Connectant amb idil.li i1 server...

dimarts, 9 d’octubre del 2007

Moltes gràcies per visitar-nos.

Moltes gràcies a tots els que esteu entrant a vore la nostra web, encara esta en construcció, però a poc a poc anirem fent-la, i en la col·laboració de tots vosaltres anirem omplint-la de noticies, fotos, comentaris,....
Ja voreu com quan estiga acavada serà un mitjà de comunicació entre els fallers de la falla i de distintes falles veines.
Ens agradaría que a banda d'entrar i visitar-nos, posareu els vostres comentaris.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorbona per la vostra web, m'ha alegrat saber de vosaltres per mitjà de la falla san fransesc, ja que esteu anunciats en la web.
A banda de tot aixó, donar l'enhorabona a Vero i Maria fallera major i fallera major infantil, i a Javier president i president infantil.
I ja que he dona l'enhorabona a la cort en les altres webs, també donar l'enhorabona a Lidia la vostra component de la cort.
Sols dir-vos, que no es desanimeu i endavant en la web, i felicitats al webmaster per la seua labor, i m'agradaría que posara el seu nom en algún lloc per a què la gent es puga dirigir a ell amb el seu nom.
FELICITATS!!

Xuso ha dit...

Un saludet d'un faller de la falla cervantes de Sueca, ja que el nostre webmaster spielberg ens ha afegit al nostre blog el vostre link.

Enhorabona per la iniciativa de la web, si necesiteu qualsevol cosa d'un suecà ens trovareu al blog de la cervantes.

Enhorabona

PACOCARDONA ha dit...

ENHORA BONA ALS JOVENS PER LA FESTA DEL DISSAPTE 6 .TOT UN EXIT