Connectant amb idil.li i1 server...

divendres, 1 de febrer del 2008

Solució Endevina qui és (28.01)

Ja és divendres, i son les 18:00h, així que a continuació vos mostre la solució de l'Endevina qui és d'esta setmana, es tracta de:
MªJOSÉ VIDAL

Cort d'Honor de la nostra localitat. Els 9 encertants han sigut:

Joselink, Lidia, Maite FMC, Tamara, Maripepa, Javier Tur, Bellreguard, Vane i Gemma.

Enhorabona!

El rànquing ja s'actualitzat i observem canvis prou interesants: Joselink és situa en primer lloc (i això que és de Puçol...), seguit de Lidia, que perd el lideratge i Maite FMC. Merut i Enric baixen 7 llocs mentres que Vane en puja 11. Algú s'ha deixat portar pel nom de la imatge quan és descarregada?

El dilluns més, enhorabona als encertants i molta sort a la resta en la pròxima edició.

12 comentaris:

enric ha dit...

En efecte, la imatge s'anomena "rosag"... jajaja! Però d'un primer moment ja vaig pensar que ens volies prendre el pèl! Jo m'he decidit per ROUSSS, a última hora, perquè he reformat la imatge deformada i he vist clarament a la nostra Fallera Major. Tampoc cal remarcar tant això de que Merut i jo hàgem baixat set punts, no? jajaja... GLORIAAA!! Jo que ja ens imaginava als dos fent-nos la cassalla per ser els únics encertants!! jajaja... Fins demà, que serà un dia pel record!

enric ha dit...

Lo graciós del cas és que a la primera edició del concurs, com et vaig dir, vaig reformar la imatge deformada de Noelia... I TAMBÉ ERA ROUSSS!! jajaja...

DPeiro ha dit...

No passa res Enric, a mi també em passa, veig a Rousss per tots els costats, jajaja... A vore si quan siga Rousss no fiques Rousss!! Vinga a vore si a la pròxima acerteu i pujeu al rànquing.

DPeiro ha dit...

En quant a remarcar els vostres llocs, que vos que et diga?, sou els xicons que anaveu més amunt!

Gloria ha dit...

OOOoooohhh que penaaaaa!!! Jo que creia k era rosa galiano desde un principi. Dspres vaig cambiar a Mª Jose, pero al final vaig tornar a cambiar i mira... Esk estava complicaet. A l'altra serà. Jo també ja em veia al primer puesto del ranking. Enric, eixe programa que gastes per a reformar les fotos es veu k sols li apanya Rosa Galiano eh? jejejejeje. Bo demà ens veiem. Ke ganes tinc jaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

yuhuuuuu.... soc bonísima!!!! ja estic desitjant que arribe el dilluns per vore l'atra imatge nova. Bo xiquets, fins demà...

DPeiro ha dit...

Per a que canvies d'opció Glòria!!!, Demà t'apanyaré el bulto!!, jajaja, nerviosa?

Enhorabona per l'encert Gemma!

Tamara ha dit...

A vorem aquesta setmana David a qui ens poses si es mes complicat o que perque jo estava ja mareja.Bo ja esta ahi dissabte.Glori ja ho tens ahi ja!!jeje.ens veiem dema!!Besets a tots

Lidia ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Lidia ha dit...

Mira que es fort, que Joselink sent foraster i no ens ha vist tant com la resta ens hem pogut vore, que siga ell el primer que haja posat a Vidaleta i damunt ho encerte, tio, eres el meu ídol!!! Vull que m'expliques com ho has fet, quin crack.

Lidia ha dit...

Ai mare, que ja vegem a Rouss per tots els costats!!!

ROUSSS ha dit...

Heu vist el meu xiquet que sabut? Per a altres coses no, però per a asò es un crak!
Que noooo, que el meu xiquet es unic, veritat David?
Degue dir a Major per dir i mira...., suerte de algunos!
En teniu aborrida, ah? Perquè tots en la primera que penseu es en mi! David no es tonto, hem traurà mes avant, segurrrr, quant menys ens ho esperem!
Xiquets, tinc un nervit de demà! Un cabàs de mocaors necesitaré, ja voreu! Porte una semaneta de plorera..., eiii, m'ha fet plorona a la vellea! Jejeje!
Xiquets i xiquetes, demà en el sopar hem de ixir per la porta gran, vestits o nuets, mentres ho pugam contar!
Un beset a tots i fins demà!