Connectant amb idil.li i1 server...

dijous, 25 d’octubre del 2007

Proclamació Junta Local Fallera d'Oliva

Este dissabte dia 27 d'Octubre és la proclamació de la Junta Local Fallera d'Oliva, serà a les 20.30h al saló de plenos de l'Ajuntament, és una novetat d'aquest any, així que a vore que tal ix.
Vos deixe els noms de la Fallera Major d'Oliva i de la seua Cort d'Honor:

Fallera Major d'Oliva 2008:
- Rosa Galiano i Mejías (Falla Institut)

Cort d'Honor 2008:
- Mª José Vidal Tornero (Falla Institut)
- Silvia Guerola Ardid (Falla Institut)
- Lidia Soria Verdú (Falla Casa d'Alonso)
- Noelia Forrat Estevez (Falla l'Estació)
- Sara Pérez Escrivà (Falla Sant Francesc)
- Cristina Colomar Cotaina (Falla Sant Francesc)

Recordar també a tots els fallers que la proclamació de la nostra falla també està pròxima, és el 10 de Novembre. Qui vullga anar que es pose en contacte amb el President de la nostra Falla, així que aneu animant-se, Vero, Maria i els dos Javiers allí vos esperen a tots!

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona a totes elles,i als acompanyants, sobretot a Rosa per el regnat de Fallera Major de la Ciutat, disfruteu d'aquest any i voreu que be ho passeu.
Poseu els noms dels acompanyants també!!!

Anònim ha dit...

No se el nom complet de la resta d'acompanyants, però fique el meu com acompanyant de Lidia Sòria en dit acte:

David Peiró Navarrete (Falla Casa d'Alonso)

Anònim ha dit...

Com a crítica de tal event,pense que el lloc era molt menut per a tal event, ja que se suposa que es un event de Junta Local per a totes les falles, si tots els fallers haguessin volgut anar no podien, perdó, no cabien, ja que les dimension del lloc no donava per a més.Lo del vi d'honor me pareix molt be, es una manera de llevar gastos a tots els fallers, encara que hi ha gent que li agrada anar, pero per aixó esta el sopar de presentació,i ho veig correctíssim que sols fora per al carrecs de falles, pero el acte de proclamació no haguera estat gens malament si ho haguessin fet en l'Olimpia, així la gent haguera pogut participar més, ja que el lloc es mes ampli.
I ja no per críticar, pero va eixir un dia horrible, i el passacarrer que se suposava que volien fer, no es va poder realitzar per culpa de la plutja.

Sobre els teatres, la veritat es que estava un poc desconcertat l'horari, jo no me vaig enterar be de l'hora fins a últim moment,primer deien que era a les 22h, després a les 21h, hi hagué mala organització, i si que haurien pogut fer-los per a després de sopar, ja que a les 21,30 sopar abans es masa prompte i després es fa molt tard.
De publicitat dels teatres Salvador Soler i Soler no hi hagut cap tipus de publicitat per a que la gent s'anime a anar a vore teatres, jo he sentit de gent que el divendres no va anar perque no ho sabia que començaven teatres.

Però be, es fa lo que es pot, pensant que son gent novençana en el tema llevat d'alguns que ja havien estat abans en junta,i per al president de Junta es tot nou per a ell, ja que ell no sap res de falles, així que la gent aprén dels errors, l'any que ve serà millor.

Bueno, deixant de banda les crítiques, volia donar l'enorabona a Rosa i a tota la seua cort d'honor, dessitjant que s'ho passen molt be juntes aquest any.

Anònim ha dit...

La veritat es que una fallera té raó en tot, el lloc de proclamació era molt menut, pero a la vegada molt emotiu, ja que pense que es el lloc perfecte per a tal event, pero el problema es que es molt menut, en l'Olimpia no hauria lluit tant com en el saló de plenos, així que jo pense que estaria molt be, jo no el vaig vore per el motiu que diu, era molt menut.

Pareix que vaja darrere d'una fallera, he vist el mateix comentari en totes les webs de falles, així que jo li faig la mateixa contestació en totes les pàgines, je je je.

Anònim ha dit...

Com bé dieu, el lloc és menut peró crec que l'acte va ser molt bonic i emotiu. El saló de plenos és un lloc ideal per a tal event si fora una miqueta més gran. A pesar d'això i del temps, va ser tot un èxit i ens ho passàrem d'allò més bé.

Salut i gràcies pels comentaris.

Anònim ha dit...

Lidia he vist les fotos de la proclamació i anaves guapíssima.
Enorabona pel nomenament de cort.

SPIELBERG ha dit...

Jo voldria que algú em diguera quan és la Presentació de la Fallera Major i de la seua cort d'honor?

DPeiro ha dit...

Ho consulte i et conteste amic.
Per cert, que et pareix la pàgina?
Salut.-

Lidia ha dit...

T'ho dic ara mateix:
- La presentació de la fallera major d'Oliva i la seua cort d'honor es el dia 1 de decembre a les 20h?

- Presentació de Falla Conservatori el 12 de gener
- Presentació de Falla Sant Fransesc el 19 de gener
- Presentació de Falla Pensat i Fet el 26 de gener
- Presentació de Falla Institut el 2 de febrer
- Presentació de Falla l'Estació el 9 de febrer
- PRESENTACIÓ DE LA NOSTRA FALLA, LA FALLA CASA D'ALONSO EL DIA 16 DE FEBRER.

Totes les presentacions com sempre, en el Teatre Olympia d'Oliva, l'hora a concretar.

DPeiro ha dit...

No m'ha donat temps ni a consultar-ho.

Ahí ho tens...

SPIELBERG ha dit...

Ahi David, cuan tu vas, ella ja ha tornat.

Gràcies Lídia. Intentaré anar, més que res per

Anònim ha dit...

es deuria posar mes fotos de les falleres majors de la falla que al fi i al cap son les protagoniste i deixar de banda les actrius anyadides,es dir tante fotos dáquells que voles ser protagonistes en tot moment.Gracies

DPeiro ha dit...

Tens tu eixes fotos?, perquè és molt bonic demanar sense ajudar en res. En primer lloc no vaig a fer cas a una persona que de entrada, firma un comentari com anònim. Sempre he penjat les fotos que he fet o que m'han passat. Si tu tens més o millors no dubtes en enviarme-les. Estaré encantat de penjar-les de seguida.

Estic fart de que es tire la pedra i s'amague el braç. Si eres Faller de la nostra comissió COL·LABORA, part d'açò també és teu.

No se a que et refeireixes a 'actrius anyadides', si vols un altre punt de vista aporta el teu, no escrigues un simple 'es deuria'...

David Peiró.-

Lidia ha dit...

Vero, Maria, ja ho teniu ahi, ja es este dissabte la proclamació, des d'aquest dia sereu proclamades davant de tota la falla com a regines de la Falla Casa d'Alonso, ja estareu nervioses, ja queda poc per començar tot el comboi, disfruteu d'aquest any lo millor possible, aquest any es el vostre i el recordareu per sempre.
ENORABONA A LES DOS PER ELS VOSTRES REGNATS!!!

Anònim ha dit...

David no el mosqueteix. Als anonims ni cás, tan sols donen mal de caps, no tenen res millor que fer.
Confirmada la Presentació de la Fallera Major d'Oliva i la seua Comi´sió el proper dia 1 de desembre a les 20:00 hores. El acte es celebrará a l'Olimpia i després anirem a sopar al Moli Canyar. Ho pasarem d'alló més be. Tot el faller de la falla Casa d'Alonso que vullga asistir, que es pose en contacte en el President.
Un beset
Ester