Connectant amb idil.li i1 server...

divendres, 14 de març del 2008

El Futur de la Pàgina.

Exactament no se que passarà a partir del proper 20 de març. M'explique, no se si tota la gent que visiteu diàriament aquesta pàgina, deixareu de fer-ho, o pot ser esperareu a vore els centenars de fotos i varis àlbums que crearem al Bloc, i caurà a l'oblit. Imagine i espere que no.

Vull que continueu enganxats a la pàgina, que comenteu, que compartiu les vostres opinions i el vostre punt de vista, com fins ara de forma exemplar heu estat fent. I per a que així siga tinc preparades moltes novetats per al nostre futur inmediat:

- El que era un rumor, hui és confirma. Tornarà l'Adivina qui és després de Falles.
- A banda del nostre concurs estrela, crearem un altre nou (o uns altres nous), amb una estructura similar a l'Adivina qui és però més divertit/s (o al menys espere que siga) Esteu preparats?
- Els guanyadors tindran premi. El nick del guanyador de cada setmana estarà al palc i tindrà certs privilegis durant tota la setmana.
- És fara un exhaustiu redisseny a tota la pàgina, programarem un nou motor (del que ja tinc algunes línies), serà més ràpida, tindrà més continguts, les últimes notícies Falleres, etc...

Però tot açò serà després de la setmana Fallera (a partir del 24 de març), així que ara el que toca és:

GAUDIR DE LA FESTA, FINS PROMPTE!!

2 comentaris:

Lidia ha dit...

Bo xiquets que aixó ja comença en poques hores...

Acabem de vindre de València, ja no podia aguantar-me més sense entrar en la web.

Fallers i falleres ara a gaudir de les falles al màxim!!!

Anònim ha dit...

ahir divendres 14, al conservatori buffff ata les tantes, i aquest disabe tres fallers del nostre poble anaren a sagunt a fer de jutges, i acabaren dintre d'un cotxe de la policia local especial per a delincuets... pregunteuli a merut pregunteuli