Connectant amb idil.li i1 server...

diumenge, 24 de febrer del 2008

Crida i Nit del Faller 23/02/08.

Ahir dissabte dia 23/02/08 tingué lloc la Crida fallera a Oliva en el balcó de l'Ajuntament feta per la nostra fallera major d'Oliva, Rosa Galiano i Mejías, on convidava a tothom, fallers i no fallers, d'Oliva i forasters, a participar en aquesta festa nostra, la festa de les falles.


Juan Guerola tingué el paper de pregoner de les nostres festes en dit acte, les seues paraules ens varen commoure a tots, aclamant als quatre vents que les falles ja estan ací, que ja han arrivat.


El senyor alcalde d'Oliva, en Salvador Fuster, també digué unes paraules per a tots els assistens.

Acontinuació, tingué lloc la Nit del Faller al barri de la Falla Institut, barri d'on procedix la fallera major d'Oliva, sota una carpa, tots els fallers assistents pogueren sopar putxero i ballar al son de la música de la discomòbil fins a altes hores de la nit.

Ja teniu les imatges de l'event en la secció Fotos 2007-2008 del nostre Bloc (57 fotos)

9 comentaris:

Unknown ha dit...

ei! meu vaig pasar superbe. començcen falles pero un moment comic de la nit es quan mrosa li s'escapa la sabata... eh david!!! menys mal que no el va pegar a la cara!! i maria va caure jeje
ja venen les falles!!!

DPeiro ha dit...

JAJAJA!!!, Va ser boníssim, però, era precís dir-ho ací???, jajaja!!! Va faltar ben poc per a que em pegara en la cara.

No hi ha ningu més com Mª Rosa, afortunadament...

Unknown ha dit...

ei son anécdotes de la nit ara et pase la foto on ix maria caentse jeje!! si estes falles tenen que ser la mitad com la nit del faller, agarreuse que ve curvaaaaaaaa!!!

Lidia ha dit...

Ai mare, que bé ho varem passar anit, veritat xicons i xicones??? tens raó, sandrita, si les falles som com la meitat de bé que anit, no se si ho traurem!!! que bona es Maria, i MªRosa??, tampoc es queda gens curta, som els millors xiquets!!!

Lidia ha dit...

Volia felicitar a Rouss per la seua Crida, a Guerola, pel seu pregó, i a la Junta Local per la seua organització, i per eixa Nit del Faller tan espectacular mai vista a Oliva.

Aiii quin putxeret més bó!!!

Merut ha dit...

Xeeeeeeeeeee, q bé m'ho vaig passar el dissabte, q bo estaba el puxeret. Q bona la Crida, el Pregó, i tot en general, i no ho dic pq jo siga de la Junta, ho dic pq la gent q a estat organitzant akest acte, ho ha fet amb moltes ganes i ilusió i això s'ha notat, esperem q a l'any q ve, la gent s'ho prenga més seriosament i s'apunten més, almenys de la meua falla.

Anònim ha dit...

Enhorabona a la Junta Local per l'excel·lent nit de dissabte que ens va regalar a totes i tots. Teniu un 10! Com el 10 del pregoner i el 10 de ROUSSS! ROUSSS el té per partida doble, per la Crida i per les declaracions a Onda Naranja... jajaja! Les fotos no tenen desperdici, eh? TAMARAAA!! Ma que guapos hem ixit, eh?!! jajaja... i sí, encara tinc ressaca! :(

Tamara ha dit...

La veritat que no Enrique nosaltres sempre eixim guapos no creus??jejeje.Va ser brutal!!!I este dissabte mes festeta encara i el diumenge altra vegada,aquest any sera buffff!!de la muerte.jiji.Bueno xics fins el dissabte!!!I ens farem mes fotos.Besets a tots!!

Paula ha dit...

XE,XE,XEEEEEE!!! Encara no havia escrit jo en este apartat!!

Que be m'ho vaig passar el dissabte, i que contenta estava de fer el meu primer passacarrer com a Fallera Major!!

Rosa, hem vas impresionar amb el teu cosset, estaves guapissima!
Ademes la crida va estar molt be, el prego hem va agradar molt i la crida tambe.

Bo xiquets, prepareuse que este fin de semana promete....