Connectant amb idil.li i1 server...

dijous, 20 de març del 2008

Comencem nou exercici faller.

A pesar d'estar de vacances la nostra web, no ens hem pogut fer l'ànim i hem hagut de felicitar a dos persones de la nostra comissió que aquesta setmana han complit anys.

Ahir es va cel·lebrar la tradicional cremà dels nostres monuments fallers amb els que acabem un exercici faller, tota la il·lusió que ha anat posant la gent per a que aquest any, com tots els anys anteriors siguen inoblidables per als nostres representants i per a tots els nostres fallers en especial.

Després de molt de treball durant tot l'any, el resultat, s'ha vist reflexat aquesta setmana, ja que ens ho hem passat d'allò més bé dins del casal, hem fet moltes coses junts i hem gaudit de la festa com sols nosaltres sabem, per què com a festers, unió i maxera no hi ha qui ens guanye.

Com tots els anys, el dia de Sant Josep, després de la tradicional entrega de recompenses tenim l'elecció del president per al següent exercici faller, així que ja tenim nou president per al exercici 2008/2009, el càrrec recau en el faller VICENTE LLORCA MELIÀ alies "CAMILO"

Enhorabona pel teu càrrec, al teu costat tindràs a tota la falla per ajudar-te i recolçar-te en tot allò que te faça falta.

26 comentaris:

Lidia ha dit...

Aquestes falles ens ho hem passat d'allò més bé, hem tingut de tot, duos, discomobil, showman, mags, i molta festa i maxera.
Hem vist cametes i culets... en el showman, eh Alberto??
Un faller ha perdut un ou en el mag, eh Tente??
Som els millors en quant a festa, som una gran familia.
I la nostra falla que no volia cremar-se tant prompte ... es pensaria que no li tocava cremar-se a les 12h, perquè el premi 6é va ser una sorpresa per a tots...
Però vist per la part bona del primi, es que prontet cap a casa a descansar, ja que aquestes falles han segut molt llargues, ja que el divendres ja començarem en molta festa al casal.

Enhorabona a Camilo per la seua presidència per al pròxim exercici faller.

Anònim ha dit...

Aixo de q com a festa, unió i maxera no hi ha qui vos guanye... es absoluta i rotundament discutible. no s'esperàveu el 6é?? pero sí el 3r de la infantil?????!!!!! eixe 3r tan mal donat (mareixia un 6é) si q va ser la gran sorpresa, fatal sorpresa , del dia 17. aiii... la ignorancia es poc graaannn!!!

Lidia ha dit...

El 3er, també està clar que tampoc me l'esperava, jo pensava que seria 5é o com a molt 4rt però ho dudava, però sempre que et donen de més sempre es alegria, no de menos.
Jo per qui més malegre son pels nostres xiquets, jo ja estic contenta per vore'ls a ells contents en el seu premi, que a la finalitat que es el premi, un banderí?? si encara donaren diners...

DPeiro ha dit...

Vergonya tinc JO de vore la falta d'ortografia del teu nick, la ignorància és poc gran...

Anònim ha dit...

tots no son tan sabuts com tu, dpeiro.

DPeiro ha dit...

Ni tots no diuen qui son com fas tu, "yo".

Anònim ha dit...

Vergonya tinc jo de llegir totes les errades ortogràfiques d'aquest BLOG. Blog... i no BLOC, per exemple.

Lidia ha dit...

Si no estas d'acord amb els teus premis reclama, jo me conforme en ells i haver-ho passat molt bé, els premis per a mi son indiferents, nosaltres som una falla menuda amb molta gana de festa.
I per a mi si que hi ha molta unió, festa i maxera, si per a tu no, serà perquè no ens coneixes desde dins, jo gràcies a la meua falla ho he passat molt bé, si tu no ho has passat tant bé, no es el meu problema, i si tens ganes de montar saraos ves a la teua falla.

DPeiro ha dit...

És tanta la teua ignorància, "porquenotecallas", que no saps ni que en Valencià "blog" és diu "bloc", així que no vaig a continuar amb aquest joc. Si no t'agrada el que veus no ens visites, així de fàcil.

Anònim ha dit...

Domes dirli al poca vergonya (enveja coxina).

Anònim ha dit...

Mira he llegit tots el comentaris i si "vergoña" diu tot això es pq està més envejós que envejós pq segur que eres de una comissió que es baseu amb premis i no amb festa. Pero mira les menudes comissions tmb poden guanyar a les grans, tots alguna volta ens peguem un bac i en éste cas es el teu i a marejar a un altre lloc. o a la web de la teua comissió.

Anònim ha dit...

Vergonya, si tu no ens coneixes com a festers, no parles, per a mi nosaltres som els mes festers, el que passa es que som pocs.
Nosaltres sempre ens conformem en els premis que ens toquen, si tu no, mareja en la teua comissió, nosaltres no volem lios.
I si ens tens enveja de que ens portem tots tant bé, ho senc, es el que hi ha en la nostra falla.

Anònim ha dit...

ENHORABONA BONA CAMILO!!!

SEGUR QUE SERÀ UN PRESIDENT DE PRIMERA, JA VOREU.

DEIXEU A ELS VERGONYOSOS QUE PLOREN

VIXCA LA FALLA CASA D'ALONSO!!!

Anònim ha dit...

Vixca la Falla Casa d'Alonso!!!

I els que ens critiquen de segur que ens tenen enveja.

Enhorabona al nostre nou president!!!

merche ha dit...

Lo del nou president si que m'ha deixat fora de lloc, no haguera imaginat mai que mon pare diguera que "sí".

Ja feia temps que li ho dien però sempre havia dit que no!, pensava que hauria eixit un president jove, ja que hi havia un nom rumorejant-se desde fa temps, ell sap a qui em referisc, hi ha que dir que sería igual de bon president.

Espere que mos ajudeu a continuar fent gran esta falla!!!

Lidia ha dit...

Benvinguda Merche a la web de la falla, que encara no havies fet cap comentari. A vore si d'ara endavant en l'escusa de que ton pare es el presi escrius més a la web.
Gràcies pel teu comentari.

noelia ha dit...

Enhorabona Camilo de segur que faras per a que aquesta falla vaja amunt, enguany president i la boda de la teua filla, podras en tot???? jajjaja de ben segur que si, bsets

Anònim ha dit...

vosaltres si ke sou pa pegarse un bac...maremeua lo ke nià ke llegir avoltes!!!!me callo porke será mejor.....................byebye

Anònim ha dit...

Perquè has de vindre ací a marejar?? veste'n a la teua web i deixa'ns a nosaltres trankils

Anònim ha dit...

Mira tots sabem massa qui eres. Tot es enveja i coses de crios el que fas. No ens podem pegar un bac pq el primer som persones i no un trol que clava merda en el nostre blog; i ningú va a web d'altra comissió a fer el que fas PQ ES VEU QUE EL RESPETE TU NO EL CONEIXES PERO SEGUIX AIXI... Si tant ens critiques i ens detestes pq entres en el blog?? Pase de contestarte més i si vols clavar merda pue tiratela damunt a tu mateixa. xiquets ignoreuloooooooo!!!

Anònim ha dit...

Tant d'agermanats que predica la teua falla, lo que fas si que es germanor i lo demés son tonteries, jo crec que hauries de buscar la paraula AGERMANATS en el diccionari per saber que vol dir.

DPeiro ha dit...

I tu deuries de buscar la paraula respecte, perquè crec que tampoc saps el que vol dir. Espere que aquest tema comence JA a remetre...

Anònim ha dit...

D'acord! però hi ha que vore qui falta primer. Però l'últim escrit.

Anònim ha dit...

Trobe ke tot axo va x mi no? perdo per el malantés pero no anava x vosatros,sino x exa gent ke va skrivint burraes per les webs. dude ke sapies ki soc, ademes la meua faya no te web. diskulpeu si no sa entés el meu mensatge pero no nava x vosatros,ho senk d tot cor.amunt les falles i vixca la germanor fallera

Anònim ha dit...

hola amics!!!! pero que pasa en els foros???? la gent esta revolucionà o que??? penseu en lo be que ho hem pasat tots junts, en els pasacarrers, orquestes, paelles, putxeros...kedeu-se en això i oblideu-se de rotllos i premis que això no val res. Enhorabona al nou presi, de segur que ho fa molt be.
David!!!! posa el concurs ja perfaaaaaaaa....

Lidia ha dit...

Gemma, la veritat es que tens raó, quines ganes de lio té la gent... en lo bé que ho hem passat, i ara a esperar tot un any per a que torne la setmana fallera ( que això no vol dir les falles. Una besadeta ben forta Gemmeta.