Connectant amb idil.li i1 server...

dilluns, 8 d’octubre del 2007

Estem preparant l'anuari

Estem preparant l'anuari de la falla des del 1991 fins al 2008, si has segut fallera major o president i tens alguna foto que vullgues que publiquem ens l'envies per a poder-les posar.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Me alegro que tengais pagina propia,espero ver vuestros actos, y tambien fotos de vuestras falleras mayores del 2008.
Daros la enhorabuena, por la paella del sabado,creo que fue un reto por parte de la juventud.

Gloria ha dit...

Hola amics!!! La falla institut te programat per al dia 21 d'octubre, diumenge, un passeig en bici fins a la font salada. Esteu convidats a participar. L'ixida será des del casal a les 9 del matí, esmorzarem a la font salada, anirem fins a la platja d'oliva i tornarem al casal. Després es farán paelles per a dinar. El preu del dinar serán 5€ els adults i 2€ els xiquets. Ens agradaria molt que la gent d'altres comissions s'apuntara. Es molt divertit. Animeuseeee!!!

noelia ha dit...

ja tenim página!!! que guay, bueno en primer lloc voldria donar les grácies a totes les persones que ens han ajudat ( als jovens) a que el acte de la lpaella del mig any fora tot un exit i com no al nostre presi JAVI ERES EL MILLOR NO CAMBIES MAI I GRACIES PER TOT EL TEU APOYO, TANT HAGUERA IXIT MAL COM BÉ, MOLTES GRACIES MAI OBLIDAREM EL GEST QUE HAS TINGUT AMB EL GRUP DELS JOVENS ASI ENS TENS PER AL QUE VULLGUES,

Y ALS DE LA PAGINA TAMBE NO S'ENFADEU JAJAJA,