Connectant amb idil.li i1 server...

divendres, 4 de gener del 2008

Enquestes, crítiques i suggerències.

Hola a tots. Hui ja estic milloret, gràcies per l'interés mostrat! (tossint, tossint, tossint...) Se que és mala època per a visitar-nos tant assovint com ho feieu abans de festes, així i tot vaig a intentar que des de hui fins al divendres pròxim (on ja comença tot) captar el vostre interés per al bé de la Pàgina. Per tant he decidit crear dues enquestes, la primera (a la columna esquerra) on podeu contestar dient des d'on ens visites (en aquest mateix moment, no d'on eres...) Sols permet una resposta per IP. La segon enquesta (a la columna de la dreta) podeu interactuar dient quin és el motiu principal de la vostra visita, en poques paraules, per què ens visites. En aquesta es permet més d'una resposta per IP (pot haver més d'un motiu de la visita) Amb els resultats intentarem millorar la Web i anar enfocant-la a la majoria de respostes. D'indèntica forma podeu mostrar les vostres crítiques (constructives), opinions i suggerències als comentaris d'aquest article, no ho feu als altres per a no liar-nos, per favor.

Ambdues enquestes finalitzaràn el proper divendres 11 de gener a les 12:00h.

Vinga, a vore que ix, salutacions!

1 comentari:

Lidia ha dit...

He vist que en l'enquesta de la dreta es pot votar més d'una cosa, menos mal, perquè jo vote més d'una de les opcions, sobretot que soc fallera de la falla, i ademés vull parlar de falles per exemple.

Estan gracioses les enquestes, però per molta crítica o suggerència que fem, sempre faltarà la col·laboració dels nostres fallers, ja que d'ells hi han pocs que participen en aquesta web.

Fallers de la Falla Casa d'Alonso, a vore si s'animeu a participar més en la nostra web.