Connectant amb idil.li i1 server...

diumenge, 13 de gener del 2008

Presentació Falla Conservatori.


Ja hem encetat el cicle de les presentacions, cada vegada la nostra presentació i les falles estàn més pròximes.


Ahir dissabte es va realitzar la presentació de la Falla Conservatori a l'Olimpia, amb un escenari bonic i rodejades de tota la gent les seues falleres majors varen disfrutar de la presentació.

Enhorabona a les vostres Falleres Majors, Maite i Cristina, per els seus regnats.

Des d'ací voldria donar també la meua més sincera felicitació als pares de Maite, Fallers de la nostra Falla des dels seus inicis. La Casa d'Alonso vos dessitja que disfruteu tot el que pugau del regnat de la vostra filla, i esperem compartir en vosaltres tots els seus millors moments del regnat.


ENHORABONA!!!

13 comentaris:

Lidia ha dit...

Com es nota que tot el mon tenim moltes ganes de falles i festa, que bé ens ho varem passar anit en la Presentació de la Falla Conservatori.

Ja han començat, ara tot sense parar, ara a per la de Sant Francesc al dissabte següent.

Enhorabona a Maite, que encara que d'una altra falla has sigut fallera major, jo estaré al teu costat per a tot el que et faja falta, ja que ens coneixem des dels inicis de la Falla Casa d'Alonso i tu sempre has estat al meu costat en els meus dos regnats.

Anònim ha dit...

ese juanito mollllllllllllllllllllll!!!!!!!!! buf air mu biennnnnnnnnnnnnn

DPeiro ha dit...

Enhorabona als amics de la Falla Conservatori, la presentació va estar d'allò més bé!!.

Anònim ha dit...

Enhorabona a la falla Conservatori per estar ahi, ja que sou els mes jovens de tot el poble, i enhorabona també a les seues regines, esperant que aquest any siga inolvidable per a elles i els seus preesidents.

Anònim ha dit...

Si enhorabona, l'escenari molt xulet.... ja vos llogaré quan vullga montar el meu acuari....
Felicitats barreres i ajudants molt bonic tot.

maite ha dit...

Moltes gràcies a tots, en especial a vosaltres Lidia i David i a la Falla Casa d'Alonso.

El meu somni s'ha fet realitat. Encara que siga d'una altra comissió vull que sapigau que sempre portaré a la Falla Casa d'Alonso en els meus records i dins del meu cor perque com tu bé has dit he pertenescut a ella desde els seus inicis i mai heu podré oblidar.

Dir-te Lidia que sé que puc contar amb tu i espere compartir el meu regnat amb tots vosaltres sobre tot amb tu i amb Vero i com no amb els vostres acompanyants David i Javi.

Moltes gràcies.

PD: ens ho pasarem d'allo més bé en el sopar no?jeje. besets.

DPeiro ha dit...

Ens ho passàrem de categoria Maite!!, que et pareix la Web, som quasi una família, veritat? A veure si a partir d'ara també entres i ens deixes els teus comentaris, a banda de participar al nostre concurs "Adivina Qui És"!

Lidia ha dit...

Maite, benvinguda a la nostra web, i a vore si d'ara endavant ens visites més asovint i deixes caure els teus comentaris.

No has participat encara en el concurs? Saps qui pot ser? Dona la teua opinió.

El dissabte en el sopar ho passarem super bé tots junts, i estes falles encara ho passarem millor

Enhorabona de nou!!!

Anònim ha dit...

Vull donar la enhorabona a Maite Juanito els pares de Maite la fallera Major dirli a Maite que estava guapisima i a Ester que eu va fer de categoria

Lidia ha dit...

Aixó, aixó, se m'havia oblidat fer menció d'Ester, que ho va fer de categoria, m'he va agradar moltíssim.
Felicitats!!

Juan Moll ha dit...

Vull donar-vos en el meu nom i el de la meua dona les gràcies per l'apoyo que ens heu donat. Especialment al president Javier, a David i Lidia, a Mila i a la junta directiva de la falla.

PD: jo seguiré de la Falla Casa d'Alonso.

Lidia ha dit...

Juan Moll, espere que així siga, i sigues sempre d'aquesta falla.

Anònim ha dit...

esejuanito moll es el millor faller d'oliva!!! i de les millors persones k he conegut!!!( enkara k voltes t poses burro com air) arriba juan moll, visca casa alonso i visquen les falles d'oliva