Connectant amb idil.li i1 server...

diumenge, 25 de gener del 2009

Aniversari 24/01/09

Ahir dissabte fou la presentació de nostres falleres majors, i també fou l'aniversari d'un faller de la nostra comissió.

Eloy Ferrandis i Pastor va cumplir 14 anys, i ho va cel·lebrar en el Palau Miramar junt a tots nosaltres.Des de la web de la Falla Casa d'Alonso volem dessitjar-li un feliç aniversari, i que cumplixca molts anys més en aquesta comissió.

FELICITATS!!!

8 comentaris:

Javier ha dit...

Feliçitats Eloy i que cumplixques molts anys més.

Mila ha dit...

feliçitats Eloy , bessitos.

Lidia ha dit...

Felicitats Eloy, encara que ja te felicitarem anit.
Una besadeta ben forta.

Unknown ha dit...

Eloy felicidades una altra vegada.

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
noelia ha dit...

MOltes felicitats Eloy, encara m'enrecorde cuant em vares portar la banda de fallera major, no feies ni dos pams del terra, i ara m'hen pases uns cuants a mi, espere que tot el que el proposes en aquesta vida o conseguixques i que tots els desitjos se te fasen realitat perque teu mereixes al igual que tota la teua familia perque per a mi sou unics, una besadeta als 4 ( a tu mes forta que eres el cumpleanyero)

Anònim ha dit...

Felicitats Eloi pel teu aniversari, esperem que cumplixques molts anys més i sobretot al nostre costat com a fallero de la Falla Casa d'Alonso.

Miguel i Merche

DPeiro ha dit...

Eloi moltes felicitats guapetón, que complisques molts més!, per cert, que m'han dit que duus de cap a més d'una xicona???