Connectant amb idil.li i1 server...

dimarts, 30 d’octubre del 2007

FACA teatre

Ací teniu als nostres artistes, tots molt nerviosos per l'actuació del 2 de novembre a les 21.30h, que de segur que ho faran d'alló més be.


Repartiment:
- Verónica Molina ----- Inés
- Esther Pastor ------- Elvira
- Juanjo Moratal ------ Rodolfo
- Salvador Escrivà ---- Camilo
- Paco Escrivà -------- D.Leandro
Transpunts: Teresa Costa i MªJulia Santamaría

A l'Olimpia vos esperem a tots.

6 comentaris:

Lidia ha dit...

Ja me conteu que tal ha eixit el teatre, ja que em sap greu no anar, però no podré assistir ja que estaré en el circuit Ricardo Tormo de Xest mirant motos, l'entrada ja feia temps que la tenia, i justament ha coincidit en el teatre.
Que tingau moltíssima sort, i espere que vos ixca d'allò més bé.
Ja li passeu les fotos del teatre a David per a que les puga penjar en la web.

DPeiro ha dit...

Que tingau molta sort al teatre, segur que ho fareu d'allò més bé, esteu fets uns artistes. Com ha dit Lidia no asistirem per què ens anem a Xest a vore el Campionat de Motos (ha coincidit així)

Vos recorde que JA estàn penjades les fotos de la festa halloween que varem fer el dimecres 31.10.2007 al casal, no se les podeu perdre, son boníssimes!.

També recordar que el pròxim dilluns estarà completament acabada la web. Estigau atents!

Salut.-

Anònim ha dit...

Ja m'han dit que va ser un èxit, enhorabona a tot el grup FACA Teatre, heu fet un excel·lent treball.

Anònim ha dit...

He vist el video dels assatjos i és una passà, llàstima que aquest cap de setmana he estat en Xest veient les motos i no he pogut gaudir de l'espectacle.
La pròxima no m'ho perdré.

Anònim ha dit...

Hola amics, enhorabona pel teatre, des d'aci m'agradaria convidar-vos a que afegireu fotos de la vostra actuació a la nostra pàgina web;alli teniu un espai reservat per a vosaltres. vos esperem, Gracies!!!

Lidia ha dit...

Laura encara estem David i jo esperant que ens passen fotos del teatre a nosaltres per poder-les publicar,com per a possar-les en la vostra pàgina, nosaltres ens va ser impossible assistir i no tenim cap foto.

A vore si algú passa prompte fotos i així les pengem per a què la gent puga gaudir d'elles.Juanjo encara estic esperant les teues fotos.