Connectant amb idil.li i1 server...

dissabte, 1 de novembre del 2008

Nostre nou Concurs: ENDEVINA DUO.

Hem pensat que abans de que arribe el dilluns, seria bon moment de descriure-vos el nou concurs i les seues normes, per no perdre temps eixe dia i anar al gra.
Doncs bé, vos presentem el nostre nou Concurs Endevina DUO, que és basa en una tècnica de processat d'imatge anomenada morphing, consistent en crear una nova cara imaginària a base de dos cares reials i completament distintes. En el cas del nostre concurs jugarem amb un morphing estàtic, és a dir, exactament amb la cara imaginària central del morph dinàmic.
Deixant-nos de rotllos tècnics el que haureu de fer és encertar la identitat dels DOS personatges Fallers de la nostra localitat, a partir de la imatge morphing que alternativament a l'Endevina qui és vos presentarem. Ací teniu les normes:
- Com de costum cada dilluns vos presentarem la imatge a descobrir a les 00:01h (nit de diumenge a dilluns) i la solució de les dos identitats vos la mostrarem el divendres a les 18:00h, com ja estem acostumats.
- Qui encerte la identitat d'un dels personatges fallers rebrà 1 punt, qui encerte les dos identitats rebrà 2 punts, sistema de puntuació que dona molt més joc i emoció que l'Endevina qui és.
- El guanyador setmanal que amb major rapidessa encerte les 2 identitats serà primer al rànquing i triarà aspecte de la Pàgina. En cas de no haver-hi el que més ràpidament encerte 1 identitat i així succesivament.
- El logo identificatiu del concurs serà el següent:

De manera que ràpidament podeu vore quin Concurs estem realitzant cada setmana.
Res més, esperem que aquest nou Concurs vos agrade, hem considerat inaugurar-lo la setmana en que cel·lebrem el nostre primer aniversari en la xarxa.
Més emoció, més joc, més diversió, i ara, seràs capaç de descobrir la identitat dels nostres 2 personatges Fallers?
Fins dilluns.-

4 comentaris:

Tamara ha dit...

Enhorabona David i Moltes Felicitats pel 1 er Aniversari de la Web!!!Espere que aquest concurs siga divertit ja ho provarem ja!!I que seguixuqes aixina creant nous concursos i diversio!!
Enhorabona!!Besets a tu i a Lidia!!S'ho mereixeu!

Anònim ha dit...

Me encanta Barna.. me encanta Tirant y me gusta mucho tu blog..

Te deseo mucha suerte y espero que nos leamos (aunque yo no escriba como Pompeu Fabra)

Saludos

Anònim ha dit...

Ja teniu el vot de Malalt de Falles als premis 20 Blogs en la vostra categoria.

Saludets ;)

DPeiro ha dit...

Gracias a todos, compañeros de concurso por vuestra visita. Espero que regreséis pronto, consideraos en casa. Un abrazo muy fuerte desde Valencia.