Connectant amb idil.li i1 server...

divendres, 8 de febrer del 2008

Solució Endevina qui és (04.02)

Com tots els divendres vos fique la solució de l'endevina qui és d'aquesta setmana, és tracta de:
ROSA GALIANO
Fallera Major d'Oliva. Com podeu observar he hagut de fer molts retocs per a fer-ho més difícil (sí he intentat fer que és pareguera a Maribel ;-)
Enhorabona a tots els encertants, que esta setmana han sigut:

Lidia, Joselink, Rousss, Enric, Paula i Maripepa.

Comença a ficar-se molt interessant el rànquing!!.

Comentar que Joselink perd la primera posició, recuperant-la Lidia i Enric fa la remontada més espectacular fins ara. Per altra banda Vane (que ha jugat molt bé) descendeix del nostre rànquing i Merut no para de perdre posicions... Haurem de fer alguna cosa amb ell demà per a que remonte?

El dilluns més, vos puc avançar que el proper concurs serà un home quasi amb total seguretat. Podràs endevinar qui és?

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ay David ens has volgut enganyar!!Ay mare es que estava un poc xungo aquesta setmana!!Bueno el dilluns mes !!Aquest joc ja enganxa.Jo ja estic enganxa ja!!Besets!!

DPeiro ha dit...

A l'altra volta serà. M'alegre de que t'agrade el joc. Animeu-se, estudieu la foto i de segur que pujareu al rànquing dels millors...

Lidia ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

propose per a la próxima vegada , un nou model, es a dir la foto de algún conegut faller/a del poble, i al costat algun famos...polític, esportista, cantant etc, aixi sihi ha empat en lelecció del famos faller, ki endivinara el famós famós pues sería el campió campió...crec ke me explicat bé no? bo david tu eres el pUto amo així ke tu dirás....

Anònim ha dit...

Per cert hui la presentacio l'estació, i demà mig any de moros i cristians, tots convidats a la casalleta a la barra dels contrabandistes!!!!!!