Connectant amb idil.li i1 server...

dijous, 14 de febrer del 2008

La recta final.

No se si seu parat a pensar en les dates que estem i tot el que s'aproxima però ja ha arribat la festa, la gran festa...la que tots estem esperant....!!!! "aixó ja va de bó".

Hui dia 14 de febrer, dia de Sant Valentín, falta exactament 1 mes per estar iniciant la festa fallera en l’inauguració del nostre casal faller, per a molta gent que no és fallera, eixa data encara queda molt lluny, però als fallers com nosaltres aixó ja està ahi.

El dia 16 de febrer acabem les presentacions amb la presentació de la nostra falla, la Falla Casa d’Alonso, a tant sols dos dies de la presentació, ja va notant-se els nervis de la gent i les falleres amb els últims preparatius, esperem que Vero i Maria ja estiguen preparades per al gran dia.

A partir d’aquest dia ja comença 'lo bó'.

El dia 23 de febrer donarem pas a l’inici de la festa amb la Crida fallera, feta per la fallera major d’Oliva, Rosa Galiano, des del balcó de l’Ajuntament. En acabar, tots junt anirem a gaudir de la Nit del Faller, amb putxero de sopar baix una carpa, i festa organitzada per la Junta Local Fallera amb una discomòbil al Barri de la Falla Institut.

El dia 1 de març, celebrarem el tradicional concurs de paelles al parc de l’Estació, aquest any no seran les Paelles del Ricard, aquest any seran LES PAELLES DE LA JUNTA LOCAL. A partir d’aquest dia estaran els nostres ninots Indultats exposats a la Casa de la Cultura. Aquest mateix dia hi haurà sopar al casal d'entrepà per gaudir acontinuació de les Albaes a les falleres majors i presidents de la nostra falla.

El dia 2 de març es realitzarà pel matí la tradicional visita a l’Asil i a la Guardia Civil per la Junta Local Fallera, i per la vesprada es celebrarà “La cavalcada del ninot” tant esperada per molts fallers amants de les disfresses.

El dia 6 de març, tindrà lloc l’entrega de Recompenses per la JLF al Teatre Olimpia.

El dia 8 de marçLes Albaes” a la fallera major d’Oliva i a la seua Cort d’honor, amb una peculiaritat que hi haurà aquest any, al final de totes les albades tindrà lloc un tentempié organitzat per la fallera major i la seua cort d'honor.

I tatatatatatatatata!!!!El dia 14 de març, l’Inauguració del nostre Casal, un més justet queda per a dita data molt esperada per a tots els nostres fallers, ja que a partir d’aquest dia, la nostra casa passa a ser el casal faller.

A partir d’aquesta nit del dia 14 de març fins al 19 en la cremà, s’inicia tot una setmana d’actes fallers, mascletades, ofrena, entrega de premis,visita al casal per la JLF, berbenes, despertades, concurs de cartes, concurs de dibuix, jocs, i moltíssimes sorpreses més que us esperaran a tots al nostre casal fins al moment més esperat per a tots, on el foc purificador acabarà amb tot un any d’esforços i d’il·lusions de molts fallers.

Així que agarreu forces que a partir d’ara ja ve lo bó, ja estan ací les falles del 2008, unes falles que s’acosten, que les viurem al màxim, com les vivim sempre els valencians, com cada any, amb alegria, amb molta diversió, amb molta unió, companyerisme, sense enveges i sense rancors...sols per una vivència única, per una festa tant esperada i que no es pot superar, per la millor festa valenciana...

LES FALLES!!!!

Alceu ja els nostres estandards, que comencen a sonar les bandes de música, que esclate el cel en mil colors...tots units per un mateix sentiment, que alguns estem tot l’any esperant...

No hi han més paraules per descriure tantes sensacions,tants sentiments...sols cal dir que es divertiu molt i que viviu cada segon com si fora l’últim!!


Xiquets,ja estem en falles!!!

16 comentaris:

Lidia ha dit...

Xiquets les falles ja estan ahi!!!

Paula ha dit...

Mare meua, conforme anava llegint, anava aborronant-me.

Aquest any es el millor, i tinc molta sort de compartir regnat amb totes les falleres majors de totes les comisions, amb Rosa, i amb totes les xiques de la cort d'honor (amb els seus respectius acompanyants...)

Xiquets, com diu Lidia, les falles ja estàn ahí!! Nem a gaudir i a disfrutar d'elles.

Aquest any el recordarem sempre!!

Vicent ha dit...

Ja ho tenim ahiiiiiiiiiiiiiii.... XD

DPeiro ha dit...

Que et pareix l'aspecte de hui de la nostra Web, Vicent?

DPeiro ha dit...

Excel·lent article de Lidia, enhorabona. Ens has resumit el millor de les Falles. Xiquets, obriu els ulls!

Merut ha dit...

Ostiiiiiiii, com ha dit Paula, segons anaba llegint anaba posant-me més nerviós, pensant en es moments que ens queden i els actes i els ratets que passarem amb la gent, la cassalla, la cervessa, els tramussos i tot el que emvolta la festaaaaaaaaaaaaa......

Si ja tenia ganes, ara méééééééééééééééééssssssss

Anònim ha dit...

Hola soc de la falla avenguda de espaya de sueca enhorabona per la vostra presentacio que heu paseu molt ve

DPeiro ha dit...

Gracies la juega. El proper dilluns publicarem un extens reportatge sobre la nostra presentació, per a que tots aquells que no pugau assistir.

Quins nervis!!

Anònim ha dit...

Bueno parlant de articles,en tinc un pero el presentare mes avant, ja k ixirá al llibret de junta local....

ROUSSS ha dit...

m'ha agafat ganes de plorar i tot! Jejeje! Com de costum tots els dissabtes! Meeee, q sentimental estic este any!
A mi ja m'han ixir herpes del nerviet, vore'm d'así falles!
Ja tinc preparada la Crida, ja tinc una cosa menos de q preocuparme!
Com diu ctblest, si no passa res demà ix el llibret de Junta, quines ganes tinc de vore'l!
Meruttt, el dissabte portamon un per a voremos!
Un beset a Vero que supose que ja estarà com un flan, però ja arribat casi el dia, disfruta'l!

Anònim ha dit...

eeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!! demá ix el llibret de juntaaaaaaaaaaaaaaa? aixó jo no ho sabiaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! doncs en breu ficare larticle se dpeiróme deixa!!!!!!!

Lidia ha dit...

Gràcies "la juega" per entrar a visitar-nos.

La nostra pàgina web també esta enamorada, es tota roseta.

Quin nervit, ja tenim la presentació ahi, i que poc dormirem, ara vinc de preparar-la i demà toca més, quines ganes de que arrive el dissabte, encara que supose que més ganes tindran, Vero, Maria i els dos Javiers.

El llibret de Junta ix demà? jo ja l'he vist hui, molt guapet, gràcies Merut pel teu treball.

I el de la Falla l'Estació també l'he vist hui, molt guapes Paula i Alba.

Merut ha dit...

Ha costat, però ja el tenim. Ahir de vesprada em va arrivar a casa, així que si puc el dissabte vos portaré algun per a que el llegiu o el mireu. Ja vos donarem a cadascú els llibrets que vos toque, pq no crec q vullgau ixir a l'escenari amb ell a la ma, jejeje

Espere que em disculpeu pels errors que puga tindre. No ho he fet amb mala intenció o sí... jejejejeje

Passeu-ho bé a la presentació i gaudiu molt, Vero i Maria, així que els Presis

Lidia ha dit...

La veritat es que merut te molta raó, en el article he oblidat anomenar els tramussos, cacahuets, papes,la samorra, la cassalleta, el burret, la cerveceta, ..., totes eixes coses que encara fa més especial el estar en el nostre casal.

Lidia ha dit...

Ay Javierets, Vero i Marieta, ja ho teniu ahi, ja es demà la presentació, que ganes tenim tots els fallers.

Esperem que la previsió metereològica per a demà siga favorable i que no ens ploga, sinó ens arremullarem tots prou.

Tamara ha dit...

Ja estan ahi ja,quines ganes tinc!!!Ja tinc ganes de festa igual que jo tots els fallers!!!Vinga anims !!Ja comença a partir del 23 de febrer.Visquen les Falles!!!