Connectant amb idil.li i1 server...

dimarts, 19 de febrer del 2008

Diari tècnic de la Presentació.

I quin serà el tema d'enguany de la nostra Presentació?, rondava pel cap dels nostres Delegats de dit càrrec. I al final consensuaren un tema. Un tema que a la fi no es va dur a terme per diversos problemes que no venen al cas. I aleshores fou quan Juanjo i Teresa varen pensar en Ximo Sorolla i tot començà a ficar-se en marxa i a girar al voltant d'aquest pintor Valencià. Després de moltes proves sorgí la idea dels quadres i de la meravellosa mar projectada que no cesaria durant tot l'acte de colpejar amb les seues ones.

Va ser quan la meua idea (que ja rumorejava al meu cap alguns dies) de presentar de forma més espectacular l'escenari acabà de prendre forma, tan sols faltava la cançò adecuada, així que vaig consultar al geni Spielberg que em va facilitar unes desenes. I entre elles estava la nostra, la que encaixava a la perfecció. Ja sols quedava contar amb els mitjans tècnics adecuats per a dur a terme la meua idea. Mitjançant Noèlia (fallera de la nostra comissió) i Adrià (gerent i marit d'ella) de JFM Acústic d'Ondara feren possible el que vareu vore, ja que confiaren de seguida amb el projecte a complir.

Montarem quatre braços robotitzats, controlats de forma remota per ordinador des del control del teatre, el projector d'alta lluminositat per al fons i l'atril transparent multicolor on les nostres excel·lents presentadores parlaren. Idees magnífiques d'Adrian.

Es programà la "coreografia" i els colors dels braços, que creuaven tot el teatre i acabaven iluminant els quadres a ritme de la música i les seues interrupcions (ademés de canviar de color en funció de la Fallera que estava pujant a l'escenari), així com els "multicolors" de l'atril, com jo m'havia imaginat. I tot quedà genial.

Intentarem arreglar el molest soroll que fa temps s'escolta a l'equip de so de l'Olímpia, i a la fi, també ho varem aconseguir. Segur que fa molt de temps que no escoltaveu un so tant clar en dit equip com el del dissabte passat.

Ja sols em quedava triar un ajudant de tècnic de so i llum per a la Presentació, ja que jo havia d'eixir 3 vegades a l'escenari. De seguida li ho vaig comentar a Emilio Granell, gran amic, company de carrera (i quasi germà) que sense pensar-ho deixà de banda les seues obligacions per a vindre a ajudarme. Li vaig comentar el guió que s'anava a seguir, li ho vaig mostrar i complí a la perfecció, com jo sabia que ho anava a fer, col·laborant en que la sincronització de l'inici fora perfecta.

Arribà el moment, dalt a la cabina. Vaig girar el cap i al meu costat estaven, Emilio, Adrian i Jose (el tècnic del software) "Molta sort" eixí de la meua boca. Darrere de les cortines: Juanjo, Miguel, Ester i Lorena, tot apunt. I així començà la cançò, amb les llums obertes (com recordeu) per a acabar amb tot en funcionament, menys el micròfon d'Ester, que es va encapritxar en no funcionar sobre haver estat provat 20 minuts abans. Al final resultà estar apagat, coses del directe.

Sempre recordaré aquella apertura de cortines que tanta feina ens va dur, que tants marejos de sincronització, programació i nervis aportà, per supost res comparat amb el resultat final, que marca un punt d'inflexió just al nostre 18é aniversari. Som majors d'edat. Tot canviarà.

16 comentaris:

Lidia ha dit...

La veritat es que jo pense que tot quedà molt bé, ha segut una presentació mai vista en la nostra falla.

I a banda d'això, per si no ho llegiu, com acave de comentar en l'anterior article de presentació, ho comente ací també, la notra presentació fou la única en tota Oliva que anomenaren als ACOMPANYANTS, ja que ells també existeixen i van a tots els actes com la cort d'honor.

Pareix mentida, però ja som majors d'edat, ja hem complit 18 anys montant falles, i molts més que en complirem si continuem treballant dur per la falla.

SPIELBERG ha dit...

Gràcies pel de "geni", amic. Realment és experiència i molta dedicació. Demà t'envia alguna cosa, però sense presa.

enric ha dit...

No sé de quins acompanyants parles, Lidia. Cort d'Honor, Cort d'Honor Infantil, Cort d'Honor de la Fallera Major d'Oliva... però a Sant Francesc nomenem sempre a TOTES i a TOTS. Sent molt haver-me perdut la Presentació (tenia altres compromisos), especialment pel muntatge del què ens parla David. Estic convençut que degue estar fabulós. I enhorabona per la vostra majoria d'edat!! És cert, no havia caigut... FELICITATS!!

enric ha dit...

Ok, Lidia. M'he liat, és que no havia llegit els comentaris de l'article anterior de la Presentació. Tens rao.

Lidia ha dit...

Se que es nou d'aquest any, i la gent encara no esta posada, però ell també s'alegren...

Anònim ha dit...

Dj.Peiró, perque has borrat el meu comentari??, i el dels anonims?, Que en aquest foro, soles admitiu, opinions al vostre favor?, Et recorde que els foros son per a posar opinions lliures, sempre que no es falte al respete a ningú, i no ha segut el meu cas..

DPeiro ha dit...

1ºEl Webmaster es reserva el dret d'eliminar els comentaris en cas de considerar-los innapropiats i/o ofensius.

2ºNo s'admet cap tipus de Troll en aquest Bloc, s'eliminaràn d'arrel.

3ºAçò no és un fòrum, conec perfectament el funcionament d'aquestos, però açò és un bloc.

4ºEl teu comentari penjava del mateix tema troll, per tant l'he eliminat.

Anònim ha dit...

Visca la llibertat de expresió!!, encara que vec que aci, no sabeu el significat de la paraula

DPeiro ha dit...

Visca! No té res a vore la llibertat d'expressió en aquest contexte. Que fàcil és veuen les coses des de fora, i damunt sense donar la cara.

Anònim ha dit...

Pepica, alucinat o anònim, que al fi i al cap, pense que sou la mateixa persona.
Jo vos vaig llegir els comentaris anit, eren sorprenents, i si que pense que en ells es pot haver faltat a un membre d'aquesta comissió, més concretament al nostre webmaster, i ell es prou per poder llevar els comentaris innapropiats, i ací si que hi ha llibertat d'expressió, sempre que no es falte a ningú, i si vols dir algo clar, dona la cara, no s'amagueu en anonimat.
I si per mi fora llevaria tots els comentaris des del de Pepica de hui fins a este per llevar els mals rollos d'arrel.
DPeiró estas fent un bon treball per la falla.
I com vosaltres feu, no tinc perquè dir qui soc, sols dir que soc un membre de la junta d'aquesta falla.

DPeiro ha dit...

Pregue que no és continue amb aquest tema. No hi ha res més interessant a la pàgina?
Vinga, entreu i passeu-ho bé.

Ana ha dit...

ahir per la nit vaig fer dos comentaris des de l'anonimat,i no tinc res a veure amb el nom de pepica. Hui m'he trobat amb la sorpresa de que han estat eliminats.
En el primer comentari li deia a David que la modèstia és una virtut i que en la falla hi ha molta gent que fa faena i no va proclamant-ho als quatre vent. En aquest comentari no trobe jo cap falta de respete cap a la persona de David.
El segon comentari que vaig fer era la meua opinió personal de que no em va semblar be que digueren els noms dels acompanyants de les senyoretes de la cort d'honor de la Fallera Major d'Oliva, es tracta de ressaltar la figura de la Fallera Major i de la seua cort.

No podeu imaginar-vos com m'he quedat al veure que els meus comentaris han estat eliminats. A quantes persones els haurà passat el mateix? Qué passa, soles poden "criticar"els amics? ( sense voler ofendre a ningú).
Pense, jo, personalment, que David s'ha excedit des de la seua posició de poder, censurant comentaris que tota persona que publica alguna cosa deu d'assumir.
En ningún moment he volgut faltar al respete a ningú ni criticar a ningú tan sols donar la meua opinió i punt de vista.
Jo se la faena que representa portar aço en davant però no per això pense que tens el dret de dir tu si tu no. I espere que este comentari no afecte la nostra relació de fallers.

DPeiro ha dit...

En primer lloc Ana, vull donar-te les gràcies. Gràcies per mostrar la teua identitat.

Pense que mai he abusat de la posició de poder que tu dius que tinc, entre altres coses perquè la "posició de poder" significa currar moltes hores al dia en un projecte pel bé de la nostra comissió, i t'assegure, com bé dius que li dedique, moltes, moltes, hores.

Mai, repetisc, mai esborraria el comentari d'un Faller de la nostra comissió (a no ser que s'excedisca), però sent anònim la cosa canvia, ja que des del meu punt de vista els comentaris anònims no és deurien permetre, errada de la plataforma blogger que tinc pendent d'investigar. Ës molt fàcil que accedisca qualsevol "energumen/a" que tinga ganes d'insertar un troll, i arriben els mals rotllos, perquè ningú pot encarar-se en aquesta persona i les paraules si que ofenen.

En quant a proclamar la feina als quatre vents, et convide, com a Fallera publicadora de la nostra pàgina (amb 0 articles publicats), a que insertes l'article que vullgues contant el que vullgues, mentres tinga relació amb Falles o persones falleres.

Crec que en cap moment he deixat de ser modest, que hi ha de roïn en publicar un diari amb com és va fer la part tècnica de la presentació? no li veig res de mal. He ofés a alguna persona? Dic alguna mentida? (els personatges que cite ho poden confirmar)

No fique en dubte que en la falla hi ha molta gent que fa feina i no ho diu, i per això jo no puc contar res que he fet? No entenc perquè.

A la pròxima, és tindrà en compte la teua opinió i el teu punt de vista si signes el teu comentari com ara l'has signat, amb el teu compte blogger, que és irremplaçable, i si jo no puc decidir quin comentari és apropiat i quin no ho és estic fent el tonto ací.

Com bé he dit abans gràcies de nou per mostrar la teua identitat i per la meua part no ha passat res, espere continuar amb el teu suport durant la resta de vida de la NOSTRA pàgina.

Salut.-

DPeiro ha dit...

Ah, per cert, t'assegure (i ho puc demostrar) que no he esborrat mai cap comentari ni de gent de la nostra Falla ni molt menys d'usuaris amb perfil blogger.

Bona nit.-

Ana ha dit...

Estigues trànquil perquè per la meua part tampoc ha passat res, però continue pensant que qualsevol comentari, amb nom o anònim, deu tindre el mateix pes i la mateix dret o no sofrir cap censura ( dintre sempre d'un respete).
Bona nit.

DPeiro ha dit...

En cap bloc, fòrum ni pàgina que jo conega tenen el mateix pes. Tampoc en les varies pàgines que jo he administrat (que han sigut unes quantes) han tingut el mateix pes.

Parlant de fòrums (on concretament n'he administrat 2) SEMPRE han estat prohibits els comentaris anònims, és a dir, o et registraves o no et permitia escriure cap article.

En quant a blocs, molts d'ells sofreixen un filtratge previ per part del Webmaster, és a dir, que l'administrador pren la decisió de quin comentari es publica i quin no.

Per tant se de que parle quan dic que els comentaris anònims no tenen el mateix pes.