Connectant amb idil.li i1 server...

diumenge, 27 de gener del 2008

Presentació Falla Pensat i Fet


Ahir dissabte dia 26/01/08 es va cel·lebrar la presentació de la Falla Pensat i Fet a l'Olímpia, amb un escenari fi i bonic varen engalanar a la fallera infantil i als seus dos presidents.

Enhorabona a la xiqueta i disfruta del teu regnat acompanyada pels dos presidents!!!

Ací teniu a la nova Fallera Major d'Oliva, el nou president de la JLF, la Cort d'Honor i els acompanyants que es van formar al sopar de la Presentació de la Falla Pensat i Fet.

19 comentaris:

Lidia ha dit...

Enhorabona a la xiqueta pel seu regnat, que disfrutes molt aquest any.

I lo bé que ens ho varem passar anit,eh? Rouss t'agrada la teua nova cort d'honor?? I els nous acompanyants?? Ay si varem fer maxera!!!

DPeiro ha dit...

Impressionant escenari, magnífic sopar, meravellosa revetla, increible la transformada Cort d'Honor, eh Rousss?

Enhorabona als amics de la Falla Pensat i Fet, ens ho varem passar de categoria!

Tamara ha dit...

Enhorabona a Pilar Fallereta Infantil de Pensat i Fet,tambe a Toni i a Jordi"Moneta".Disfreteu d'aquest any que es el vostre i visqueu a tope aquest any ja que dia que pasa ja no torna.Molts besets!!Tamara.

Anònim ha dit...

mira que esteu guapos en eixa indumentaria.... que tios

ROUSSS ha dit...

Meeee,mira que hem vaig riur!
Xiquetes, hem pense que canvie de cort, me mola mas esta! jejeje!
Que vaaa, les meues xiquetes son les millors, pero ells també! El dissabte estavem tots junts, ens vam montar nosaltres la fiestuqui!
Joselink s'ho va perdre, diu que ja no n'he falla a cap mes! jejeje!
Este dissabte prepareu-se el paquet de mocadors per si a mi s'he m'oblida! Ma fet plorona a la vellea!
David, eixe Cd amb totes les fotos de tots els dissabtes valdrà milions! Millor regal que haver passat eixos dies amb vosaltres no te preu!
Un beset a tots i fins el dissabte, quines ganes Gloria tinc!

Anònim ha dit...

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.............. perdoneu però això ho inventaren 3 fallers ....... RECORDEU ANY 2005 MONICA RAMOS FALLERA MAJOR DOLIVA... 3MOSKETERS (AIXI ELS ANOMENAVA JO), JAVAREN FER LA NOVA CORTTTT, JJJAJAJAJ HO RECODEU.... HI HAN FOTOS KE HO DEMOSTREN.... peró de tota manera kina cort mes de pm hi ha enguany si senyorrrrrrrrrrr

Lidia ha dit...

Estiguera inventat o no, la qüestió es que a nosaltres ens va eixir sense pensar-ho i va fer que ens riguerem mogolló i ens ho passarem d'allò més divertit el dissabte. Mala festa ens varem montar!!!

Però que de segur que aquell any les xicones no es va posar els els "xalecos"? i els xicons les peinetes? i els topos? perquè Rafa es va posar topos, je je je.

Sou els millors!!!

Anònim ha dit...

fue terrible aquel año jejejejejejeejjeej

Tamara ha dit...

Tens rao en l'any 2005 ens vam posar els faxins dels xics de la Junta i els xics les nostres Bandes i jo tinc fotos que ho demostren quin any mes de puta mare que ho vam pasar,veritat Paco??Va ser tremendo.No ho oblidare mai eixe any!!!Encara em ric per les burrades que dieu,jejeje.

Tamara ha dit...

Lidia t'asegure que Rafa no portava topos,i t'asegure que inventat o no sempre la burrera ix en cualquier lloc.I si ens agrada les Falles i ens ho passem be tenim igual fer aço que allo.Besets a tots!!I ja estan ahi les Falles.I encara recorde Lidia el nostre any en la teua Falla la botella que no la soltavem ni a tirs quines 2 Falleres Majors vam ser,jiji .Bonisimes!!

Tamara ha dit...

Jo em referia a Rafa el novio de Esther jeje, i es el de Silvia,perdo.
Pero m'haguera agradat vore-vos a tots.jejeje.Donarieu molta por.Adeu!!

Lidia ha dit...

Si que es Rafa, el novio de Silvia, en la foto es veu com Sara esta enganxant-li els seus topos del costat que ella s'havia llevat.

Tamara, la veritat es que aquell any de fallera major si que ho passarem molt bé juntes, si es que quan els falleros ens ajuntem la montem ben montà.

Tamara ha dit...

Si si,va ser un any inoblidable!!Feien por i totes les Falleres Majors vam fer molta amistat i ens coneixiem la majoria i lo unic bo erem de la mateixa quinta.Quins records mes bons!!Bueno a vore quin dia fem un soparet bo,no??Ja ho parlarem ja.Besets a tots!!

Lidia ha dit...

Si que son records inoblidables, encara recorde moltes de les coses que varem viure aquell any...

Sopar?? quan vullgau?? simplement es quedar dia, hora i lloc, i acudir a fer festa.

Tamara ha dit...

Ja ho parlarem el dissabte,que vaig al soparet de la Falla Institut i ho parlem i ens farem alguna que altra,no??Que guapes estaveu les tres ,que vos vaig vore,quina tranquilitat tenieu.Besets a tots!!I a Enric besets, que me s'ha olvidat abans.Ja ens vorem i farem festa!!!!

Tamara ha dit...

Bueno feia temps que tindria que haver-ho dit enhorabona a David!!i a Lidia!!!per aquesta pagina web,esta una pasa,m'agradat molt.I sobretot el adivina qui es que es un poc marejos i no t'aclarixes,jijij.Besets!!I ens vorem el dissabte.

DPeiro ha dit...

Gràcies per la felicitació, jeje. Esteu apunt per a la presentació de la Falla Institut? Que ganes!

Tamara ha dit...

De res.Si jo estic apunt i crec que Rosa,la seua Cort i els acompayants tambe esteu apunt.I Gloria buf ja ho te ahi ja.Ara estara tranquileta vorem quan arribe el dia estara un flan,jeje.Vinga anim a tots!!I escrigau en la web!!I ja estem en Falles ja queda menos.Besitos i hasta el dissabte!!!Ay mare quantes casalletes ens farem i una casalleta per Gloria.jejeje.

Lidia ha dit...

Ja tenim el dissabte ahi una altra vegada!!! Si es que ara ja no parem ni un moment!!!

Per a falles, sempre estem apunt!!!