Connectant amb idil.li i1 server...

dimarts, 13 de gener del 2009

Presentació Falla Institut

El passat dissabte dia 10 de gener, retornarem amb les presentacion, les quals li tocà el torn a la Falla Institut.

Tingueren un dia assolejat, fins que arrivà la nit que cambià el temps per complet, amb molta plutja i molta fred, esperem que de tota manero ho passaren d'allò més bé.

Des d'ací demanar disculpes per no tenir cap foto de dit acte amb els nostres representants dalt de l'escenari amb la falla Institut com hem estat fent-ho fins ara (que si algú vol té alguna i vol enviar-la que ho faja a webmaster@fallacasadalonso.com i la publicarem amb molt de gust), i també donar l'enhorabona a les falleres majors d'aquesta comissió.

La setmana que vé li toca el torn a la presentació de la Falla l'Estació, i acontinuació LA NOSTRA PRESENTACIÓ!!! Que comunicar a totes aquelles xiquetes, senyoretes o senyores que vullgues ixir a la presentació que vagen confirmant-ho a la senyora presidenta Esther Pastor.

I com no, també voldría anunciar als nostres fallers, que el divendres passat dia 9 de gener, va començar el campionat de cau i truc entre falles, el qual la nostra comissió no va tenir un començament massa bó, a vore si el proper divendres tenim més sort.