Connectant amb idil.li i1 server...

divendres, 11 de gener del 2008

Butlletí 11.01.08.

Ja és divendres!! I el meu entusiasme no és perquè arriba el cap de setmana (val, en part sí...), és per què ja comencen les Falles. Aquesta nit se celebra la primera partida del Campionat de Cartes de la Junta Local Fallera, i serà al Casal de la Falla Casa d'Alonso (Av. Sisterón) i al Bar Tropical de la nostra ciutat. Qui vullga pot anar a animar als seus.

A banda d'açò, dir-vos que ja comença el cicle de totes les presentacions de les Falles d'Oliva. Demà és el torn de la Comissió Falla Conservatori, com bé haviem anunciat. De segur que ens ho passem d'allò més bé amb els nostres amics. El dilluns tindreu un 'resum' amb algunes fotos de com va anar el sopar, la festa i el ball, així que prepareu-se, per què des del nostre Bloc podreu vore imatges de totes les presentacions i events Fallers.

En altre ordre de coses, i per si no fora prou, vos anuncie que estem preparant un concurs que tindrà lloc en la nostra Pàgina Web, i constarà en que tots els dilluns (o diumenges a la nit) ficaré una foto d'algun personatge Faller conegut de la nostra localitat, però amb la salvetat de que serà deformada, embrutida i tot el que siga necessari per a tal de dificultar la seua identificació. Vosaltres deureu d'endevinar de qui es tracta. El següent dilluns (o diumenge a la nit) és ficarà una altra imatge i és dirà la solució de la setmana anterior.
Amb tots els encertants s'anirà fent un rànking, que determinarà la persona que més encerts ha tingut. Els personatges Fallers podràn ser de qualsevol Comissió Fallera o de la Junta Local, però sempre suficientment coneguts com per a poder-se identificar.
Ningú, repetisc, ningú sabrà exactament de qui és tracta (ni els Fallers publicadors de la Web, ni ningú de la nostra Comissió), cosa que espere faja donar més emoció a l'assunt, per tant jo no podré participar, evidentment :'-(

Podrà participar tot aquell que vullga, tan sols haurà d'escriure un comentari a l'article de cada concurs, dient de qui creu que és tracta. S'habilitarà una secció 'Ranking' a la Web on és publicaràn els encertants al finalitzar cada setmana (cada concurs semanal)

Espere que vos agraden totes les novetats que estem preparant, estigau atents, de segur vos sorprendràn.

En altre ordre de coses, comentar-vos els resultats de les dos enquestes "des d'on ens visites" i "per què en visites?", que ens ajudaràn a millorar la Pàgina:

Enquesta "Des d'on ens visites":

Oliva 18 vots (47%)
Gandia 8 vots (21%)
Sueca 5 vots (13%)
4º Resta Comunitat 5 vots (13%)
5º Resta Espanya 1 vot (2%)
6º Altres 1 vot (2%)

Vots totals: 38

Resultats enquesta "Per què ens visites?"

M'agrada la Web 23 (60%)
Ja és costum 18 (47%)
Sóc Faller d'una Comissió 16 (42%)
4º Per a estar informat 14 (36%)
5º Sóc Faller de la Falla 8 (21%)
6º Vull vore fotos 7 (18%)
7º Per a xarrar de Falles 7 (18%)

Vots totals: 38

12 comentaris:

Anònim ha dit...

David tio, eres una maquina!!! Esque ho inventes tot!! Demà ens vorem a l'olimpia. Lidia, ja estàs preparada??? Ara si que ja están ahí les falles!! El dilluns entraré per a vore si ja están les fotos. Una besaeta per a tots i que seu passeu molt be demà al sopar!!

Anònim ha dit...

ah!! i enhorabona!! ja heu arribat a les 13.000 visites!!! tot un èxit!

DPeiro ha dit...

Gràcies pels comentaris Paula. La idea del concurs "Adivina qui és" és de Lidia, jo sols em llimite a fer-la possible.

Fins demà.

Salut.-

enric ha dit...

Olé i olé i olé!! jajaja... Molt bona iniciativa!! Ja et comentaré una idea que tenia jo, mooolt pareguda a aquesta, per cert! De veres!! Ens vegem demà, si puc assomar-me, que tinc examens d'ací dos setmanes i estic ja...!!

Lidia ha dit...

Paula,preparada jo??? Jo sempre ho estic, je je je, tinc unes ganes de vestir-me...

La idea ha segut meua però David també vol que jo participe, així que no tinc ni idea de quines fotos vol posar, per tant, si encerte alguna no es "tongo", je je je.

Paula, podries crear-te un conter Google per a fer-te la fitxa i així que t'aparega la teua foto com a nosaltres, es divertit i enganxa molt, ja t'ho explique com.

Ens vegem a dissabte a l'Olimpia per a la presentació.

DPeiro ha dit...

Vaja coincidència Enric, a vore si demà ens vegem i xarrem un ratet.

Bona nit!

Gloria ha dit...

Ei k guay lo de adivinar ki es el faller. Kuant comença el concurs?
Bo, ens veiem al olimpia i dspes al sopar. Enric, k mono estás en la foto!!!!

Anònim ha dit...

Com seu vau passar en el sopar??? Segur que va estar molt be. La presentació va ser molt bonica.

Lidia carinyet, crec que no puc crearme un conter en google ni posar ninguna foto perque jo escric des de el ordinador de la meua faena entonces aci no tinc fotos ni res .

Ahh!! el dissabte, tots i totes estaveu guapissims!!

Lidia ha dit...

Pauleta el dissabte me dius el teu correu i t'envie un email i t'ho explique tot com fer-ho, val?

Anònim ha dit...

ok perla.
ei! avore quan mon fem una juntes, no?

Lidia ha dit...

Una i totes les que vullgues, je je je, deixe-m'ho per a la teua presentació, que pense que abans serà una mica impossible.

Anònim ha dit...

Vaja que si! jejeje. Ai mare, que ganes tinc de que arribe la meua presentació!! Quins nervits!! Quines ganes!!! Pero ens ho passarem moooollllttt be.