Connectant amb idil.li i1 server...

diumenge, 25 de novembre del 2007

Butlletí 26.11.07 amb olor a Coca i Sardina.

Com ja va sent habitual després d'una de les nostres Festes al Casal, teniu les Fotos que és varen fer en dita Festa de "Coques a la Calfó, Bingo i Cartes del 25.11.07" en la secció Fotos 2007-2008. Eixiu tots molt guapos, sobre fer olor a coca i sardina en tot l'edifici (quin personatge...)

Abans de continuar amb el butlletí, vull felicitar a Alfonso i Vanessa, actor i actriu de la Falla l'Estació per l'Obra de Teatre que ahir diumenge de vesprada varen representar. En la meua opinió van estar extraordinaris, atenent a la magnitut, tipus, contexte i univers diegètic de l'obra. Enhorabona.

En altre ordre de coses, recordar-vos que qui vullga anar al sopar de la Presentació de la Fallera Major d'Oliva, la senyoreta Rosa Galiano i Mejias, que es fique en contacte amb el nostre President, bé en persona o en qualsevol de les següents adreces electròniques:

president@fallacasadalonso.com
webmaster@fallacasadalonso.com

Dir-vos que el sopar es celebrarà al Molí Canyar, amb el preu de 30€ per persona. Només tinga el contingut del menú actualitzaré aquest article per a informar-vos.

Res més, ànim, bona setmana i un caluròs salut al veï amb major olfacte de tota Oliva...

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Gracietes David, amb espectadors com tu es facil fer teatre...
Moltes gracies.

DPeiro ha dit...

No hi ha de que. Simplement expose la meua opinió, no és ni per quedar bé ni per ser pilota, és que de veres crec que ho vareu fer de categoria, atenent al tipus d'obra, clar, molt molt complicada d'interpretar.

Anònim ha dit...

Ja era hora Vane que escrigueres, tant d'escuadrinyar i no havies escrit mai.

Enhorabona pel Teatre, a tu i a Alfonso.

Anònim ha dit...

hola a tots, lidia em vares preguntar cuant esposaven els cartells de falles. crec que a partir del dimecres aixo ja es podra vore... bo espere que tinga david menos sort que alfonso... ja sabeu el que vullc dir...

DPeiro ha dit...

Si no guanye jo m'agradaria que guanyara Alfonso, al menys em convidaria, segur, jejeje...

Anònim ha dit...

ya estan penjats els cartells a la casa de la cultura, quan vullges aneu a vorelos....
El teu esta guai.... en teoria es un secrect pero com que vares posar el nom fora del sobre.....
pero ja esta tot arreglat i jo no dire res de quin es quin val..

Lidia ha dit...

Ja he vist que estan penjats els cartells, ara falta saber que faig per entrar per a vore'ls... fora no posa horari, i ha estat tot el matí tancat.
Lo del nom fora, ja li ho vaig dir jo a David perquè la resta d'anys no es posava, pero en les bases donava a entendre que s'havia de posar.