Connectant amb idil.li i1 server...

dijous, 31 de gener del 2008

Butlletí 31.01.08.

Hola a tots. En primer lloc dir-vos que sent molt no haver pogut escriure cap article durant tota aquesta setmana, realment m'ha sigut impossible. Intentaré replantejar el meu escàs temps lliure i programar articles per a uns quants dies (vos tinc abandonats, amb el que jo vos vull!!) Ficant-nos al dia:

- Demà a les 18:00h descobrirem quin personatge Faller de la nostra localitat s'amaga darrere del trucatge de l'Adivina qui és d'aquesta setmana, haurà encertat algú?, variarà molt el rànquing?, demà ho sabrem...

- Demà per la nit hi ha sopar i reunió de la Junta Directiva de la nostra Comissió al nostre Casal Faller. Intenteu vindre tots els membres, es tractaràn temes importants.

- El proper dissabte és la presentació dels nostres amics de la Falla Institut, a les 19:30h al Teatre Olímpia. Des d'ací donar l'enhorabona a Glòria, Fallera Major de dita Comissió i activa usuaria de la nostra Web, que disfrutes molt del teu regnat!

- Fins ací ha arribat el mes de gener que hui despedim, ara de febrer a març no queda res, comença el frenètic ritme Faller xiquets!!

9 comentaris:

Lidia ha dit...

Xiquets, no se si heu parat a pensar, però sols falten 46 dies per a la cremà, aixó ja esta ahi, ja no queda res, i estem a tant sols 15 dies de la nostra presentació, ay que ganes que deuen tenir les nostres falleres majors.

DPeiro ha dit...

Les nostres Falleres Majors i tots nosaltres!!

Javier ha dit...

David jo tinc ganes que arribe la meua presentacio pero tinc por de enganyarme cal que mamar diu que no pasa res si manganye.

DPeiro ha dit...

Quina por?, i si t'enganyes, què passa? Com a que els altres no s'enganyen... No penses en res d'això. De segur que ho fas de categoria!

Anònim ha dit...

ieeee
que no tingueu feina o que

Anònim ha dit...

david eres un crac

Anònim ha dit...

eieieieiei
com esteu
ya tinc un ratet disponible el ordinador
esteu ja a punt pa les falles
estan ahi
agafeu forces
que hia que fer-ho tot pols
jajajajajaja
hia que cremar-ho tot
jajjajaaj
ens vejem aquesta nit

DPeiro ha dit...

Fins esta nit Paco, m'alegre de que disposses d'un ratet i escrigues un comentari!

Lidia ha dit...

Javier, clar que ho faràs de categoria, no penses en què vas a equivocar-te, pensa en què tot va a eixir-te d'allò més bé.

Ens vegem tots esta nit al casal.