Connectant amb idil.li i1 server...

dissabte, 22 de desembre del 2007

Dia de la Salut.

Hola a tots. Com ha anat la loteria, vos a tocat?, vos tornen els diners? o sou els guanyadors del dia de la Salut? Espere que al menys vos haja tocat alguna "pedrea".

Vos recorde que esta nit hi ha sopar "de sobaquillo" al Casal, per tant es prega la màxima assistència. Si algú extern a la nostra comissió vol anar, pot fer-ho sense cap problema.

I per a conmemorar aquest dia dir-vos que he acabat una nova versió del motor que mou la nostra pàgina (v1.3.0) i que ja està en funcionament. La principal novetat és una millor gestió del fluxe d'actualitzacions de missatges (articles) i comentaris. Podeu observar com treballa aquest fluxe al nou apartat "Comentaris recents" de la nostra Web. Recordeu que canalitzar dit fluxe no és inmediat (amb la finalitat de donar temps al Webmaster d'eliminar comentaris innapropiats) i pot tardar temps en aparèixer (en funció de la càrrega del servidor)

Actualització:

Degut a uns xicotets problemes d'estabilitat, m'he vist obligat a revisar el codi i crear una nova versió del nostre motor (v1.4.0) que ja està en funcionament. Ademés com podeu vore, he ficat una nova marquesina "Última hora", que mostrarà a colp d'ull els últims events i/o notícies importants. Coses que passen...

Res més, bon cap setmana i feliç dia de la Salut.-

6 comentaris:

Lidia ha dit...

Si no tinc algo de la pedrera... crec que continuaré igual de pobra/rica que fins ara...

Anònim ha dit...

no me ha tocat res de diners,pero la millor loteria que si me ha tocat,es poder compartir en tots els fallers i amics, cadascuna de les festes.

noelia ha dit...

Ni pedrea ni res, sóc igual de pobra pero mentres tinga per a ser fallera de la FALLA CASA D'ALONSO estic contenta, espere que esta nit tots els fallers i falleres So pasen d'alló més be en companyia de tots els seus familiars y amics, feliç NOCHE BUENA A TOTS ELS FALLERS D'OLIVA

Lidia ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
DPeiro ha dit...

Molt bonic el que has dit de ser fallera, jeje. Igualment vos desitje Feliç nit de nadal i bon nadal a tots els Fallers i Falleres que ens visiten.

Lidia ha dit...

BON NADAL A TOTS!!!

Jo també estic en el que ha dit Paco i Noelia, la millor loteria que m'ha pogut tocar es estar rodejada de tots els fallers de la meua falla per celebrar estes festes, i Noelia te raó en el que ha dit, jo pense igual, mentre puga viure i ser fallera de la nostra falla ja estic contenta.

Així que a mi res de res, ja vorem si al Xiquet hi ha més sort!!!