Connectant amb idil.li i1 server...

divendres, 12 d’octubre del 2007

Anuari 1991-2007

L'anuari ja està mitjanament acabat, si algú té alguna foto d'algún monument faller que estiga l'esbós que l'envie, queda molt més bonic així. Si quan és veieu la foto, no la trobeu correcta, envieu vosaltres la mateixa foto correcta per a canviar-la, escanejar les fotos dels llibrets es lo que té.
Espere que vos agrade l'anuari.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

ENHORABONA de nou per la web! Va quedant molt bé. I això que digueu que fins el 5 de novembre no estarà completa! Tant de bo s'animen Pensat i Fet i que torne a estar operativa la web de l'Estació! Seríem el primer poble (crec) on totes les comissions disponen de pàgina a Internet! Si necessiteu alguna cosa, ja sabeu... Els nostres correus estan a la web! Salutacions a tothom!

Anònim ha dit...

Gràcies de nou pel teu suport Enrique. La veritat és que hem avançat molt estos dos últims dies. Hem tingut prou sort perque el codi que haviem preparat fora de línia funciona prou bé un vegada montat. La veritat és que hem dedicat moltes hores per a que tot comence a funcionar com toca. Fins el dia 5 de novembre que estrenarem la Web, millorarem codi, aspecte, etc., per tant, continueu visitant-nos!

Salut.-

Anònim ha dit...

Jo també vaig anar a la paella del mig any de la Falla i va estar molt bé. Espere que l'any que ve hi haguen molts events com aquest i així ens pugam reunir.

Juan.-

Anònim ha dit...

La verdad es que esta muy bien eso del anuario, así sabes los representantes de cada año de la falla, habrá sido mucho trabajo recolectar todos los años.
¿Ya hace 18 años que esta la Falla Casa de Alonso?Parece el otro día que empezasteis, y ahora ya con web y todo, seguid así, llegareis lejos.
Felicidades ya sois mayores de edad.

Anònim ha dit...

felicitats