Connectant amb idil.li i1 server...

divendres, 24 d’octubre del 2008

Solució Endevina qui és (20.10)


Com cada divendres és moment de descobrir el personatge Faller que s'amaga darrere del nostre Endevina qui és. En esta ocasió era:
MARIA TERESA ALCARAZ

Cort d'Honor de la Fallera Major d'Oliva 2009 i Fallera de la Comissió Falla l'Estació. Enhorabona als encertants, que en esta ocasió heu sigut molts, però la més ràpida de la setmana ha sigut ROUSSS, que deurà triar aspecte de la Pàgina. Podeu vore el rànquing a la columna de la dreta de la Pàgina on Joselink és primer, ja que té major nombre d'encerts i ha sigut més ràpid que la resta. Fins el proper dilluns que tornarem amb l'últim Endevina qui és abans del nou concurs que a partir de novembre vos proposarem...

7 comentaris:

ROUSSS ha dit...

Campeona, campeona, oeoeoeeeeeeee!Jejeje!
Quin comboi hem fa a mi això de guanyar!
Un beset.

Joselink ha dit...

Jajaja,vuelvo a ser el number one.¡¡¡Cuánto tiempoooo!!!

Andrés Schmucke ha dit...

Hola, pasaba por aquí para echarle un vistazo a los nominados a los premios de 20 minutos. Aunque no estamos participando en el mismo renglón vine a pedir vuestra colaboración, solo pido un voto que no enriquece ni empobrece a nadie, claro que pido ese voto siempre y cuando te haya gustado lo que viste al pasar por mi espacio. Si no te gusto lo que viste pues no votes por mí.

Tremendo blog, un saludo desde Venezuela.

Andrés Schmucke.

DPeiro ha dit...

Gracias por tu visita Andrés, saludos desde Valencia (España) Con qué blog participas en los premios 20minutos? Te parece bien un intercambio de votos?

Saludos.-

NOE ha dit...

tenies rao lidia, ja no pense portar la contraria a ningu jejejeje

Lidia ha dit...

Que fuerte me parece, Joselink en cabeza otra vez, eso no puede ser....

noelia ha dit...

m'ha quedat a les portes :.( havore si tinc mes sort en les altres