Connectant amb idil.li i1 server...

dissabte, 8 de desembre del 2007

Camiseta Agermanats 2007.


Hola a tots. Tornant al tema de la Festa Agermanats 2007 comentar-vos que els organitzadors ens han facilitat el disseny de les camisetes que es repartiràn en l'event, que tindrà lloc el proper diumenge 16 de desembre al Parc de l'Estació. Podeu llegir l'article complet al respecte fent clic al logotip d'Agermanats.
Animeu-se!
Ací teniu el disseny de la camiseta Agermanats 2007:



Gràcies a Enric Escrivà per la informació.

6 comentaris:

Lidia ha dit...

Ja va acostant-se la festa d'Agermanats, quines ganes te la gent de festa, la veritat es que jo no se encara si podré anar, espere no tenir res per al diumenge, entre sopars d'empreses i d'altres...
També van aproximant-se les festes de Nadal i en acavar... PRESENTACIONS!!! Ja comencem el comboi sense parar fins a Març.
En la web ja va notant-se també l'ambient nadalenc.

Anònim ha dit...

Molt mal... ;o) Teniu que intentar vindre, totes les falles.... sé que ara hi han molts comporomissos, però el fet de que vingau o no, determinarà si serà una continuitat per als altres anys o no... està en les vostres mans.... Vos esperem el diumentge!!!

Anònim ha dit...

Això, això....tant que presumiu de ser molt fallers/res, ara es el moment de demostrar-ho. Compromissos, tenim tots.

Anònim ha dit...

La veritat es que no son bones feches, pero tampoc hi han mes feches peral event, així que me pareix molt bé el dia que s'ha decidit, prou han fet els organitzadors, pero es comprensivle que gent no puga anar per compromisos o per diners, ja que venen festes de molt de gastar diners,així que si no es pot aquest, l'any que bé més, pero en la mesura de lo possible esperem que puga venir la màxima gent a la festa.

Anònim ha dit...

I no pense que el que vaja siga mes faller quel q no vaja.

Anònim ha dit...

RECORDEU: El diumentge 16 de desembre, AGERMANATS 2007... i com estem mirant que a lo millor plou... si no és fa al parc de l'Estació, es farà al parking de CONSUM!! OK?? Així, esta vegada l'aigua no ens impedirá disfrutar!!! Ale, a pasar-ho bé!!!