Connectant amb idil.li i1 server...

dimecres, 4 de juny del 2008

Handbol Faller.

Dos Fallers de la nostra Comissió, Raül Blanes (primera imatge, de roig) i Josep Llorca (segona imatge, gitat), han jugat aquest fi de setmana la Final Provincial d'Handbol en la categoria d'infantil i de cadet respectivament. L'equip infantil quedà Subcampió de la província, mentres que els cadets quedaren Campions Provincials.

Des de la vostra Pàgina vos donem l'enhorabona per l'èxit aconseguit i animem als infantils a que l'any que ve duguen l'or cap a Oliva... Una forta abraçada Fallers!!

6 comentaris:

noelia ha dit...

enhorabona fallers, que es demostre que els nostres fallers son aixina de deportius, motisimes felicitats a Raul i Josep

DPeiro ha dit...

Enhorabona nanos!!

Javier ha dit...

eooeoeoeoeoeo sou els millors nomes aguera fet falta per a remataro que els infantils sagueren quedat primers pero dona igual.enhorabona!!!!!!!!!!!!!!

Lidia ha dit...

Enhorabona als dos equips, que es demostre que en la nostra falla hi ha grans esportistes.

Mila ha dit...

Enhorabona als dos equips.
La final dels infantils no la vaig vore pero em van dir que eu van fer super bé.Als cadets si que els vaig vore van fer un partidazo a mi magarrava mal de cor.Guanyar al Marni no es cualsevol cosa.

Unknown ha dit...

Enorabona als dos equips,
Als infantils per aver quedat subcampeons que esta molt be i als cadets per aver quedat campeons ecara que ningu teniem mol clar que guanyaren ja que els altres eren mol bons pero alfinal van guanyar.Enorabona!!