Connectant amb idil.li i1 server...

dimecres, 15 d’octubre del 2008

Proclamació Falla Casa d'Alonso.

Recordar a tots els fallers que la proclamació de la nostra comissió esta pròxima, serà el proper dia 25 d'Octubre al Molí Canyar de Potries.

Les nostres Falleres Majors esperen la presència allí de tots vosaltres, fallers i no fallers de la nostra comissió, tots junts ho passarem d'alló més bé i farem que eixe dia siga inoblidable per al record de les nostres Falleres Majors del 2009, Vero i Mar.

Així que corregau, ja podeu anar a apuntar-se, sols heu de posar-se en contacte amb Camilo (senyor president), Ester (senyora presidenta) o Teressa.

Allí us esperem a tots, sense vosaltres no hi ha falla.

Tots fem falla!!!!

------------------------------------------------------------------------------------------

Informar a la gent que aquest dissabte 18 d'Octubre tindrà lloc la proclamació de la Fallera Major d'Oliva de 2009, MªJosé Rodriguez i Moncho, i la seua cort d'honor, la qual esta composta per Maria i Geno, dos falleres de la nostra comissió.

Des de la web de la Falla Casa d'Alonso donar-li l'enhorabona a la fallera major, cort d'honor i acompanyants, i dessitjar-los que ho passen molt bé aquest exercici faller 2009, i que siga un any inoblidable per a tots ells.

7 comentaris:

Lidia ha dit...

Xiquets este dissabte comença a respirar-se ambient faller, i la setmana que ve la nostra proclamació, aiiii que ja estan falles ahi!!!!

noelia ha dit...

Lidia el vostre grupo va a la proclamació?????

Lidia ha dit...

Noe, que jo sapiga Merxe i Miguel, Sandra i Jose Ramon, i nosaltres dos tenim boda, així que cap dels 6 anirem, de la resta de gent no se res...

DPeiro ha dit...

I per si fóra poca coincidència, també coincideix en el Gran Premi de Motos de Xest, veritat Juanjo?...

MIEMBROS DEL COMITÉ ha dit...

Hola a tots!! es la primera vegada que visite la vostra web. Encara que sabia de vosatros gracies als meu companys d'Agermanats. Tinc entés que l'any passat ho celebrareu tamé.

Bueno, gràcies a Lidia he pogut entrar a la vostra web, i així poder-li donar les gràcies per la seua participació en la web de la Falla del Mercat.

Desde açí dir-vos ara que comença lo bó, que disfruteu tots al màxim de les falles del 2009, que de segur seran millors que les del 200.

Un abrás a tots de part d'un suecà.


www.falladelmercat.net
www.confetipatots.blogspot.com

Anònim ha dit...

hola, lidia gracies per la teua visita al nostre blog, ens agrada que ens visiten fallers de altres poblacions i sols desijarte a tu i a tota la vostra comissio que tot el planificat per aquest exercici vaja endavant i de segur que en esforç eixira tot de p..t..maare, ah per cert ens agradaria que per al any que en agermanats gaudir de la vostra presencia per intercamviar opinions o ajudar-mos mutuament e igual(aixo es un dir)fer realitat lagermanament entre les falles de sueca i de oliva,mai se saps..lidia si vols que parlem daquest tema el meu msn es juanrolu@hotmail.com un abraç molt fort.juanet

noelia ha dit...

Lidia per a cuant el sopar del ciber????esperem que els suecans també vingau,( si podeu clar) aixi com be heu dit poddriem intecambiar experiencies, i apendre els uns dels altres, una besadeta a tots eixos fallers de sueca