Connectant amb idil.li i1 server...

divendres, 25 de gener del 2008

Solució Endevina qui és (21.01)

Hi ha vegades que el més evident és complica quan li pegues moltes voltes, i m'alegre molt de que no siga aquest el vostre cas, ja que ho heu fet molt bé. La solució de l'Endevina qui és d'aquesta setmana és:
PACO FERRER


Se que aquesta setmana era molt fàcil, i vos demane disculpes, però de vegades no saps si te'n passes o et quedes curt, de totes formes sempre el trucatge d'un home és més fàcil d'acertar. Intentaré que no torne a ocòrrer, però al menys, és divertit! Ja tinc preparat el del pròxim dilluns, que és impressionant...
Ja he actualitzat el rànquing. Com a novetat comentar-vos que en cas d'haver un múltiple empat d'encerts (com aquest), s'ordenarà dit rànquing en funció de la rapidessa de resposta. Pense que és un hàndicap anyadit interessant, ja que la primera resposta és més difícil per no tindre'n d'anteriors, però sense arribar a donar un punt extra. Evidentment tindrà major prioritat el nombre d'encerts.

Després d'actualitzar el rànquing dir-vos que els tres primers llocs els encapçalen amb 1 encert:

1r Lidia
2n Joselink
3r Merut

Enhorabona!!, ja vorem com varia dit 'top' la setmana que ve. Gràcies a tots per participar, podeu vore la vostra posició a la llista de la dreta.

En altre ordre de coses comentar-vos que el proper diumenge 27 de gener es cel·lebrarà un dinar de paelles al nostre Casal per a tot aquell que vullga assistir. Tan sols heu de ficar-se en contacte amb el senyor President En Javier Ferrandis.

Vos espere el dilluns amb un nou Endevina qui és...

5 comentaris:

Joselink ha dit...

¡¡¡Acerté, soy el amoooo!!! Ooooeeee oooooeeee jajaja. Hasta la semana que viene a todos, pues esta semana me la tomo de relax. Pasarlo bien en la presentación :D

Anònim ha dit...

no estic dacord en donar punts extra a la rapidesa... jo no tinc la sort de poder conectarme a tot hora com moltes altres persones... aixi k vek discriminació!!! (en bon rollo eee)... perke no ens ho juguem a vore ki beu mes aigua???

DPeiro ha dit...

En cap moment he parlat de donar més punts per rapidessa, he dit que A IGUALTAT DE PUNTS, els llocs del rànquing es conformaran atenent a la rapidessa en la resposta, és a dir, Joselink és el segon del rànquing amb el mateix valor que els 18 empatats restants.

Tanta aigua no deu de ser bona...

Lidia ha dit...

Joselink, esta semana nos abandonas??? Y esa foto?? A ver si nos haces algún día un "streaptese" de esos, je je je.

Jo també pense com Ctblest, donar punts aditius per ser el primer, NO, ja que tant ell com jo per exemple (alomillor també més gent) no disposeu d'internet quan voldriem i no seria just.

Cteblest, l'aigua es per als patos...

Tots estem empatats, menys les persones que no han participat esta setmana.

DPeiro ha dit...

Per això que no és just no ho he fet...