Connectant amb idil.li i1 server...

dimecres, 5 de desembre del 2007

Butlletí 05.11.2007.

Recordar a tots els Fallers, especialment als Fallers de la Casa d'Alonso que el proper diumenge 16 de desembre és farà el dinar d'Agermanats 2007 al Parc de l'Estació i que la festa durarà tot el dia. El preu és de 25 € i podrà assistir tot aquell que ho dessitge. Els tiquets és podràn adquirir als següents punts de venda: Carns Joan Costa, Oxigen Moda i Bar de Copes el Marejol.

Més informació a l'anterior article d'Agermanats.

En altre ordre de coses dir-vos que el nostre servidor bloc ha actualitzat el seu motor principal, aumentant en seguretat i rapidessa i fotent-nos els contadors de la nostra pàgina (deia NaN dies, NaN hores...), gràcies a Lidia i Vane per l'avís. Com podeu observar ja està arreglat (v1.1.5), disculpeu pel retràs, la programació javascript la tenia prou oxidada. Tinc previst fer més canvis a la nostra Web el proper divendres 7 de desembre, així que pot no funcionar en certs moments del mateix dia.

Hui fa exactament un mes que la nostra Web està operativa, vull agraïr les més de 4700 visites que em rebut en aquest breu periode de temps, a tots vosaltres moltes gràcies per fer-ho possible!

Les fotos del sopar de la Presentació de la Fallera Major i la seua Cort d'Honor per al 2008, seràn penjades a la nit del dijous 06.12.07. S'escriurà un comentari per a avisar-vos.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola xicons i xicones! Bé, com tots sabeu, L'Agermanats ja té data. Ja sé que em repetixc més que l'all i oli, però s'ha de dir... Per fí ens podrem juntar totes les falles d'Oliva per a pasar un día de Germanor...
Ja esteu animats? Perquè la veritat es que estic un poc decepcionada, ja que contavem en molta participació per part dels fallers.
També sé que venen unes dades prou crítiques en quant al tema de Nadals, Presentacions... etc... però penseu-ho bé, què és la primera vegada, i tenim molta il·lusió de que ixca... ok?
Vinga va, feu un esforç, que de segur que ho pasarèm bomba!!
Un beset a tots!!!

Lidia ha dit...

Vane s'han acavat els nan dies, nan hores...
Ja ho ha arreglat David.