Connectant amb idil.li i1 server...

divendres, 30 de gener del 2009

CRACIOUS SHOW.

Hola amics, mentre aquesta setmana "descansem" (entre cometes) d'articles a la Web, ens enorgullim de poder presentar-vos per primera vegada en la nostra Comarca...
GRACIOUS SHOW

del Grup Regomello
Obra de musicomèdia que tindrà lloc el proper divendres 6 de febrer al Teatre Olímpia d'Oliva a les 22,30h i que ha organitzat la Delegació de Festejos de la nostra Comissió.

Regomello és un Grup que naix entre Elx i Torrellano (Alacant) i que els 5 components del mateix el bategen com a conjunt de circumstàncies. Sergio, Jesús, Michel, David i David 2, encara que junts des de 2002, ja han confeccionat 3 obres còmiques (Gracious Show, Tokishi i Jo Mama!), la primera d'elles serà la que disfrutarem nosaltres.
Aquest grup ha actuat en Tele Elx, Punt 2 i Canal 9, així com en Teatres de tot arreu d'Espanya (podeu buscar el gran nombre de fans que tenen) així que no es perdau l'actuació del proper divendres 6 de febrer, serà a les 22,30h al Teatre Olímpia, com hem dit, i al mòdic preu de 5 €.
Podeu comprar la vostra entrada a qualsevol Faller de la nostra Comissió, en les taquilles del Teatre el mateix dia (a partir de les 21,30h) o bé podeu sol·licitar més informació als següents e-mails:

webmaster@fallacasadalonso.com
teatre@fallacasadalonso.com
festejos@fallacasadalonso.com

Per a mantindre's informat de l'event:
www.fallacasadalonso.com
www.regomello.com

Vos esperem!!