Connectant amb idil.li i1 server...

divendres, 21 de desembre del 2007

Conte Nadalenc.

Enviat per Teresa Costa
Fallera Casa d'Alonso
Hola a tots:
Quan el Nadal esta prop, quasi a la casa del costat, aprofite esta ocasió per a desitjar-vos unes molt bones festes.
És una bona ocasió per a fer arribar el missatge del Nadal, de la manera que mes m'agrada, amb un conte per a xiquets i grans.

CONTE NADALENC
Diuen que quan s'acosta fi d'any els àngels curiosos s'assenten a la vora dels núvols a escoltar les comandes que arriben des de la terra.Què hi ha novament? –pregunta un àngel nou vingut.

Això de sempre: Amor, pau, salut, felicitat… - contesta l'àngel més vell – i bo, totes eixes coses són molt importants. El que passa és que fa segles que estic escoltant les mateixes comandes i encara que el temps passa els hòmens no pareixen comprendre que eixes coses mai arribaran des del cel, com un regal.

I què podríem fer per a ajudar-los?- Diu el més jove i entusiasmat dels àngels.

T'animaries a baixar amb un missatge i murmurar-ho a l'orella dels què vullguen escoltar-ho?- pregunta l'ancià.

Després d'una llarga conversació es van posar d'acord i l'àngel jove va baixar a la terra convertit en murmuri i va treballar matí, vesprada i nit, fins els últims minuts de l'últim dia de l'any.

Ja quasi s'escoltaven les dotze campanades i l'àngel vell esperava ansiosa l'arribada d'una pregària renovada.

Aleshores, lluminosa i clara, van poder sentir la paraula d'un xiquet que deia: Un nou any comença. Llavors, en este mateix instant, comencem a recrear un món distint, un món millor.

Sense violència, sense armes, sense fronteres, amb amor, dignitat; amb menys policies i més mestres, amb menys presons i més escoles, amb menys rics i menys pobres.

Unim les nostres mans i formen una cadena humana de xiquets, jóvens i vells, fins a sentir que un calor va passant d'un cos a un altre, el calor de l'amor, el calor que tanta falta ens fa.

Si volem, poder aconseguir-ho i si no ho fem estem perduts, perquè ningú més que nosaltres podrem construir la nostra pròpia felicitat.Des de la vora d'un núvol, allà en el cel, dos àngels còmplices somreien satisfets.

6 comentaris:

DPeiro ha dit...

Un conte nadalenc molt bonic, ideal per als menuts de la nostra Falla i amb molt de missatge per als més grans. Gràcies Teresa per col·laborar amb aquest article.

Bon Nadal!

Lidia ha dit...

Bon Nadal Teresa i Paco!!! Ens vegem al casal i vos felicite personalment.

Vicent ha dit...

Queeee pooootiiiitooooo...

(Bon Nadal Teresa, un beset).

DPeiro ha dit...

Heu vist quin tono més manga li he donat? Pense que queda molt bé, no?

cento ha dit...

Els millors desitjos per a aquest Nadal i el 2008,de un faller de la Falla Verge de Sales de Sueca per a tota la Falla Casa d'Alonso i els fallers i falleres d'Oliva.

DPeiro ha dit...

Gràcies Cento, igualment vos desitjem tota la felicitat del món a la Falla Verge de Sales.