Connectant amb idil.li i1 server...

divendres, 31 d’octubre del 2008

Solució Endevina qui és (27.10)

Després d'aquesta emocionant setmana on la Pàgina de la nostra comissió està pujant al rànquing de millor blog en versió original als Premis 20Blogs (20minutos), és el torn de descobrir la identitat del nostre personatge misteriós d'aquesta setmana. Es tractava de:

Vicent Llorca (Camilo)
El President de la nostra comissió durant el present exercici. Per tant sols Merut i Mila han sigut capaços de saber qui és. Enhorabona a tots dos. Merut de nou serà l'encarregat de triar l'aspecte de la nostra Pàgina per als propers 7 dies.
· Recordeu que el proper dilluns NO hi haurà Endevina qui és, ja que començarem un nou concurs que el mateix dilluns explicarem com jugar. No s'ho perdau per què és molt molt interessant...
· Recordeu també que hui a les 21:00h acaba el plaç per a apuntar-se al III Cybersopar (Festa Halloween) que molts de vosaltres porteu tota la setmana esperant. Quanta més gent vinga millor ens ho passarem!!

2 comentaris:

Merut ha dit...

Ieeeeeeeee, 2 ensertants? Uiiiii que vos ha passat a tots?

JAJJAJAJAJA, Mila i jo, els millorets, jajajaja

Ha costat aguantar per a no canviar de personatge, però ho tenia claríssim.


Bo David, el color que agarre és el GRIS, ja que és Halloween, i el negre el vaig posar l'altre dia, doncs posem el GRIS

Aleee, i demà ja sabeu, tots a ZOMBIEJAAAAAAAAAR

Osti, kina paraula m'he inventat.

Lidia ha dit...

Collins Mila, passes de ser la última del ranquing, a ser la numero 8, quin vot...