ha dit...

Gracietes bonico, ben fet, salao....!Eres el millor!
Estem mes wapes que un sol, totessss!
Mareeee les del sopar, quina por tinc! Que guay ens ho vam passar, la veritat es que la gent estava molt animada. Lydia encara tenia ganes de mes! Eres com una maquineta, et van donar corda?
Perquè jo encara estic morta!
I l'autobus? Impresionant! En la botelleta de cassalla i els de la banda cantant-mos cansonetes coxines, meeeee!
Mosatros ja no teniem de fred ni racaaaa! Jejeje!
Sou els millors, gràcies per acompanyar-me! Una besaeta

Anònim ha dit...

Ieeeeeeeeep, mare meuaaaaaa!!!!

A l'autobús? Doncs increïble, "tremendo", només va fer falta picar un poc a la banda i au, allà va anar, crec q si no recorde mal, amb la cançoneta eixa q diu Rosa, varem kedar 2-0 a favor dels xics, NO? jajajaja

DPeiro ha dit...

Si Merut, 2-0, vam guanyar nosaltres. A vore quan fem la 'revantxa'. El teu comportament a l'autobús em va pareixer molt malament, mira que fer treballar tant a la banda... jajaja.
Havereu tingut que vore a Merut dirigint a tots, anaven de cul, pobrets!!! Que malo eres!

SPIELBERG ha dit...

Simplement donar-vos a tots l'enhorabona per la presentació, especialment a Rosa, fallera Major, i a tota la seua cort, amb més intensitat si cal per a Lídia.

Era el primer any que anava, i supose que no serà l'últim, i sols em va saber mal el no poder quedar-me al sopar.

Cada poble té les seues costums i les seues tradicions. Ahi vaig vore coses interesants de les qual puc aprendre, i d'altres que em sorprengueren i molt.

Ara les falles ja no paren, espere que les disfruteu d'allò més.

Lidia ha dit...

Gràcies Spielberg, em va fer molta il·lució que pujares com a representació de Sueca, pero si hauries vingut al sopar l'hauriem montat!! Ja quedarem per algún soparet. Records a la teua dona.

Rousss, la veritat es que si que pareixia un motoret,aixó ha de ser un no parar, i lo bé que ens ho varem passar, quan aplegava a casa ja descansaria, aquell era moment de ballar i passar-ho bé.

Ay l'autobús.... que bo va ser, la banda tocant, nosaltres ballant al passillo, tots en la cassalleta, Merut de director de banda ( te podrien contractar ), va ser una experiència inoblidable i impressionant aixó del autobús.

A dalt l'escenari de categoria, mira que queda bé aixó de portar acompanyants!!! Tots i totes guapíssims/es, tot va quedar molt bé.

L'actuació de Gemma molt bé, no pareixia que estiguera nerviosa encara que ella ho afirma.

Al Molí Canyar ens ho passarem molt bé, ballant i rient-nos prou, molta gent va assistir aquest sopar, com es nota que la gent ja comença a tenir ganes de falles.

Enhorabona Rousss, ja ha arribat el moment que més esperaves, ara a disfrutar cada moment rodejada de la teua cort i acompanyants, ara ja no parem, aquest any anem a passar-ho d'alló més bé.

Lidia ha dit...

I lo que se m'havia oblidat, la "revantxa" quan vulgau, segur que les dones guanyarem encara que sigam minoria.

DPeiro ha dit...

Merut ajuda!, diuen que volen revantxa!!! què fem?

Anònim ha dit...

Com ens ho vam passar el dissabte, eh?? Rosa estava guapissima, i tota la seua cort no es quedava arrere!! Estic molt contenta per el tracte de Lidia (segur que ens divertim molt aquest any). Ja m'ensenyaràs la foto que ens vam fer, val?
Estic desitjant que arribe el dia de la germanor, per aixi poder juntar-nos tots una altra vegada i fer festa, que aixó ens agrada mooolllttt!!!!!

Unknown ha dit...

Va estar molt bé la presentació.

Anònim ha dit...

Els musics de categoria. Aixó es fer festa, no vos sembla?

Anònim ha dit...

Que volen revantxa? Això està fet!!! Que digau hora i lloc, estem més que preparats per a tornar a guanyar!! Jo intentaré que la banda no tinga que treballar tant... no ni poc! jajajajaja

DPeiro ha dit...

Molt bona Merut!, tindrieu que haver vist com dirigia la banda, és un artista!

Anònim ha dit...

Tiosss, sou els millors!
Eixa banda mola, es la q tenim q portar totes les falles? Jo la vuiccccc!!!!!!!!!!
La veritat es que l'autobus va ser genial, no estaria mal que vingueren tots els fins d smna a per mi a la platja! Jejeje!
Merut, comentaliu al contaor i vorassss! Jejeje!
I referent al que ha dit Lydia,el portar als acompanyants ha sigut el millor que s'ha fet en anys, som bona tropa,ademes de la Junta que tenim este any, son genials!
Quant fem el pròxim soparet?Despres de l'entrega de premis el dia 14, vos pareix be? Merut i Vanessa, necessite comboi!
Una besaeta a tots i fins espere que pronte.

DPeiro ha dit...

Crec que serà difícil a partir del dia 14 de desembre fer un soparet, ja que molts tenim sopar d'empresa, amb la família, etc., veritat?

Anònim ha dit...

Jo supose que el dia 14, després de l'entrega de premis, és bon dia, falta vore si la gent no té sopars d'empresa, però supose que és molt bon dia. Ufffffff eixe cap de setmana no sé si ho trauré, però que s'intentarà. Xe només que ens ho passem la meitat de be que ho varem passar el dissabte, d'ací a falles, jo ja ho firme.

I escolteu, que ho varem passar be gràcies a tots, el conjunt és el que conta i akest conjunt poc a poc va fent-se cada vegada millor, ole eixos acompanyants i eixes falleres.

Anònim ha dit...

Perdoneu, el del comentari anterior sóc jo...

DPeiro ha dit...

El dia 14 ja hi ha una persona que no pot, Lidia, té sopar d'empresa, però jo si que puc anar ;-) Això ja és decisió de tots.

DPeiro ha dit...

Per cert Merut, no se per què peró tinc la sensació de que enguany no ho traurem, tu que creus?

Anònim ha dit...

Jjejeje, David, hi ha que traure-ho, com siga, jejejeje

Lidia ha dit...

Que enveja!!!Jo també vull anar al sopar!!! el dia 14 tinc sopar d'empresa, també s'ha de complir en la feina, ja que convida el jefe no es pot pedre el sopar, je je je.
També es podria fer algúna coseta este disabte o diumenge, sempre que la gent no se'n vaja de pont.
Ja ens posem en contacte.
Besets a tots.

Anònim ha dit...

Davidddd, i eixes fotos del sopar del dissabte?
Que sàpigues que teniu un admiraor de Puçol. Jejeje!
Jose ho mira tots els dies a vore quant les poses, soles te ganes que de vore's!
Espere que això de la targeta es solucione pronte, i sinó, pues ja me les ansenyes en el soparet!

Lidia ha dit...

Rouss admirador fantasma, perquè encara no ha deixat el seu rastre per ací, a vore Jose si deixes caure algún comentari, ens vegem prompte, i de Jose hi han fotos...
Lo de la targeta esta solucionat, les tinc jo les fotos al ordinador, i la targeta a la basura,je je, pero en la meua conexió no puc enviar-les, demà li les puc donar a David, ja les penjarem....