Connectant amb idil.li i1 server...

dimarts, 28 d’octubre del 2008

València ja te falleres majors per al 2009!!!


Marta Agustín Ferrando, de la Falla Avinguda de l'Oest, és la nova fallera major de València per a 2009, i María Berbel Fernández, de la Falla Nou Campanar, la nova fallera major infantil.


L'Ajuntament de València es va vestir de gala el passat dimarts dia 21 d'Octubre per a celebrar el solemne acte de Proclamació de les Falleres Majors de València per a les Falles del 2009.

No van faltar a esta cita, les representants de les nostres festes germanes, María Mulet, Reina de les Festes de la Magdalena i Inés Quesada, Bellea del Foc d'Alacant que van voler acompanyar Marta i a María en este dia tan especial.

9 comentaris:

Lidia ha dit...

Enhorabona a les dos pels seus regnats, que passen un feliç any 2009, i que gaudixquen molt d'aquestes falles.

DPeiro ha dit...

Enhorabona a les dos. A veure si s'acosteu alguna nit per l'Alonso i ens fem alguna cosa i xarrem una estona...

Anònim ha dit...

val molt be, pero valencia es una ciutat fallera mes eeeeeeee!!!!!!!! que es igual de important k la de alzira, sueca, tavernes, pego, denia, oliva etc!!!

DPeiro ha dit...

Clar, per això he dit que si volen fer-se alguna cosa per beure que es passen per Oliva, no creus Ctblest? O li faries el lleig a Marta?

Anònim ha dit...

si ho dius per guapea de marta... a oliva hi han molt mes guapes!

Lidia ha dit...

Di que si ctblest!!!

DPeiro ha dit...

Hi tant que també hi han xicones de ben guapes!! (a excepció de la meua xicota, que per a mi es la més guapa de tota la Safor i part de l'extranger...)

;-)

-F osca ha dit...

m ha agradat el teu blog, es familiar, m agrada! t he vist a versio original i com nomes entenc el català (soc mallorquina) no puc valorar els gallecs i altres. esper q tenguis molta sort! jo et don el meu granet d arena! :D
un besote fosc!

DPeiro ha dit...

Moltes gràcies -F osca pel teu suport, estem orgullosos de que t'agrade el nostre blog, gràcies, de cor. D'idèntica forma gràcies també a la gent que ens està votant al concurs i en fa apujar posicions al rànquing de millor blog en versió original. Un abraçada ben forta.