Connectant amb idil.li i1 server...

dimarts, 14 d’octubre del 2008

3a Edició Endevina qui és.

Com ja sabeu ahir va començar la 3a edició del nostre concurs Endevina qui és. Doncs bé, hem decidit donar-li una nova imatge dissenyant un logotip, que estarà present en tots els articles de dit concurs, amb la finalitat de localitzar-los més ràpidament i de diferenciar-lo d'un nou concurs que encetarem en novembre. Ací teniu el logotip:


Esperem que vos agrade.
En quant al nou concurs de moment no podem avançar-vos res, ja que estem treballant en el tema, tan sols que promet ser igual o més divertit que l'Endevina qui és. No perdau detall, continuarem informant-vos. I tu, ja has participat?

4 comentaris:

Merut ha dit...

Ieeeeeeeaaaaa eixe logotip.
Un nou concurs? a voreeeeeeeee
Dona'ns alguna pisteta, vaaaa

DPeiro ha dit...

També serà un concurs d'endevinar, però una miqueta diferent. De segur que vos agradarà. Només acabem de preparar-lo vos informarem de tot...

Anònim ha dit...

M'agrada molt eixe logotip, si esque David eres una màquina!!!!

Tinc ganes de mes concursos!!!! jejejeje

DPeiro ha dit...

Intente que s'ho passeu bé, que entreu a la Web i disfruteu descifrant el personatge misteriòs, a banda de comunicar-nos entre tots i disfrutar d'allò que més ens agrada: Les Falles.

Espere que el proper concurs (que començarà a principis de novembre), vos agrade tant o més que l'Endevina qui és, pensem que també pot ser molt divertit...

Besets!!