Connectant amb idil.li i1 server...

dissabte, 13 d’octubre del 2007

Gràcies a tots pel vostre suport!

El títol de l'article ho diu tot, simplement volia expressar el meu agraïment per les nombroses mostres d'interés i ànim rebudes estos dies respecte a la nostra web. És una satisfacció molt gran quan dediques moltes hores d'esforç i il·lusió a una cosa de forma altruista i la gent comença a felicitar-te per la teua labor. Penseu que el dimecres dia 10 d'octubre no hi havia RES en la Web de la Falla Casa d'Alonso, sols una simple plantilla (per mostrar alguna cosa) i hui dissabte 13 d'octubre està funcionant tot el nostre nou codi, tot el disseny, i ja em pujat tots els anuaris de 1991 a 2007. Podeu imaginar-vos el que ens ha constat.

No em cansaré mai d'agraïr la ajuda del meu amic i ex-company de carrera Carlos Granell (Un dels Webmasters de la Falla Plaça Cervantes de Sueca), que em va mostrar la potència de les Webs estil bloc, gràcies.

També cal agraïr la col·laboració de Lidia Sòria, que ha escanejat totes les fotos per a l'anuari 1991-2007, excel·lent feina.

I per a acabar donar les gràcies als visitants de les webs de la Falla Barri Sant Francesc i Falla Institut que també ens visiten, quan tinga'm tota la Web operativa esperem que vos agrade. En quant als seus Webmasters, a vore si algun dia ens podem vore i xarrem una estona en persona.

Salut i gràcies de tot cor.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Clar que sí! I contineu treballant, açò cada vegada va millor! Fins prompte!

SPIELBERG ha dit...

De res. Esteu fent una gran feina, cada cop m'agrada més, i per culpa teua hauré de modificar el meu, el vaig trovant anticuat.