Connectant amb idil.li i1 server...

dissabte, 5 de gener del 2008

Dia dels Reis Mags.

Hui és un dia en què és desperta les il·lusions tant de grans com de menuts, esperant el moment en que els Reis Mags ens deixen els seus regals, eixe moment que has estat esperant durant tot un any amb molta impaciència.

Prepares tot, el cabàs al balcó ple de pà i brosses per a que els pages ho arrepleguen, també ho decores amb globus, tot que quede ben bonic i esperes l'arribada de la nit impacient per vore el teu regal esperant que no vos duguen carbó.

Ixes al carrer a vore
passar els reis, i esperar l'arrivada al balcó de l'Ajuntament amb les seues eperades paraules. En finalitzar vas cap a casa nerviós per obrir els regals i vore que t'han portat.

Els més menuts, aquestos últims dies intenten portar-se més bé que mai, ja que no volen rebre carbó.

L'arribada d'aquest dia també significa que han finalitzat ja les festes de Nadal, aquesta es la culminació d'unes festes d'alegria, de compartir amb la familía, de viure moments amb tots els mes estimats.

Avui dissabte a les 17:00h prendrà vida el Betlem vivent
situat al passeig d'Oliva, en diferents escenes com per exemple la del fornet de la foto. A les 18:45h tindrà lloc l'adoració dels Reis Mags al Betlem, i acontinuació es realitzarà la cavalgada fins a l'Ajuntament on els Reis ens dirigiràn unes paraules a xiquets i grandets.

La nostra falla participa tant en el Betlem com en la cavalgada, en aquest article teniu les fotos que hem pogut realitzar de la cavalgada de reis de la gent de la nostra falla a la mateixa, des d'ací s'ha de donar les gràcies a tots aquells que han volgut participar, ja que ha sigut vertaderament un gran nombre de gent, hem contat amb la participació dels nostres dos presidents de la falla, moltes gràcies a tots ells per la vostra col·laboració en dit acte.

Esperem que vos duguen molts regals a tots i totes.

I ara, després d'haver finalitzat totes les festes de Nadal, ve el compte arrere de les falles, comencem ja la nostra festa fallera en l'inici de les presentacions, encetant-les la Falla Conservatori el dissabte dia 12 de gener.


11 comentaris:

Lidia ha dit...

Espere que vos duguen molts regalets a tots vosaltres i poc de carbó.

DPeiro ha dit...

Jo ja he pogut parlar amb els senyors reis (sóc amic intim de Melcior) i m'han assegurat que em duràn carbó, per portar-me mal este any... :-(

Lidia ha dit...

Mireu que wapos anaveu tots ahir en la cavalgada de Reis!!!

Anònim ha dit...

¿Esto que és? ¿No os han traio na a nadie?
Los mios han venio cargaos de regalos, eso es que me portao bien.

Lidia ha dit...

Jo tampoc me puc queixar dels meus reis.

noelia ha dit...

Pues David jo com tú sols m'han portat que carbó aixo voldra dir algo no???? Si que els reis no s'han enterat de que jo si que m'ha portat bé pero bueno l'any que be sera.

DPeiro ha dit...

A mi em varen dir els reis que enguany t'has portat molt molt malament. És veritat?

Lidia ha dit...

Noèlia, aixó no m'ho crec jo, segur que els reis s'han portat molt bé en tu.

I la resta de comentaristes habituals de la nostra falla, Tente, Mila, PacoCardona,MªCarnen,..., que vos han dut a vosaltres? Com es nota que s'han acavat les vacances, ara ja no feu comentaris...

Jo pense que com encara queda molt de temps per a la nostra presentació la gent no nota que les falles ja estan ahi, a vore si s'animeu una mica!!!

noelia ha dit...

bueno lidia si que m'han portat algo la empresa del meu home ara ja tambe es meua pa lo bueno i clar esta pa lo malo tambien pero ja esta no ma portat res més, bueno alguna coseta pero poquet

DPeiro ha dit...

Volem saber quina coseta t'han dut!!, volem saber-ho!!!, jajaja...

Lidia ha dit...

Noèlia, i havies dit que no t'han portat res, menos mal, lo que donaria per a que els reis me portaren una òptica ja montaeta, je je je.