Connectant amb idil.li i1 server...

dijous, 13 de març del 2008

Un Jove Faller i una Mascletà.

En aquest article vull fer un xicotet reconeiximent a totes eixes persones, que se la juguen en algo que per a ells es molt especial, estic referintme als pirotecnics.

En la nostra comissió tenim el privilegi de tindre una d'eixes persones, Jose Ramón, el qual l'haureu vist alguna vegada en les mascletades de Borreda, ell supose que com tots els pirotecnics te pasió per la seua faena.

El dilluns alguna gent de la nostra comissió varem anar a Valencia per vore la mascletà, ja que entre la gent que disparava la mascleta estaba el nostre faller, tinc que dir que mai havia anat a una mascleta a Valencia i fou immpresioooooooooooooonant!!!!!!!!!!!!!!!, sentir tot el teu cos tremolar cada vegada que un masclet feia explosió.

Pero quant coneixes algu que esta ahi dins, el que menys t'importa és que siga bonica, sino que tot ixca be, em gira un moment i baix del balcó vaig vore una cara coneguda, Isabel la germana de Jose Ramón, tot era buscar a Jose Ramón, en la preocupació que sempre te una germana, en aquest moment em vaig donar compte que per a elles, sa mare Isabel " la bañusa", Sandra la novia de Jose Ramon, ( el qual instants abans de començar la mascleta estaba penjat al telefon parlant en Sandra), i Isabel la germana, ademes de tots els familiars, tindre un familiar ahi dins a l'hora de comensar la mascleta, és molt de nerviosisme ja que en una cosa que no ixquera be, podriem parlar d'un accident laboral amb polvora, i tot el que comporta aixo.

Comença la mascleta, ixqué tot perfecte, pero el més bonic és vore com s'abraçaben, com és donaben l'enhorabona uns als altres, a casi tots sels va escapar alguna llagrimeta .

Felicitats Jose Ramón a tú, i a tots els teus companys, per fer-nos disfrutar de les mascletaes, ja que si no hi hagueren pirotecnics, no hi haurien mascletades. Gràcies.

12 comentaris:

DPeiro ha dit...

Molt emotiu l'article, enhorabona Noelia.

mari carmen ha dit...

ENHORABONA JOSE RAMÓN!!! Ens avera agradat anar a voreu, pero no va poder ser (xiqueta, feina...) però, no ens ho varem perdre. Et varem seguir desde casa i hasta María et va veure i cridava: Jose Ramón !!!! Et varem aplaudir desde casa tots! Juanjo et va cridar per a felicitarte de part nostra. Eres super valent i molt guay!!!! Un beset dels tres per a tú i per al teu amorçote Sandra! muá!

Lidia ha dit...

Enhorabona Jose Ramón!!!

Jo tampoc vaig poder anar, causes del treball, però te vaig seguir per la tele per vore com anava tot.

Amunt pirotècnic!!!

Unknown ha dit...

Molt guai el article!! la veritat que el no poder estar ahí fa patir però això si el telefon el vaig fer roig. Quin descans el vorel en la tele, estava asustat. gràcies m.carmen besets tmb per las tres. es la seua vida, fa por però jse disfruta sent pirotècnic. Ademes el dia 19 estarem en oliva amb ell,pq tira la mascletà.
gràcies a tots!!
ENHORABONA CARI!!!

DPeiro ha dit...

Felicitats Jose Ramón, eres coheter com ningú amic!!

Vicent ha dit...

Crec que tota la Comissió el vam vore a canal 9. Felicitats, Jose Ramón.

I a tu també, Noelia.

Anònim ha dit...

Enhorabona al pirotecnic, i visca les falles,paseu una bona setmana falera
soc de la Cervantes de Sueca

DPeiro ha dit...

Eixos Suecans, ja estàn per ací!!!, Ieeee!!!

MGARCÍA(FALLERO DE L'ALONSO??) ha dit...

Enhorabona pirotécnic, eres un fenómeno però quan vols!!!

A vore quan mos sorprens en la falla i mos fas una senyora mascletà!!!

felicitats.

noelia ha dit...

Miguel no l'apretes que en falles ell no esta per apretons , jajaja com tots

soteta ha dit...

hola soc maite jose ramon felicitats de tot cor. Noelia, la meua germana rosa i jo estavem alli en la mascleta, va ser impresionant em va emosionar molt ja que jo tambe vinc de familia coetera estavem super nervioses per a que tot ixquera be alguna llagrimeta es va escapar besets maite

xiquets que ja estem en falles
enhorabona Jose Ramon

Lidia ha dit...

SENYOR PIROTÈCNIC POT COMENÇAR LA MASCLETÀ!!!

Tenia ganes de dir-t'ho

Ens vegem demà en la festeta de la falla.