Connectant amb idil.li i1 server...

dijous, 23 d’octubre del 2008

Reunió

Recordar a tots els fallers que el pròxim divendres dia 24 d'octubre tindrà lloc la reunió de la Falla Casa d'Alonso, com bé posa en la circular que haureu rebut bé per correu electrònic com per correu ordinari amb els punts de l'ordre del dia.

Esperem la màxima assistència dels fallers, es parlarà de la proclamació que tindrem aquest dissabte dia 25 d'octubre.

Que encara no has compart els tiquets?? A que esperes?? Va, aquest dissabte tenim festeta, no t'ho pots perdre, i les nostres falleres majors us esperen a tots allí.

TOTS FEM FALLA!!!!

3 comentaris:

Lidia ha dit...

A pesar de que ja no siga de la nostra comissió, però ha estat des de la fundació fins l'any passat i no puga fer un article felicitant-lo, ho escric en un comentari:

Hui mon pare complix anys!!! Hui fa 60 anys!!!

Moltes Felicitats!!!!

DPeiro ha dit...

Moltes Felicitats Domingo!!!

Dona, això de que no pots fer un article a ton pare..., no crec que ningú s'ofenga per felicitar a un home que ha estat 18 anys en la nostra comissió, veritat?

noelia ha dit...

Clar que ningu es te que ofendre,ademes cadascú escriu del que vol, ningura t'haguera dit res al reves molta gent l'haguera felicitat, ja que com be a dit David a estat 18 anys dins d'aquesta comisio, escriuli un article dona, bo aprofite per a felicitarlo, motisimes felicitats