Connectant amb idil.li i1 server...

divendres, 7 de desembre del 2007

Novetats Pàgina Web.

Hui 7 de desembre els nostres amics de la Falla Plaça Cervantes de Sueca han arribat a les 50.000 visites en la seua pàgina web. Per a conmemorar tal event, Spielberg, el seu Webmaster, ha redissenyat i reprogramat tot el seu bloc amb gran part del motor que movia la nostra Pàgina Web (v1.1.3) Com sé que últimament han tingut molts problemes, des d'ací volem donar-los la enhorabona i dessitjar-los que la seua presència en la xarxa siga per molts molts anys.
http://www.fpcervantes.blogspot.com

Aprofitant aquest feliç dia per als nostres amics, hem millorat el codi i el disseny de gran part de la Web de la nostra Falla (v1.2.0) Entre els nombrosos canvis realitzats, s'ha anyadit codi de precàrrega a la capçalera i a les animacions més grans (ja no es mostraràn a colps), s'han millorat i estilitzat les columnes i s'han reajustat alguns textos.
Espere que vos agraden els canvis que hem fet.

En altre ordre de coses dir-vos que el nostre servidor (blogger) està actualitzant els idiomes del bloc, per tant durant uns dies voreu les seues opcions en anglés. Tingau paciència mentre el manteniment finalitza. Res més, que passeu un bon cap de setmana.

3 comentaris:

DPeiro ha dit...

Ja ha tornat tot a la normalitat. Blogger, el nostre servidor ja torna a permetre l'idioma nostre, per fí ja em acabat amb l'anglés! La millor forma d'estrenar el nostre nou codi.

Gràcies a tots per la vostra paciència.-

SPIELBERG ha dit...

Gràcies. Espere que tot torne poc a poc a la normalitat i que vosaltres ho pogau vore.

Quan arribeu vosaltres farem una gran festa, val?

DPeiro ha dit...

Això està fet amic! Tant de bo arribarem a les 50.000 visites, seria genial.

Un abraç des d'Oliva a tots els Suecans.